.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    ако не любов или сигурност то поне сексуално превличане е нужно освен ако не се на градус и не ги бърка
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Вие ме изумявате честно...КАК МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЕШ НА НЯКОЙ,БЕЗ ДА ИЗПИТВАШ НЕЩО КЪМ НЕГО....

Аз не мога и не искам да правя секс без да изпитвам нещо към този човек...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Град
    Montana
    qvno si go pravila s edin zatova i oshte si s nego inache moje bi nqmashe da mislish taka
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от SeVy_SeXa
    qvno si go pravila s edin zatova i oshte si s nego inache moje bi nqmashe da mislish taka
    както казах в др тема...просто не мисля че е нормално на по 15-16 вече целия град да те е минал....За мен секса не е "нужда" или "потребност"...за мен той е начин да си покажеш любовта към някой....А иначе...не съм с още с тоя човек....с който спах....

Цитирай Първоначално написано от Diablue{F}
    Вие ме изумявате честно...КАК МОЖЕ ДА СЕ ОТДАДЕШ НА НЯКОЙ,БЕЗ ДА ИЗПИТВАШ НЕЩО КЪМ НЕГО....

Аз не мога и не искам да правя секс без да изпитвам нещо към този човек...
    го казва човек, който вярва, че ще има 839274983274892 истински любови в живота.. Разликата е, че за реалистите увлечението си е увлечение. За ей такива кат тебе, дето много се отдават, увлечението е вече истинската любов, номер еди-кой си.. Айде ходи се омъжи, а?

Град
    Montana
    Diablue{F}
    Повече от фен

Местожителство: B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 3:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

SeVy_SeXa написа:

както казах в др тема...просто не мисля че е нормално на по 15-16 вече целия град да те е минал....За мен секса не е "нужда" или "потребност"...за мен той е начин да си покажеш любовта към някой....А иначе...не съм с още с тоя човек....с който спах....

He is everything for me...He si my life,my dream,my sexy boy {{{Love}}}

i sega iskash da mi kajesh che nqmash nujda ot sex? ot kolko vreme veche ne ste zaedno
    Nqma veche strasti - Sexyt stana kato zdrasti!!!

Град
    Варна
    НЕ

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от SeVy_SeXa
    Diablue{F}
    Повече от фен

Местожителство: B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 3:05 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

SeVy_SeXa написа:

He is everything for me...He si my life,my dream,my sexy boy {{{Love}}}

i sega iskash da mi kajesh che nqmash nujda ot sex? ot kolko vreme veche ne ste zaedno

да,нямам нужда от секс...От 4 месеца не сме заедно....т.е от 4 месеца не съм имала сексуален контакт с някой друг...Но и не изпитвам нужда да се е*а с всички,които познавам

spored men trqbva da se obi4at ina4e samo se izpolzvat.

Град
    Асеновград, България
    Ааа, за мен трябва... да, защото сексът е предимно израз на чувства към любимия човек, в противен случай е просто... чукане (извинете). Е, това не означава, че отхвърям и секса без любов, много хора го правят просто ей така, аз не бих.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    At home...
    За да го направя АЗ е задължително да се обичаме...Но за някои хора изобщо не става въпрос за любов, а по-скоро за бройката или ако си намериш някоя/й по готин....Което е глупаво, но това е друг въпрос...

Цитирай Първоначално написано от Wicked_Kid
    За да го направя АЗ е задължително да се обичаме...Но за някои хора изобщо не става въпрос за любов, а по-скоро за бройката или ако си намериш някоя/й по готин....Което е глупаво, но това е друг въпрос...
    Поредният уникално интелигентен отговор.. Поздравления! Моля, ръкопляскайте на момичето, което има морал!!!!! Момичето, което знае, че ще срещне 83274832 истински любови в живота си и е готова да се отдаде на всичките, защото вярва в любовта!

Град
    in ur dreams
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Поредният уникално интелигентен отговор.. Поздравления! Моля, ръкопляскайте на момичето, което има морал!!!!! Момичето, което знае, че ще срещне 83274832 истински любови в живота си и е готова да се отдаде на всичките, защото вярва в любовта!
    Твоят отговор щото пък е много умен. Ще ти кажа нещо драга-всеки си има мнение!! Какво си се хвърлила да нападаш хората които не искат да се чукат на поразия, а искат да са с човек който обичат и на когото държат. А и още нещо да имаш морал Не е срамно, въпреки изкривената представа, че е нещо "тъпо".
    По темата мисля, че сексът не изисква силни чувства, обаче аз лично не искам да съм парцалена кукла която всички използват за да задоволят нагона си. Ако на мен ми се иска секс, мога да го получа от човека с който съм или просто да не го правя, няма да умра я.

Град
    не там където ми се иска..
    бе не е абсолютно задължително...ама без чувства не върви според мен
    love hurts, but it's worth it =)

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от bebe_zaiche
    Ама броя на хората, които някога ще обичам и с които бих го направила е много по-малък от броя на хората, които ми харесват само заради е*ането, тоест няма да мина половината град.И не съм казала, че съм морална, просто не съм такава- да преспя с някого само защото е показал интерес. И ако обичаш не говори с такъв сърказъм, не е приятен.

Ама думата любов съществува ли?
    2, 9, 10, 11 и 13т. системно

Тва пък според мен никак не е любопитно! Просто въпрос на избор!Някои са заедно просто заради секса,а други са заедно ,защото се обичат и между другото правят секс,за да консумират любовта си!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Moeto mnenie e 4e trianba da ima 4ystva a ne da e prosto ei taka za6toto te e dosurbialo.Az niamam problem da go pravia samo s hora kum koito imam po-specialni 4ystva.Imam ru4i4ki za vremeto prez koeto sum sama

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ne,seksa nqma nishto obshto s luybovta.
    moq nevinnost i greh.....

Град
    #mainatown
    Не е задължително да се обичат
    Обичам само един човек и това съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми