- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягали ли сте от вкъщи?
Аз не съм бегал,ама много често сам се замислял какво е да живеш сам самичак...без радителите...само с приятелката(да кажем).
ДААААААА![]()
..................
- Who are you?
- Whoever you want me to be...
Мнее.. но е имало моменти когато съм искала да го направя![]()
Аз не съм, ама в 5 класна 24 май цялото училище се събираше пред общината..
И аз реших да отида, казах на майка ми и тя ми даде пари. Отивам аз (чакахме се пред училище с класната и другите 5 класове) и с една приятелка от съседния клас под ръчичка и ту наляво, ту надясно, все с някой се заговаряхме.. За около 3 часа стигнахме пред общината
Бяхме мнооооооооого изостанали, обаче тя треаше да тръгва и аз видях още една приятелка
И тръгвам с нея и още 2-3, отидохме у тях и почнахме да си бърборим.. Минали още 2 часа ( някъде 6 следобяд
) И аз си отидох, видях пък една приятелка от нашия квартал, айде и с нея..
Отидохме до друга нейна приятелка и аз таман й разглеждам телефона и някой звъни, тя дига и ми дава аз да говоря.. То било майка ми..
тичам през глава отивам пред входа и ги гледам двамата с баща ми - майка ми плаче и ми разглежда телефона (да звъни къде съм) пък баща ми държи една моя снимка (щял да се обажда на полицията) Та тогава страшна работа беше за лапе като мене цял ден навънка..
![]()
Да,бягала съм .. за да отида 1 вечер при бившия ми приятел(макар че не си заслужаваше) .. и майка и татко полудяха,защото те незнаеха за него и незнаеха къде сам.Чак полиция са мислили да викат. Ама на другия ден като се прибрах бях наказана,нямах интернет 2 седмици ( защото майка искаше да разговаря с родителя на моми4ето,в което излъгах че съм била, за да се увери ) .. и от тогава насам не мисля да правя повече такива глупости заради когото и да е![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Трудно мога да нарека баща си баща поради простата причина, че той въобще не ме познава. Мисли ме за бебе, смята, че съм зависим от компютърни игри и т.н, а всичко, абсолютно всичко, всъщност е точно обратното. Напоследък често ме наказва и се караме ей така - за нищо. Наумил си е нещо и колкото и да говоря с него си е на неговото и тва си е. Ако продължава така определено ще прибягна до крайната мярка, а именно - бягство.
Trust, will, courage - the three things one must have!
Бягала съм четри пъти.Първият път причината беше най-добрата ми приятелка.Бях на 14.Тя имаше проблеми с баща си и щеше да бяга от тях.Аз от добри чувства отидох с нея.Хвана ни полициятаТогава ни нямаше два дена.Пък как се оправихме-не е за разправяне.После като бях на 15 избягах понеже нашите не харесваха приятеля ми,а аз от инат имах чувството,че съм влюбена.Пак намесиха полиция,на третия ден ни намериха и родителите ми бяха казали,че ме е отвлякъл.Понеже беше непълнолетен,получи забрана да се доближава до мен и т.н.След това на 16
![]()
Там пък не искаха да ме пускат в София при една приятелка.Аз съм си луда глава и отидох.Една седмица ме нямаше,накрая сама се върнах.Нашите разбрали къде съм и изчакали да се прибера.После бях жестоко наказана
След това на 17...Причина:пиърсинг на езика.Пак полицията ме залови
![]()
![]()
![]()
Не, аз просто излизам и се прибирам когато си искам.Мога да хвърля наще в паника ако не се прибера 1 седмица например.
Не естествено, за кво да бягам. Да хода да си търса неприятности ли ...
даа,,като по-малка съм бягала до магазина![]()
To infinity and beyond.
бягам до колата
после карам...
ахаха не,не съм.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
само два пъти
като втория не се и прибрах...
първият път беше когато бях на 13 някъде..
скарах се с баща ми и той ме убиди по такъв начин, че не исках да го виждам повече. И такам избягах и спях три-четири дни в една приятелка, после баща ми дойде с букет цветя, извини ми се и си ме прибра![]()
![]()
вторият път беше по-зле..
скарах се с нашите, че не искам да стоя повече при тях, защото прекалено много навлизат в личното ми пространство а и защото исках да живея с приятеля си..
и докато те вечеряха аз си стегнах куфара и без да казвам нищо отидох при приятеля си..
след няколко часа ми се обадиха и така така се изпокарахме още повече..
при приятеля си живях два месеца, след това завърших и двамата заминахме (заедно с брат му) в чужбина..
нашите дори не дойдоха да ме изпратят![]()
но сега съм доволна, че всичко си е наред![]()
Най-искрени поздравления. Възхищавам ти се на смелата постъпка.
не,нооо вече започвам да искам да избягам...
тъпото е,че имаме СОТ и като се отвори вратата и той изписква иии се чува навсякъде![]()
След 10 месеца ставам пълнолетна. В живота ми с наште пълнолетие = свобода.![]()
Не.Не мисля да бягам.Защо да бягам, къде да отида?!!
Az sum go pravil...poneje na6ite sa razvedeni i jiveq pri maika mi i neiniq priqtel..edna ve4er me qdosaha mn i izbqgah pri ba6ta mi ;] ostanah pri nego za edna no6t i sled tva kato se pouspokoiha ne6tata se vurnah..nqma da re6i problemite ti...moje bi 6te se otpusne6 malko :P
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.