.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Гаден проблем

Аз съм 9 клас и имам проблем. Когато бях 7 клас "ходех" с едно адски красиво и готино момиче, но веднъж дори не я целунах(а не ми беше първата-дори вече не бях девствен) и така след известно време скъсахме. След година без приятелка най-сетне имах пак гадже - само за 3 седмици и скъсахме, защото... не знам - по взаимно желание. И сега(не много време от както скъсахме) харесвам едно момиче, но... Доста време прекарвам с него, но дори не мога да и кажа че я харесвам. Дори като се замисля да и кажа ми става горещо и не мога. Помислих си че може да не съм забравил последната си приятелка, но абсолютно не е така. Защо става така?!? Помощ!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Samo ne moga da razbera kakuv ti e problema tochno?! Che nqmash gadje,che ne si celunal onova v sedmi klas ili che se pritesnqvash ot tova momiche sega?!
    Ako e za pritesnenieto..vseki v nachaloto e taka.Opitai da q priemesh kato fr i ne se druj taka rezervirano s neq.Momichetata ne hapqt po princip
    Edinstveniq nachin da zabravish predishnata..ako tova e problema,e da si dadesh nov shans.A zashto ne tochno s tova momiche?!Pritesnenieto do nishto ne vodi.Otpusni se i i kaji kak se chuvstvash.Tq ne chete misli predpolagam \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

moje bi moje6 da probva6 da i pi6e6 sms s 4uvstvata si ili v skype ,za6toto nali znae6 nai lesnia na4in da kaje6 ne6to na niakoi e da go napi6e6, no pak kazanoto v o4ite ima po goliama sila.

Защото си още малък и не си наясно какво искаш

Град
    Търново.... Велико Търново
    предлагам ти универсалното решение изяш една бананова мелба

Цитирай Първоначално написано от kael
    предлагам ти универсалното решение изяш една бананова мелба
    Stiga s tiq bananovi melbi
    Emi qvno izpitvash nai-silni 4uvstva kum tova momi4e.
    Prekarvash dosta vreme s neq govorite si opitai se da razberesh kakvo izpitva kum teb i deistvai za da ne stane prekaleno kusno.Uspeh

Град
    Търново.... Велико Търново
    светът е отцелял защото ги е ял

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от bloody_girl_1
    moje bi moje6 da probva6 da i pi6e6 sms s 4uvstvata si ili v skype ,za6toto nali znae6 nai lesnia na4in da kaje6 ne6to na niakoi e da go napi6e6, no pak kazanoto v o4ite ima po goliama sila.
    good idea

ами взе че стана. Като излязяхме просто малко пийнах и вскичко само излизаше даже и каквото не требваше да излиза излезе, но..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си