Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
Бягала съм и са ме гонили от вкъщи.

Първия път се скарах с майка ми защото тя ми пренареди стаята без мое разрешение и когато тръгнах да си местя нещата на местата им тя ме удари.Много мразя да ми посягат особено без основателна причина.Просто си събрах багажа взех пари и си заминах. Когато ме намериха баща ми дойде да ме моли да се прибера вкъщи. Аз бях много ядосана но той беше супер притеснен и когато му се насълзиха очите не издържах... Кофти е да видиш 40 годишен мъж да реве...

Втория път (когато ме изпъдиха от нас ), се скарах за пълната тъпотия с баща ми защото не съм била затворила вратата на банята Той ме хвана за косата и ме заключи отвън пред кооперацията (бях по нощница и с мокра коса)... извървях позорния път до дома на една приятелка и останах там няколко дена. Майка ми ме омоляваше да се върна ... и когато го направих супер много ми угаждаха.
izvinqvai... tova si e tvoq rabota.. no roditelite ti sa malko lydi....
po temata... ne sam bqgala... mislq 4e bih izbqgala edinstveno ako me ydarqt - tova nqma da go prostq kakvoto i da stava... v takav moment direktno si fa6tam 6apkata i otivam vav varna pri ena priqtelka... a da vidim... takava patardiq bih mogla da napravq samo da me qdosa maika mi... ina4e za drygo ne bih izbqgala... ne moga da i go pri4inq... prosto ssam vijdala maika si v mnogo trudni momenti i znam kakvo bi i stryvala edna takva glypava postapka ot moq strana kato se zamislq ot edna strana imam mnogo razbran roditel ;]