.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

ай хелп малко..

Абе хора по принцип не сам глупава ама ся съм затунала до гуша значи скъсах с гаджето си ходихме година и 3 месеца и след 3 седмици зех 4е харесах едно момче ама то чудо и приказ да не говоря на право толкова е сладък че акула ми зима обаче аз продалжавам да си мисля за бившото гадже щот го остаих заради супер децки спор аама да си доидем на думата тва момче има навика да си бие гаджетата супер е ревнив някъф такъф и незнам кво да правя с мен може да е по различно или тва неговото няма да се опрай никога ? и ку земи да се влуби в мен ми казаха че ще си имам мн проблеми ако не се примени... и я кажете нещо кво да прая не че съм трагнала да прая нещо ама тряя да споделя с някои щот моите фр-та казват пробвай с него и тнт щот бил готин е да ама ку си навлека не приятности.. ай плс мнение без да ви пука дали ще ме засегнете

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Тва е мъж на място да си пребива гаджето....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Еми щом му се носи таква слaва за какво ще се захващаш???По-добре недей.Дори да решиш да не се връщаш при стария си приятел не се захващай с тоя...

Град
    Търново.... Велико Търново
    мда .. да бие приятелките си ... идиот, такива бих ги скопил само заради това

Според мен мъж, който бие жени не е никакъв мъж....мн е лесно да биеш някой, дето тежи 5 кила с камъни в джобовете и не може да ти отвърне....Аз лично НИКОГА не бих се занимавала с такъв....
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Цитирай Първоначално написано от sweet_sorcerer
    Според мен мъж, който бие жени не е никакъв мъж....мн е лесно да биеш някой, дето тежи 5 кила с камъни в джобовете и не може да ти отвърне....Аз лично НИКОГА не бих се занимавала с такъв....
    + 1

Поработи в/у правописа
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

и какво...ти да не би да искаш винаги да трепериш или винаги да си синя...не се захващай с мъж който "Ще промениш" няма смисъл
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    1.Muj/momche,koeto si bie priqtelkata ne e nikakuv muj.
    2.Shte ti e priqtno li prez cqloto vreme da te revnuvat,a da ne govorim da hodish posinena...
    3.Nikoga ne trugvai s momche s nadejdata "to shte se promeni" zaradi men..nai-mnogo da stane oshte po-zle..
    4.Iskash li nqkakuv psihopat da te presledva posle?!(Popadala sum na takuv..zabavno e za okolnite,no ne i za teb!)
    5.Ako mislish,che mojesh da opravish neshtata s priqtelq ti i oshte imasg chuvstva kum nego deitsvai!
    Samo ne pravi greshkata da se zahvashtash s toq [-o<
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Абе вие па.. Ако е ударил шамар на неква пикла дето му е дошло до гуша от нея и вече му се носи слава, че смазва секо гадже от бой.. !

Животът е адът описан в Библията!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kael
    мда .. да бие приятелките си ... идиот, такива бих ги скопил само заради това
    Леле тоя ми топли сърцето,луд до краен предел...Чак пък скопяване ,бате,прояви малко мъжка солидарност,удари му един пердах,потроши му кокалите,но скопяване....

Иначе съвета ми към авторката,откажи се от тоя,вълкът козината си мени,но нравът никога...
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    *гледа по горния пост* "lawl....."

Мъж, посягал на всичките си приятелки ще го прави и с теб...
    По-добре не се захващай с този, освен ако не си мазохистка и имаш ужасното желание през лятото да ходиш със дълги панталони и ръкави за да си криеш синините...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен Аватара на CaSsIe
    по - добре не се занимавай...замисли се сигурно не си първата, която си мисли, че може да го промени и че отношението му към теб ще е различно..колкото и да е сладък не се занимавай, защото няма смисъл да си с някой супер хубав, ама да ходиш синя по улиците!

Ти да не си някфа мазохистка да се занимаваш с тоя?!?!?!??!

Град
    плевен д-ге
    бие си приятелките ....
    ми бий го ти (бз)
    маитапа на страна 6то ти да са захва6та6 с него бе???
    както казват вси4ки не мое6 го промени6 6

4естит празник на студентите
    (•̪●)†۰۰°●ҳҲ●se/\/\k@`$`3mk@●°Ҳ®
    !!Плеен Плеен грат красиф , щъ помнъ ас докад съм жиф!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Skype==== w3s7_s1d3_b01

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    по - добре не се занимавай...замисли се сигурно не си първата, която си мисли, че може да го промени и че отношението му към теб ще е различно..колкото и да е сладък не се занимавай, защото няма смисъл да си с някой супер хубав, ама да ходиш синя по улиците!
    +1
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Тва е мъж на място да си пребива гаджето....
    Mъж,който бие гаджето си е комплексар,който не знае друг начин да си избие комплексите,такъв ''мъж'' е безсилен той не знае друг начин,да накара гаджето си да го ''слуша''.Такива ''мъже'' ненавиждам,няма нищо мъжко в такава постъпка

Ако ти посегне-удари го и ти Според мен, тва да удряш гаджето си е голяма простотия,ама ако си мислиш, че си заслужава...давай

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    Ти да не си някфа мазохистка да се занимаваш с тоя?!?!?!??!
    тва беше добро иначе няма смисъл...ти едва ли ще успееш да го промениш...не рискувай..

не си струва..неможеш да го промениш...най много той да те промени..към по лошо..има мн хубавци..не се забърквай точно с този

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си