- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягали ли сте от вкъщи?
И аз не.Не намирам смисъл.![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Не, не съм бягала и честно казано не смятам да бягам, защто просто както някой беше казал по долу - няма смисъл. Да, карам се с родителите си и понякога много ми се иска да ида някъде, обаче от това просто ще стане по зле... По хубаво да им кажа всичко в очите и после да изтърпа цялото викане, отколкото да търса по тоя начин внимание![]()
+1Първоначално написано от martity_f
Но като се замисля никога не бих го направила![]()
17.09.2010
ми не съм бягала, ама си спомням когато бях на 9-10 години и бях сърдита на мама и се направих на избягала и седях във входа и се разходах по етажите и след 10-15 минути ми омръзна и се прибрах![]()
ем аз не съм бягала но от 2 години насам си го мисля почти всеки ден =] да си призная просто не ми стиска защото зн че на мама не и пука и ми каза че ако го направя по добре никога да не сре връщам но не бих го причинила на баща ми...(нищо че са разведени). най-познатата реплика:родителите искат най-доброто за нас...защо? аз не съм на това мнение...да ок вярно че правят големи жертви но те от къде подяволите знаят ние точно как се чувстваме(при положение че през побертета и ние незнаем как точно...) и кое е най-доброто за нас? ок опитват се да ни вкарат в правия път но...мойе би съвети биха свършили повече работа от това да ни налагат неща(предполагам че никои не е на моето мнение но реших да си го кажа
)...може би е по добре да поговорите първо и ти да им кажеш своето мнение (при мен нестана..
) и ако имаш некви мн големи проблеми(ти си знае6 там..) тогава да предприемеш нещо... аз ще ти пожелая късмет и просто преди да правиш каквото и да било мисли хубаво за последствията и ако ти изнася...действай! =]
![]()
All you need is love =]
Да... бях се скарал с баща ми![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Не, не съм бягала от вкъщи и няма да избягам - какво постигаш като избягаш, родителите ти са уплашени до смърт..а на теб ти е кеф, че си избягал/а от вас!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Веднъж като бях по малък избягах през прозореца от моята стая без наще да разберат щото бях наказан ма баща ми ме намери след 20 минути![]()
![]()
![]()
аз не съм бягала от нас ,нооо .. много искам. има къде да отида. знам или по-скоро предполагам,че наште после ще са ми дават повече.искам да избягам за да мога се наживеят .. кръвта ми кипи .. за 1 месец ще мога се наживея така хубаво,че после да съм най-добрата дъщеря .. но има нещо което ме спира и незнам какво е то ?! ..
желая смъртта,защото тя ми е утеха
Бягах когато бях 5 класГолям смях... Махам се аз от нас сутринта и почвам да се чудя къде да ходя. Нито пари, нито дрехи,...нищо. Цял ден обикалях като луда из града. В крайна сметка се прибрах в нас към 01:00 през нощта
![]()
Иначе преди две/три години нашите ме гониха от нас. Само, че тогава всички се бяхме скарали супер жестоко и нашите бяха разбрали някои неща, които определено не трябваше да знаят за мен. И двамата бясни ми стегнаха един сак и ейде чак пред блока ме изведе баща ми. Казаха, че не искат да им се мяркам пред очите... И аз ядосана..със сака та у София при братовчедитеИмах достатъчно пари..пък и с тях сме си супер добри фр.. а и те живеят сами (момчета на 22 и 27).. Та при тях изкарах един месец. Нашите даже не се обадиха
Накрая решиха все пак да си ме приберат и баща ми дойде да ме вземе
![]()
Ех, спомени, спомени![]()
че защо да бягам..аз живея там все пак....клошарка ли ще ставаш??
in defense of our dreams...
Да,бягала съм...единия път беше да отида на бала на милото,след това ми повикаха и така,обаче си направих кефа
+1Първоначално написано от vodka_f
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
не съм бягала от къщи,обаче ако някой път ми се наложи наще знаят къде ще отида![]()
ами да веднъж с брачедката си бяхме на село и към 1:00 решихме да избягяме през прозореца за да отидем на диско (то страшното диско но нямя знячение)и доста съжалявям защота после баба ни ни хвана,и слезе на дискотеката по нощница и с пръчка в ръка ....мисля че нямя смисъл да продължавам![]()
![]()
![]()
беше голям срам
"Не забравяй, че всеки човек,когото срещнеш се бои от нещо, обича нещо и е загубил нещо!"
Ми не съм бягала обаче веднъж бях на път да го направя ... в 5 клас с една приятелка избягахме от часа по география , за да отидем и да вземе пари от нас и да бягаме ... не знаехме къде ще ходим и като отидохме в нас звхме 5 лв. (щото толкова бях спестила )![]()
![]()
и решихме , че няма да стигнат и се върнахме за др. часове и така ... Ама сега ми се иска да избягам от нас толкова много , чее .... но зна , че няма къде да отида и с кога ... Само ако най - добрата ми фр се съгласи
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
ДА!
хехе не![]()
Суетата.Моят любим грях.
Da bqh bqgala dokato bqh na selo za 1 mesec sus ednite mi baba i dqdo i to izbqgah 6toto bqhme pili vodka s kola(az bqh izpila 10 ml vodka sus 190 ml kola ma tva e dr vupros) i tam ni izklukaha i az si vzeh odealo pari i vsi4ko koeto mi trqbva i zeh da skitam po ulicite(ama izbqgah 6toto me nakazaha da ne izlizam i az kazah na dqdo mi 4e otivam uj do toaletnata i vsa6tnost izlqzoh ot prozoreca(to nali sme v ku6ta))i tam sedqhme do ve4erta sus priqteli i nai dobrata mi fr daje be6e ostavila ediniq prozorec v tqh otkrehnat i vika eto ve4erta kade 6te spi6 ako ne se pribere6 i az vikam nei tei de nakraq kum 10 4asa se vurnah a baba mi i dqdo mi si bqha izkarali akala i mi zvanqha po telefona tursiha me i podobni
ta ottogava se nau4iha da ne me nakazvat za ni6to
![]()
Абе аз не съм бягал ама преди близо 4 годинки майка избяга от вкъщибило много гадно
няма кинти, няма ядене, няма компания бе нищо... сега вече съм свикнал и все ми е тая
![]()