.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Цикълът продължава вече 12 ден ... ???

На приятелката ми цикълът и продължава вече 12 ден .. ? това нормално лие , като е започнала да пие противозачатачни (преди 12 дена)

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    аааа на една позната и вървя цял месец,но ако толкова се притеснява доктори има...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ujas jalnata...predpolagam ,4e e ot kontracepтивите ,но ако иска да отиде на доктор за всеки случай

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Mm..normalno.I na mene mi idva mesec i polovina ama ne sa shashnah tolkova mn Ako e chak tolkova pritesnena-GINEKOLOG!

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ujas jalnata...predpolagam ,4e e ot kontracepтивите ,но ако иска да отиде на доктор за всеки случай
    +1

Град
    у вас
    Чесно ли Ве идвал ти е месец и половина.

Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    Mm..normalno.I na mene mi idva mesec i polovina ama ne sa shashnah tolkova mn Ako e chak tolkova pritesnena-GINEKOLOG!
    ti mAI NE SI DOBRE DA 4AKA6 BEZ DA HOI6 NA LEKAR SQL MESEC I POLO VINA

Май нещо се обърка Имаш превид менструацията, защото до колкото съм запозната, цикълът е времето между началото на едната и края на другата менструация, и всички го бъркат. Иначе 12 дена - съжалявам я. Както съм чувала - това не е особено приятно, особено ако има болки...

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
    Цитирай Първоначално написано от KoKoScHe{F}
    ti mAI NE SI DOBRE DA 4AKA6 BEZ DA HOI6 NA LEKAR SQL MESEC I POLO VINA
    Em.. ;] Bqh bolna,moje bi e ot tfa

Re: Цикълът продължава вече 12 ден ... ???

Цитирай Първоначално написано от lHaNNiBaLl
    На приятелката ми цикълът и продължава вече 12 ден .. ? това нормално лие , като е започнала да пие противозачатачни (преди 12 дена)
    A q si pomisli cikala ili menzisa i prodaljava 12 dena?Ima razlika mejdu dvete@!

Не е нормално. Противозачатъчните принципно намаляват продължителността на менструацията и я правят по-лека.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Не съм компетентна да кажа, но съдейки по мненията на останалите (с по 1 месец..) пък на приятелката ти 12 сни.. Мисля, че няма от какво да се притеснява, но за всеки случаи да иде на гинеколог Имах случай като по - малка 11 дни.. може и повече, не си спомням Но няма причини за притеснение Зависи и от възрастта и, може би..още нерегулирана менструация (За всеки случай - гинеколог )
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си