- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бягали ли сте от вкъщи?
тцтц .. Разбирам някой да избяга от тях, защото е наистина малтретирван от родителите си или нещо такова, а не защото си извикали 2 3 пъти или техните му дали 2 лева по-малко или му казали нещо което не му харесало ии дайй ся ще бягам..Утре някой ще пусне тема "Да гръмна ли наще?"
Издухвате се бе хора.. ко решавате като избягате и ви незнайте
Мое мнение
![]()
Не съм...макар че съм си го мислила,ама сега осъзнавам,че ме е прекалено шубе да го направя![]()
пък и бързо ми минава
нем няма смисъл![]()
Да бтв и аз супер много се ядосвам и от 15 мин до 2 часа вече ми е минало...Първоначално написано от p3tinc3t0
ACϟDC
да, веднъж![]()
Защо да бягам...?! Имам си всичко....![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
дааа една вечер тихо мълком...![]()
не ми се е налагало да бягам... и не желая![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не се бях позамисляла над това..утре ще подхвърля на майка за това и ще я питам какво ще направи..ще видя резултата и при следващото ядосване мога си замина![]()
Заобикаляш проблема... не го прави... посрещни го! Все ще се върнеш.... и не можеш да избягаш... не е толкова страшно - всичко е поправимо!Първоначално написано от mishlence15
Не съм бягал, за мен това е нещо доста глупаво, но виждам за някои е решение! Не виждам смисъл в това да бягаш, родителите ти ще се притеснят..това ли искаш?! После като се прибереш, ще имаш двойни проблеми. Не виждам смисъл в цялата работа..!![]()
Така си мислиш ти! Баща ми от 2 години ми казваше: ,,Като станеш на 18 прави каквото искаш.'' Нямах търпение да стана. Юни месец станах на 18 и пак се държи като боклук с мен.Първоначално написано от Pliok0019
Говорих с майка за бягство ей така да се намираме на тема и тя каза: ,, Ако бях на твоето място щях да избягам!'' Аз се засмях и само казах : ,,Къде?'' това става преди 1 месец най-много. После се замислихме и се оказа, че наистина няма къде да отида. За мен бягството не е да отида при роднините в другия квартал, а някъде далеко. Където и да съм никой няма да ме изтърпи повече от 2 седмици. Какъв кретен трябва да си, да стоиш в чужд дом толкова много време месец, два, три, без да ти пука!
Както и да е. Остава ми 1 година даскало и ще се опитам да замина за чужбина. Ако там всичко е ок, дори и да не е няма да се върна никога при нашите (визирам баща ми) не го мразя, но не мога да живея с говедо ( което държи само на своето и не зачита мнението и правото на избор на останалите) !
Първоначално написано от ScionOfStorm
няма смисъл..изясни си отношенията с ваще...като избягаш няма да промениш или резрешиш нещата,само ще се влошат![]()
Първоначално написано от li_o12
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
За кво да бягам от нас?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Не.
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш