- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягали ли сте от вкъщи?
Първоначално написано от Just_say_no
izvinqvai... tova si e tvoq rabota..
no roditelite ti sa malko lydi....
po temata... ne sam bqgala... mislq 4e bih izbqgala edinstveno ako me ydarqt - tova nqma da go prostq kakvoto i da stava... v takav moment direktno si fa6tam 6apkata i otivam vav varna pri ena priqtelka... a da vidim... takava patardiq bih mogla da napravq samo da me qdosa maika mi... ina4e za drygo ne bih izbqgala... ne moga da i go pri4inq... prosto ssam vijdala maika si v mnogo trudni momenti i znam kakvo bi i stryvala edna takva glypava postapka ot moq stranakato se zamislq ot edna strana imam mnogo razbran roditel ;]
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Emi ok da izbqgash no predstavqsh li si kvo 6te im e na tqh i kude 6te idesh u priqtelka taka ili ina4e te 6te te namerqt i 6te stane mn po lo6o .Predpolagam 4e si4ko e ot puberteta![]()
Първоначално написано от Just_say_no
Уау![]()
А по темата-отиването при приятелка с какво се различава от това да те намерят?Тя също си има родители,как става те да не те издадат.Ако ти е достатъчно добра приятелка все ще сте се засичали деца -родители от двете семейства и ваще няма да пропуснат да те потърсят при най-близките ти приятели.Как става скриването?!
Aми 3 пъти преди към 2/3/4 години (едно лято и 3-те пъти) Първият път ме пуснаха за общонародно издирване и ме хванаха в Стара Загора в един магазин. Купувах си цигари с един приятел (който живееше сам на квартира там и бях при него) и влезе една кука и така.. Бях утракал цяла седмица. След това родителите ми още си мислеха,че могат да ме командват и затова пак бягах без да ме пускат за издирване и накрая се примириха,че съм своеволен и сам си избирам пътя.
А и отделно съм правил бягства без да разберат изобщо,че ме няма. Нашите са разведени - майка ми живее в Търново баща ми по принцип в Габрово (сега е в Испания). И казвах на майка ми,че си отивам в Габрово,на баща ми ,че съм в Търново а пък през това време си скитосвах с моите дружки из България![]()
dance
Отношението с родителите не се изгражда с бягства.....това е страшно глупава идея!До никъде няма да доведе,просто ще изгубиш всякакво доверие.Първоначално написано от XXX_f
аз пък си мисля че ако избягам и след това започнат да бучат (защото точно това ще се случи) ще им кажа да спрат да обвиняват мен за всичко и че щом съм избягала значи е имало за какво и те също имат вина.... ще им кажа нещо от което да ги заболи (колкото и незряло да звучи).... по принцип с майка ми съм ок...с баща ми никак се нямам... но всеии път премълчавам нещата,които искам да му кажа ,защото знам че ще го заболи и ми е жал... НО ако можеш да направиш така че след бягството ти се почувстват те виновни и се осъзнаят .. ще е добре.. няма как да ти кажа как ще реагират при положение че всички са различни и биха реагирали различно.. ти би трябвало да ги познаваш и да предположиш как ще реагират.... Ако проблемите м/у вас са главно заради теб не мисля че е добра идея бягството... а ако те са главните причинители на караниците и неразбирателството,защо 1во не опиташ да говориш с тях.. да им кажеш,че ако продължават така може да стигнеш до по-сериозни неща (бягство) ии т.н. ... незнам... опитай да говориш 1во.. ако не стане бягак щом си решила... ама пак казвам ако само заради теб стават тея проблеми е глупаво.Успех
Бягството е присъщо само за детенца или за слабохарактерни хора... самата дума 'бягство' звучи по такъв начин, че човека не еодстатъчно силен, за да си понесе последствията и няма съвест и т.н. ... Никога не съм бягала и не смятам да избягам. Каквито и проблеми да имам вкъщи никога не бих избягала от тях.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Прекаляваш със сапунките .
И все пак ако бягаш утиди в някой познат.
мисля някоя петък вечер![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ох преди много съм си го мислила но никога не съм го правила
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
мнее, не са ме предизвиквали толко жестоко, че чак да бягам.А и къв е смисала като пак ше ме намерят..така ше загубят всякакво доверие![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]
bqgala s1m kat0o bqh malka..stoqh 1 4as w1w vhoda po pijaminakraq re6ih da se pribiram shot mi stana studeno i prili4ah na kl06ar
![]()
![]()
![]()
Не.Нямало е причина.
Не съм бягала и не бих го направила. Понякога се карам с наще, но като се замисля колко се трудят да ни осигурят (на мен и сестра ми) живота, който имаме. Не бих си позволила да им го причиня, особено на майка ми, като знам, че живее за нас и благополучието ни в живота.
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Напълно съм съгласна. Мисля, че какъвто и да е проблема той би имал и друго решение, а и нека не забравяме, че родителите искат най-доброто за нас. Според мен, едно бягство не би оправило нещата, а само би ги влошило. Защото на родителите не им се харесва острото и лошо отношение към тях, а това определено е такова. С мирен път може да има по-голям резултат.Първоначално написано от In4iTu_
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
не , не съм бягала от нас![]()
Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.
Не .това не е решение на проблемите .
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
ами не съм бягала..и никога не съм мислила да го правя..просто няма смисъл![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..