.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 167

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Бягала съм и са ме гонили от вкъщи.

Първия път се скарах с майка ми защото тя ми пренареди стаята без мое разрешение и когато тръгнах да си местя нещата на местата им тя ме удари.Много мразя да ми посягат особено без основателна причина.Просто си събрах багажа взех пари и си заминах. Когато ме намериха баща ми дойде да ме моли да се прибера вкъщи. Аз бях много ядосана но той беше супер притеснен и когато му се насълзиха очите не издържах... Кофти е да видиш 40 годишен мъж да реве...

Втория път (когато ме изпъдиха от нас ), се скарах за пълната тъпотия с баща ми защото не съм била затворила вратата на банята Той ме хвана за косата и ме заключи отвън пред кооперацията (бях по нощница и с мокра коса)... извървях позорния път до дома на една приятелка и останах там няколко дена. Майка ми ме омоляваше да се върна ... и когато го направих супер много ми угаждаха.
    izvinqvai... tova si e tvoq rabota.. no roditelite ti sa malko lydi....
    po temata... ne sam bqgala... mislq 4e bih izbqgala edinstveno ako me ydarqt - tova nqma da go prostq kakvoto i da stava... v takav moment direktno si fa6tam 6apkata i otivam vav varna pri ena priqtelka... a da vidim... takava patardiq bih mogla da napravq samo da me qdosa maika mi... ina4e za drygo ne bih izbqgala... ne moga da i go pri4inq... prosto ssam vijdala maika si v mnogo trudni momenti i znam kakvo bi i stryvala edna takva glypava postapka ot moq strana kato se zamislq ot edna strana imam mnogo razbran roditel ;]
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Emi ok da izbqgash no predstavqsh li si kvo 6te im e na tqh i kude 6te idesh u priqtelka taka ili ina4e te 6te te namerqt i 6te stane mn po lo6o .Predpolagam 4e si4ko e ot puberteta

Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Бягала съм и са ме гонили от вкъщи.

Първия път се скарах с майка ми защото тя ми пренареди стаята без мое разрешение и когато тръгнах да си местя нещата на местата им тя ме удари.Много мразя да ми посягат особено без основателна причина.Просто си събрах багажа взех пари и си заминах. Когато ме намериха баща ми дойде да ме моли да се прибера вкъщи. Аз бях много ядосана но той беше супер притеснен и когато му се насълзиха очите не издържах... Кофти е да видиш 40 годишен мъж да реве...

Втория път (когато ме изпъдиха от нас ), се скарах за пълната тъпотия с баща ми защото не съм била затворила вратата на банята Той ме хвана за косата и ме заключи отвън пред кооперацията (бях по нощница и с мокра коса)... извървях позорния път до дома на една приятелка и останах там няколко дена. Майка ми ме омоляваше да се върна ... и когато го направих супер много ми угаждаха.

Уау

А по темата-отиването при приятелка с какво се различава от това да те намерят?Тя също си има родители,как става те да не те издадат.Ако ти е достатъчно добра приятелка все ще сте се засичали деца -родители от двете семейства и ваще няма да пропуснат да те потърсят при най-близките ти приятели.Как става скриването?!

Град
    Под масата
    Aми 3 пъти преди към 2/3/4 години (едно лято и 3-те пъти) Първият път ме пуснаха за общонародно издирване и ме хванаха в Стара Загора в един магазин. Купувах си цигари с един приятел (който живееше сам на квартира там и бях при него) и влезе една кука и така.. Бях утракал цяла седмица. След това родителите ми още си мислеха,че могат да ме командват и затова пак бягах без да ме пускат за издирване и накрая се примириха,че съм своеволен и сам си избирам пътя.

А и отделно съм правил бягства без да разберат изобщо,че ме няма. Нашите са разведени - майка ми живее в Търново баща ми по принцип в Габрово (сега е в Испания). И казвах на майка ми,че си отивам в Габрово,на баща ми ,че съм в Търново а пък през това време си скитосвах с моите дружки из България
    dance

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Цитирай Първоначално написано от the EXPLOITED
    глупава идея е това с бягството и никакво решение на проблемите ти!
    не съм съгласна.Когато си опитал всичко това е единственото решение според мен.Понякога родителите трябва да разберът,че и ние децата им имаме чувства и ние сме хора и искаме да живеем спокойно и да се радваме на живота,а не като се прибираме и да ни е страх и да си мислим : "сега ще ми се карат ли и ако да за какво, дали съм направил/а нещо грешмо". Смятам,че пшри едно бягство ще се светнат.
    Аз искам да избягам и ако има къде да отида няма да се замисля и няма да се върна (чакам едни неща с приятеля ми да се случат и фффащам пътя)
    Отношението с родителите не се изгражда с бягства.....това е страшно глупава идея!До никъде няма да доведе,просто ще изгубиш всякакво доверие.

