- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- някой да помага
pfffff nqkoi da pomogne molq az s1m na 16 godini i s1m mom4e oba4e za godinite si nqmam nujnata muskulna masa nqkoi da mi kaje kakvo da napravq i dali ve4e ne e k1sno pls
ФИТНЕС е отговора на въпросът тиПървоначално написано от cekoooo
![]()
![]()
\
/
![]()
![]()
![]()
Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка
най-добре си режи вените...![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Нямал нужната мусколна маса... тцтц абе момче всеки човек е различен, едни са слаби, други по-набити то си е ген... а както казаха преди мен фитнес... пробвай нищо няма да загубиш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
отговора е прост и тои е Отиваи на фитнес малкияно знай че не е най важно мускала а акала...
![]()
stia ve baceПървоначално написано от tuzaro
tva da ne ti e o6te edin Emocionalno Maltretiran Oligofren
ne slagai si4ki v kiupa
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
...... ьььм .... глупости наистина има хора с по податлива физика за мусколи... по това отношение хората са 2 типа - "силни" и "издържливи"
силните са с по масивна фигура и големи мусколи не е нужно много да се тренират ... издържливите са слаби и издържливи и живеят средно от 3 до 5 години пове4е .....ако си от издъжливите се радвай - повече живот ..... аз за съжаление ще мра рано
ко искаш да се разменим :P
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
спорт и храна.
никакъв фитнес никакви протеини или каквито там химии взимат.
фитнеса може като допълненние към по атлетичен спорт.
иначе с фитнес нищо няма да направиш. най много да си повредиш организма. той не е бил предвиден за този тип натоварвания.
избери волейбол, баскетбол, тенис на корт, на маса, бадминтон...
енергични спортове а към тях може 1-2 пъти седмично фитнес но без големи натоварвания.
процеса е бавен и отнема доста месеци докато ти заякне организма, но той е предразположен да бъде слаб. така че не бива да го претоварваш излишно с несвойственни за него неща.
иска се упоритост и постоянство.
и 16 изобщо не си голям. до 20-22 няма проблеми за бързи (3-4 месеца) промени.
но трябва да стане постоянно и без шокове за организма - ако искаш резултата да е постоянен и без странични ефекти.
аз тренирам тенис на корт .... освен плуването ( което си е адски време изискващо ) няма по добър спорт от тениса който да тренира всички мускулни групи
баскет - висо4ина основно
леката атлетика е разтегливо понятие ..... колоезденето е също мооого добър спорт ...
гимнастиката също става ама се смята за гейско ( вари разбери що )
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Що ти е тая нужна мускулна маса и какво общо има тва с любовта?