.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Зъбите са ми жълти-кка да ги направя бели?

зъбките са ми жълти.винаги си ги мия(и сътрин и вечер).моля помогнете!мн е гадно 4ак аз не мога да ги търпя и да спомена че пуша но не моа ги откажа.мооляя многооо за помищ!

Редактирано от-ЦвЕтИт0
    7-ма точка.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Otidi da ti gi izbelqt ,malko e gadno pyk i 6te vakarash malko pari ama pone 6te подейства . . . и смени пастата
    ПС - АКо имаш възможност си вземи електрическа четка

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Otidi da ti gi izbelqt ,malko e gadno pyk i 6te vakarash malko pari ama pone 6te подейства . . . и смени пастата
    a moje6 li da mi kaje6 kolko пари евентоално ше ми излезе избелването ? и да ми кавеш дал 6 е гадно

Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от dj_mace
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    a moje6 li da mi kaje6 kolko пари евентоално ше ми излезе избелването ? и да ми кавеш дал 6 е гадно
    Shte razpitam malko kolko pari e ,za6toto neznam to4no ,oba4e za gadnoto - moже в съмия момент да не ти стане гадно ,обаче някой път след това боли бая. Ама не винаги пък и красотата изисква жертви
    Айде след малко ще питам един човек колко струва като дойде

misi mn ще видя ше го изтарпя

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Има пасти, които са предназначени именно за избелване на зъбите. Питай за тях зъбалекаря си. Но както каза, пушиш така, че ефекта ще е краткотраен, а може и въобще да няма ефект. Кафето и цигарките много съсипват цвета на зъбките.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Хубаво би било да правиш слединте неща:

Да консумираш по-често млечни продукти-(богати са на калции и ще окрепят зъбките ти)

Ограничавай се с кафето,колата и въобще течности,които придават неприятен отенък на зъбния ти емайл,след приема им.

Не пести средсва, а си купи хубава четка и паста за зъби.

Почиствай,разстоянието м/у зъбите си,посредством специялен за целта конец.

Не прекалявай с цигарите, те спомагат за това зъбите ти да пожълтяват.

Аз не те съветвам да ги избелваш,защото до колкото съм запозната самите препарати, с които се извършва процедурата, съдържат много вредни за зъбния емайл съставки.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

И моите зъбчици са жълтички, особено горните. Мия ги редовно и не пуша и не пия кафе , но те си пожълтяват и ме е срам да се усмихвам като хората.
    Пробвах избелващи процедури, купувах си прахчета и пасти за избелване и ефектът беше нулев. Консултирах се с един добър зъболекар, обясних проблема си и той ми каза, че това е естествено и нищо няма да ми помогне. Просто трябва да се примиря, защото не мога да се боря срещу природата.
    Но ти ако искаш опитай, дано да има ефект и да не хвърлиш на вятъра парите си.

Град
    Hasselt
    Izvinqvai ,4e taka stana ,pitah ,no nikoi ne znae ,smisyl az ne sym v BG i тука цените са други и ще те излъжа ако ти кажа някаква цена :С Успех ,каквото и да решиш да правиш!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Съвсем скоро видях в Билла пасти за зъби, предназначени само за пушачи, но не обърнах внимание на цената. Ако си я намериш, пробвай дали ще ти помогне. Успех!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

И аз преди имах такъв проблем но отидох на зъболекър и той ми препоръча едно нещо дет са слага върху пастата има много приятен вкус.Може да попиташ личния си зъболекър за избелител и все ще ти препоръча нещо.Айде УСПЕХ

Няма начин да имаш зъбите на Холивудска звезда. Паста избелваща зъбите няма! Всичко е излюзия, макар добрата хигиена да помага да изглеждат, ако не напълно бели, то поне чисти. Избелването е скъпа процедура и не се прави веднъж, а многократно. Не се занимавай най-добре. Ще вземеш да си докараш голям комплкс ако им обръщаш толкова внимание.

Абе що не пробвате : намокрете показалеца и го поръсете с сода за хляб и търкайте зъбите - НО! най - много 2 пъти го правете в месеца щот тфа вредяло на емайла...
    България над всичко!!!

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    Избелването струва 100лв. на сеанс,аз съм си правила ама с един път нищо не става.Трябжа да ходиш поне 2-3 пъти за да има ефект.Обаче после трябжа да ги подържаш със специална паста ,която струва 40лв. и да ги мажеж със специален гел които струва кам 60 лв. надявам се да съм ти била полезна :P

Град
    Boulevard Of Broken Dreams
    И аз преди исках да си изблевам моите и питах зъболекаря си и той ми каза,че препаратите с които се изблелват са много вредни защото съдържат много киселина и по-добре да не го правя.Ако имаш достатачно пари отиди да ти ги избелят с лазер.

Pain, without love
    Pain, I can't get enough
    Pain, I like it rough
    'Cause I'd rather feel pain than nothing at all

Изобщо не трябва да ходиш да ти ги избелват!Има много по-лесе, достъпен и ефтин начин! Просто първо си изтъркат зъбите със сода за хлях (бикарбонат) и след тва с пастата за зъби. След 2-3 четкания със сода ще станат ослепително бели. Но не натискай много за да не нарушиш емайла! От личен опит ти казвам!

преди да ходиш на зъболекар поне 3 дни недей да пушиш,защото мн лесно може да разбере,че пушиш! особено като ти ги избелва

ill po -dobre spri s cigarite i si izbeli zubite 6toto gajeto ti 6e te zareje :?

Струва около 20-30 лева,зависи от дентиса,ходя всеки месец(мания)...Не боли,не 6типе,не пари

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си