Град
    Хасково
    не съмно съм имал намерения
    ... no comment ...

Мега фен Аватара на Mi6inka
    аз пък си мисля че ако избягам и след това започнат да бучат (защото точно това ще се случи) ще им кажа да спрат да обвиняват мен за всичко и че щом съм избягала значи е имало за какво и те също имат вина.... ще им кажа нещо от което да ги заболи (колкото и незряло да звучи).... по принцип с майка ми съм ок...с баща ми никак се нямам... но всеии път премълчавам нещата,които искам да му кажа ,защото знам че ще го заболи и ми е жал... НО ако можеш да направиш така че след бягството ти се почувстват те виновни и се осъзнаят .. ще е добре.. няма как да ти кажа как ще реагират при положение че всички са различни и биха реагирали различно.. ти би трябвало да ги познаваш и да предположиш как ще реагират.... Ако проблемите м/у вас са главно заради теб не мисля че е добра идея бягството... а ако те са главните причинители на караниците и неразбирателството,защо 1во не опиташ да говориш с тях.. да им кажеш,че ако продължават така може да стигнеш до по-сериозни неща (бягство) ии т.н. ... незнам... опитай да говориш 1во.. ако не стане бягак щом си решила... ама пак казвам ако само заради теб стават тея проблеми е глупаво.Успех

Град
    Шумень
    Бягството е присъщо само за детенца или за слабохарактерни хора... самата дума 'бягство' звучи по такъв начин, че човека не еодстатъчно силен, за да си понесе последствията и няма съвест и т.н. ... Никога не съм бягала и не смятам да избягам. Каквито и проблеми да имам вкъщи никога не бих избягала от тях.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    Бягството е присъщо само за детенца или за слабохарактерни хора... самата дума 'бягство' звучи по такъв начин, че човека не еодстатъчно силен, за да си понесе последствията и няма съвест и т.н. ... Никога не съм бягала и не смятам да избягам. Каквито и проблеми да имам вкъщи никога не бих избягала от тях.
    Съгласна

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    Не...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Прекаляваш със сапунките .

И все пак ако бягаш утиди в някой познат.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    мисля някоя петък вечер
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
    мислила съм и май ще го направя ама не съм багяла
    +++

Град
    sofiqqq
    ох преди много съм си го мислила но никога не съм го правила
    Love conquers all
    This one will last a lifetime
    And if love conquers all
    This one will last forever

Град
    раЯ.. (:
    мнее, не са ме предизвиквали толко жестоко, че чак да бягам.А и къв е смисала като пак ше ме намерят..така ше загубят всякакво доверие
    Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]

bqgala s1m kat0o bqh malka..stoqh 1 4as w1w vhoda po pijami nakraq re6ih da se pribiram shot mi stana studeno i prili4ah na kl06ar

Не.Нямало е причина.

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Не съм бягала и не бих го направила. Понякога се карам с наще, но като се замисля колко се трудят да ни осигурят (на мен и сестра ми) живота, който имаме. Не бих си позволила да им го причиня, особено на майка ми, като знам, че живее за нас и благополучието ни в живота.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Не съм бягала и не бих го направила. Понякога се карам с наще, но като се замисля колко се трудят да ни осигурят (на мен и сестра ми) живота, който имаме. Не бих си позволила да им го причиня, особено на майка ми, като знам, че живее за нас и благополучието ни в живота.
    Напълно съм съгласна. Мисля, че какъвто и да е проблема той би имал и друго решение, а и нека не забравяме, че родителите искат най-доброто за нас. Според мен, едно бягство не би оправило нещата, а само би ги влошило. Защото на родителите не им се харесва острото и лошо отношение към тях, а това определено е такова. С мирен път може да има по-голям резултат.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

не , не съм бягала от нас
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Не .това не е решение на проблемите .
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    Italy,Venezia
    Аз лично не съм бягал.

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    ами не съм бягала..и никога не съм мислила да го правя..просто няма смисъл
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Не