.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Град
    Sofia

Само секс или...

Kajete mi ako vidite edno naistina hubavo momiche(ot tipa "mackata na daskaloto") bihte li iskali da vi e gadje ili samo za "vednuj"?I oshte-lesno li vi e da zagovorite takova momiche ili se pritesnqvate?

а защо няма опция за най-хубавото момче в даскалото?
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Пловдив
    Мойто даскало е женско има много малко момчета от които хубави са само 5-6 ..таа нито едно не ме привлича защото характерите са им ужасни а ако си си харесал хубаво но надуто момиче ..миии честито

miii zavisi ot momi4eto no purvata misul e za vednuj
    I live among the creatures of the Night

Град
    sofia
    ами не нямам проблеми да я заговоря, дори да се забия с нея..
    но дали ще е за 1 път или нещо повече зависи от момичето..аз не съм много много за 1-ния път,предпочитам връзка и това ми е проблема
    като цяло зависи от характера..много важно
    PK4LIFE!!!!!!!!

Чеки са, като е само секс що задължително трябва да е само за една нощ? То може да е само за една нощ, ама много пъти

Иначе ако въпроса ти е дали ще искам да е до мен и през деня, освен през ноща, то си зависи от багажа и. Ако носи нещо в тиквата, може и да е интересно. Ако ти е скучно с нея и не ти е приятно и забавно да общуваш - красотата няма значение.

Цитирай Първоначално написано от sezar
    ами не нямам проблеми да я заговоря, дори да се забия с нея..
    но дали ще е за 1 път или нещо повече зависи от момичето..аз не съм много много за 1-ния път,предпочитам връзка и това ми е проблема
    като цяло зависи от характера..много важно
    ne mislq 4e tova e problem... bi bilo hubavo pove4eto mom4eta da sa kato teb....
    a po temata ... ako si haresam mom4e 6te go zagovorq ... ot tuk natam ne moga da kaja ni6to ....
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си