.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

1ва среща ...

Здрасти хора преди малко се чух с едно момиче с което съм се виждал само 1 път през лятото тя е много привлекателна и аз искам да излезем мисля, е и тя не ми е безразлична и ддз искам да я забия още на 2та среща и още преди да сме си заминали от 1та да ми мранка за 2та

Какво да напрая

За какво да й говоря ще има момент в който ще "спека" щоту тя е многуууууууу готинка и направо се чудя кво да правя

Искам тва маце за себе си ама ...

мда и между другото в последно време съм много забил и напрао с момичетата са ми толкова безинтересни разговорите, че до няма и къде а днешните момичета главно слушат вместо да говорят :Д

каква тема да развием?

и къде да отидем на шумно или на тихо място аз мисля шумно че ... :Д

айде чакам съветчета мерси

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Ако не можеш да я спечелиш...значи не е за теб
    абе аз мисля, че мога даже 2 като нея ама разбираш ли просто цяло лято и сега началото на даскало несъм имал такива срещи с момичета защото бях нон стоп зает на работа и сега изведнъж ...

Какво да прая

Ако тя просто иска само да се видим и несъм "нейн" тип кво да праим да се примиряваме или ?

Еми ще се примириш...няма къде да ходиш ако те резне

добре а приемливо ли е ако се упитам да я налазя още от 1та среща аз не я познавам като характер и човек ама визията напрао и редките разоговори в скайп и по телефона и ми изглежда пекана

ако усетя няква близост да и я наплюмча ли едно хубаво или да го запазим за по напред ако има "напред"

бе не искам аз да ги усещам нещата, че в последо време имам грешна преценка за нещата

Ама както казваше стария Къци Вапцаров - Риск печели, риск губи...

Ама даже и да ти кажа ли чесно имам чувството, че още преди кафето ще я налазя тя е бонбон :P

знаеш ли кво пич, аз ся лягам че ми са спи много

утре ще го дообмисля с мацката кога ще излизаме да се надявам да е хубаво времето защото кат е хубаво времето и на мене ми е по весело и ще ми е по лесно да се поотпусна в разговора с нея и евентуално да направя няква крачка ...

Мерси за съветите и други ще са от ползва лека и мека за сега че 04:13 стана

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от potresen
    Еми ще се примириш...няма къде да ходиш ако те резне

добре а приемливо ли е ако се упитам да я налазя още от 1та среща аз не я познавам като характер и човек ама визията напрао и редките разоговори в скайп и по телефона и ми изглежда пекана

ако усетя няква близост да и я наплюмча ли едно хубаво или да го запазим за по напред ако има "напред"
    Ти добре ли си да я "налазиш" така никфо добро впечатление няма да и направиш

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    в днешно време повечето момичета слушат отколкото да говорят , че къде е проблема

Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    в днешно време повечето момичета слушат отколкото да говорят , че къде е проблема

проблема е там, че пак ние сме натварени с тежката физическа дейност да поддържаме някъв контакт

абе ще видим ко ще правим ама ще се пробваме ако не ...

Голям фен Аватара на CaSsIe
    ако не ти идва от вътре какво да и кажеш и да направиш..няма смисъл да си с нея...!

що не я попиташ каде иска тя?!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си