Така...сега ще ви разкажа цялата история...Преди време срещнах една група хора с които зехме че станахме супер приятели,станахме компанийка..В тази компания има едно момче...как да кажа него го познава всеки в града ми и има много момичета които са луди по него...аз известно време тичах подир него но той не ми обърна внимание като момиче...С времето бавно се изпаряваше и любовта ми към него и остана може би нещо много малко...и така...дойде той при мен и ми каза че иска да ходим,но аз му отвърнах,че искам време само до др. ден и той настояваше да му кажа веднага...аз аз не можех защото трябваше да си помисля за някои работи...той постояно повтаряше кажи няма време...и аз му казах че просто не мога да му кажа сега трябва да си помисля и той каза ем начи НЕ... и аз му казах не е НЕ но не е и ДА искам да помисля и той се обърна и тръгна към кейа...аз се оплаших да не направи няква глупост и викнах приятелите ми за помощ едвам го намерихме и добре прибрахме го в дискотеката...след има няма 5 минути след като го прибрахме той започна да си пее и танцува напрво излязах изваън контрол бях вбесена аз едвам не се разревах а той си пееше и танцуваше....ядосах се много зех си якето и си тръгнах (забравих да спомена,че беше пиян,но знаеше какво говори и прави)...Цяла нощ съм плакала,а той кой знае как се е веселил...Незнам какво да правя все пак го обичам дори да го отричам и наистина съм много объркана имам нужда от съвет...Моля ви за помощ...

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3