- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОСЧЕ!!!
Хора искам да ви питам на колко години е нормално да се прави секс!И на колко години сте го правили за първи път ?![]()
mi az go napravih na 15 i polovina mi mai4e na tolkova ve4e e normalno nqkoi zapo4vat dori i na 13
Аз го направих на 14 . . . само че беше ст точния човек . . . иначе е нормално на 16 според мен![]()
![]()
Живеем в общество с доста размити и деформирани представи за морал.Ако за мен дадено нещо е нормално и редно, за други то е недопустимо,тоест всеки има различно мнение по даден въпрос,базиращо се на личния му мироглед и светоусещане.![]()
Секстът е не само удоволствие,но и отговорност.Аз не виждам каква отговорност, би могло да поеме едно малолетно момиче/момче.Едно е да си мислиш и да се самоубеждаваш, че си достатъчно съзрял, съвсем друго е дса бъдеш наистина такъв.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
ами аз бях на 16 и мисля че 16-17 е нормално...но всеки има достатъчно мозък за себе си ....![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
spored men nqma zna4enie na kolko godini si,a dali se 4uvstvash napalno gotov za da go napravish,no 16-17 e edna normalna vazrast
ами аз го направих на 15, но все пак мисля че е наромално на 17, може би... дажа и на горе х), за да можеш да си поемеш отговорността в случай че нещо се обърка![]()
но в крайна сметка всеки го прави когато е решил, че му е дощло времето
Mi az mislq 4e e normalno na 16 pone..A inu4e az go pravih na 14 i polovina..
![]()
Аз смятам че е хубаво да си навършил поне 16 години преди първия сексуален контакт.
Аз го направих малко преди да ги навърша.
Около 16 - 17 според мен.
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Можеби 16-17 е една добра възраст за това.все пак на тези години вече(предполага се)се знаят рисковете, болестите....И други необходими знания за извършването на акта![]()
В у-ще на 15годишна възраст на момичетата се раздават листовки с най разпространените венерически болести.Е, аз питам ЗАЩО НЯМА ЗА МОМЧЕТАТА?!?
А аз го направих на 15.
Нормално е да го направиш тогава, когато усетиш че наистина ти се ебе. И с човек,който те кефи максимално. Не е нужно да си лудо влюбена, няма да се жениш. Но трябва да те кефи и да му имаш доверие.
Кога ще стане това не знам, но силно се съмнявам на 14 годишните наистина да им се ебе. Според мен го правят, за да са модерни. Пуберска му работа.
Моя съвет е - докато не ти се е приискало поне веднъж да маструбираш и докато не стигнеш поне веднъж до оргазъм сама - няма смисъл да мислиш за мъжку.