- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за Мишо Шамара
Какво мислите за символа на Варна - Мишо Шамара?
Преди повече ми харесваше.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
хах аз лично не бих казала, че точно този е символа на града ви, ама както и да е![]()
иначе... беше типичния идол на гангстерчетата преди 4-5 години
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
нищо хубаво не мисля за него..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Имам негов албум. По случайност остана у мен преди доста годинки и...тук се седи. Може някой ден да стана някоя от многото фенки, фенки...или поне фен...![]()
![]()
Хмм и аз имам ... подариха ми го и не се зарадвах многоПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
we give it all.
Аа дано не е символа на Варна...щото тогава тряа мн да намразя града,а аз го харесвам.Освен лятото като засякох тоя малоумен очилат тип на улицата...едва го видях щото е 1 глава по-нисък от мен![]()
Тоя срами града ви бе!!!Изкарва го някакво гето .. изселето го!!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
http://www.zazz.bg/play:b87b72ec
Честно да ви кажа първоначално, като видях тоя клип, въобще не разбрах, че т'ва е Шамара.
Беше първия затова го признавам, но песните му не ми харесват. Не съм му фен.
Aaa Н.И.Ш.Т.О. са преди него пъкПървоначално написано от xaxo_xixi
И от самото начало се си правят яки траци.На Мишиту само ранните му тракчета с Гумени глави важат и са деградира пфф
Надявам се,че не е символа на Варна.
Не го харесвам,ама изобщо не го харесвам.![]()
Жоро от почивка е символа на Варна. Мишо е само wannabe!
Grumpy old madman
тоя клип новия е старшно зле
квото съм чула изобщо е зле...
...иначе
е всеизвестен,и баба ми го знае...даже обикновено ми казва`кво си тръгнала като мишо шамара`
Едно време ме радваше![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Това със символа беше иронично, но няма значение.
Не мога да разбера защо толкова яко го обиждате, особено за растта му. Точно това няма нищо общо със самата личност. Най-малкото той няма никаква вина за ръстта си.
И не мога да разбера аз ли съм единствения във форума, който му се кефи и не го отрича?
И бтв ако е пълен тъпак това значи ли и че хората, които го слушат са такива? Или пък са без музикална култура и не разбират от музика? Защото аз го слушам, а претендирам да имам някаква музикална култура и не се смятам за тъп.
Не означава че само ти му се кефиш!!! Аз също много му се кефя както се кефя на българското R&B и на българския SnIpEr!!! A принципно казано е че слушам съвсем друг стил музика и така и така слушаш Шамара има една много яка песничка и е търся от доста време в нея се пее "аз пристигам с мойта черна лимузина, за нея съм бачкал половин година" ако можеш да ми кажеш как се казжа тази песен ще съм ти много благодарна
palavoto_mici - Това е песента http://zazz.bg/play:08cea50a
gotin e
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Първоначално написано от _SL_
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Не ме кефи.
Look deep inside me ...
Сега повече ме кефи като big shark![]()
Big Sha .... е .. ами като човек от Варна . бих казал че когато пуснат негова песен в дискотеките .. всички стават на крака .. и до ден днешен .. просто той беше 1 от първите .. започнали и пробили с тази музика .. уважавам го защото от нищото стана такъв какъвто е днес .. има и хубави песни ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<