.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 167
    Град
    В сърцата на хората.
    Аз не съм бегал,ама много често сам се замислял какво е да живеш сам самичак...без радителите...само с приятелката(да кажем).

ДААААААА ..................
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Ами да, бягал съм и съм ходил до баба. И обратното

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Мнее.. но е имало моменти когато съм искала да го направя

Аз не съм, ама в 5 клас на 24 май цялото училище се събираше пред общината.. И аз реших да отида, казах на майка ми и тя ми даде пари. Отивам аз (чакахме се пред училище с класната и другите 5 класове) и с една приятелка от съседния клас под ръчичка и ту наляво, ту надясно, все с някой се заговаряхме.. За около 3 часа стигнахме пред общината Бяхме мнооооооооого изостанали, обаче тя треаше да тръгва и аз видях още една приятелка И тръгвам с нея и още 2-3, отидохме у тях и почнахме да си бърборим.. Минали още 2 часа ( някъде 6 следобяд ) И аз си отидох, видях пък една приятелка от нашия квартал, айде и с нея.. Отидохме до друга нейна приятелка и аз таман й разглеждам телефона и някой звъни, тя дига и ми дава аз да говоря.. То било майка ми.. тичам през глава отивам пред входа и ги гледам двамата с баща ми - майка ми плаче и ми разглежда телефона (да звъни къде съм) пък баща ми държи една моя снимка (щял да се обажда на полицията) Та тогава страшна работа беше за лапе като мене цял ден навънка..

Да,бягала съм .. за да отида 1 вечер при бившия ми приятел(макар че не си заслужаваше) .. и майка и татко полудяха,защото те незнаеха за него и незнаеха къде сам.Чак полиция са мислили да викат. Ама на другия ден като се прибрах бях наказана,нямах интернет 2 седмици ( защото майка искаше да разговаря с родителя на моми4ето,в което излъгах че съм била, за да се увери ) .. и от тогава насам не мисля да правя повече такива глупости заради когото и да е
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Повече от фен
    Трудно мога да нарека баща си баща поради простата причина, че той въобще не ме познава. Мисли ме за бебе, смята, че съм зависим от компютърни игри и т.н, а всичко, абсолютно всичко, всъщност е точно обратното. Напоследък често ме наказва и се караме ей така - за нищо. Наумил си е нещо и колкото и да говоря с него си е на неговото и тва си е. Ако продължава така определено ще прибягна до крайната мярка, а именно - бягство.
    Trust, will, courage - the three things one must have!

Бягала съм четри пъти.Първият път причината беше най-добрата ми приятелка.Бях на 14.Тя имаше проблеми с баща си и щеше да бяга от тях.Аз от добри чувства отидох с нея.Хвана ни полицията Тогава ни нямаше два дена.Пък как се оправихме-не е за разправяне.После като бях на 15 избягах понеже нашите не харесваха приятеля ми,а аз от инат имах чувството,че съм влюбена.Пак намесиха полиция,на третия ден ни намериха и родителите ми бяха казали,че ме е отвлякъл.Понеже беше непълнолетен,получи забрана да се доближава до мен и т.н.След това на 16 Там пък не искаха да ме пускат в София при една приятелка.Аз съм си луда глава и отидох.Една седмица ме нямаше,накрая сама се върнах.Нашите разбрали къде съм и изчакали да се прибера.После бях жестоко наказана След това на 17...Причина:пиърсинг на езика.Пак полицията ме залови

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Не, аз просто излизам и се прибирам когато си искам.Мога да хвърля наще в паника ако не се прибера 1 седмица например.

Не естествено, за кво да бягам. Да хода да си търса неприятности ли ...

не, но си имам план ако ми се наложи

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от vodka_f
    хм....за мен бягството не е решение тъпотия особено,ако няма къде да отидеш,не бих го направил освен,ако не ме малтретират

Цитирай Първоначално написано от Lqlichka1
    Аз не съм, ама в 5 клас на 24 май цялото училище се събираше пред общината.. И аз реших да отида, казах на майка ми и тя ми даде пари. Отивам аз (чакахме се пред училище с класната и другите 5 класове) и с една приятелка от съседния клас под ръчичка и ту наляво, ту надясно, все с някой се заговаряхме.. За около 3 часа стигнахме пред общината Бяхме мнооооооооого изостанали, обаче тя треаше да тръгва и аз видях още една приятелка И тръгвам с нея и още 2-3, отидохме у тях и почнахме да си бърборим.. Минали още 2 часа ( някъде 6 следобяд ) И аз си отидох, видях пък една приятелка от нашия квартал, айде и с нея.. Отидохме до друга нейна приятелка и аз таман й разглеждам телефона и някой звъни, тя дига и ми дава аз да говоря.. То било майка ми.. тичам през глава отивам пред входа и ги гледам двамата с баща ми - майка ми плаче и ми разглежда телефона (да звъни къде съм) пък баща ми държи една моя снимка (щял да се обажда на полицията) Та тогава страшна работа беше за лапе като мене цял ден навънка..

Мега фен Аватара на Infinity
    даа,,като по-малка съм бягала до магазина
    To infinity and beyond.

Град
    Е там...
    бягам до колата
    после карам...

Супер фен
    Град
    Своге
    ахаха не,не съм.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Град
    Страната на Невъзможното
    само два пъти
    като втория не се и прибрах...

първият път беше когато бях на 13 някъде..
    скарах се с баща ми и той ме убиди по такъв начин, че не исках да го виждам повече. И такам избягах и спях три-четири дни в една приятелка, после баща ми дойде с букет цветя, извини ми се и си ме прибра

вторият път беше по-зле..
    скарах се с нашите, че не искам да стоя повече при тях, защото прекалено много навлизат в личното ми пространство а и защото исках да живея с приятеля си..
    и докато те вечеряха аз си стегнах куфара и без да казвам нищо отидох при приятеля си..
    след няколко часа ми се обадиха и така така се изпокарахме още повече..
    при приятеля си живях два месеца, след това завърших и двамата заминахме (заедно с брат му) в чужбина..
    нашите дори не дойдоха да ме изпратят
    но сега съм доволна, че всичко си е наред

Най-искрени поздравления. Възхищавам ти се на смелата постъпка.

не ...
    Не вярвайте в чудеса-разчитайте на тях.

Град
    София
    не,нооо вече започвам да искам да избягам...
    тъпото е,че имаме СОТ и като се отвори вратата и той изписква иии се чува навсякъде

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    не,не съм бягала..не мисля че бягството е решение

Мега фен Аватара на Pliok0019
    След 10 месеца ставам пълнолетна. В живота ми с наште пълнолетие = свобода.

Град
    Някъде там...
    Не

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Не.Не мисля да бягам.Защо да бягам, къде да отида?!!

Az sum go pravil...poneje na6ite sa razvedeni i jiveq pri maika mi i neiniq priqtel..edna ve4er me qdosaha mn i izbqgah pri ba6ta mi ;] ostanah pri nego za edna no6t i sled tva kato se pouspokoiha ne6tata se vurnah..nqma da re6i problemite ti...moje bi 6te se otpusne6 malko :P

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си