- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой на кого :)
"Аплодисменти за момичето,което не чака да му се обадят,а звъни първа!"
Така се казваше в една реклама на популярна газирана напитка.
Така,искам да ви попитам вас мили съфорумки когато срещнете някой сладур и си размените телефоните,изчаквате ли той да се обади първи или хич не мислите да си губите времето в изчакване ами бързате да му се обадите и да си уредите срещичка.И ако момичето звъни първа,означава ли,че "тичка" след момчето и няма да му е интересна.
Нека и мъжката част от форумът да си каже мнението също![]()
Рядко чакам![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Според мен е много тъпо това момичето да чака да му звъннат при условие, че си пада по момчето...
Аз лично бих звъннал, само ако наистина момичето ми е интересно
И бих се изкефил, ако момичето ми звънне![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами не обичам да чакам, ако сладура ми е харесал се обаждам и го каня на кафе.Защо да чакам след като ми е дал телефона си.Не не значи, че тичкам след момчето, значи, че просто искам да го опозная и ми е привлякъл вниманието с нещо.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
аве....искаш - правиш. и толкова. другото са само оправдания.
am na vau4er sym nqmam pari4ki
ко значение има кой на кого ще се обади ...... важното е ако се харесват някой дасе пристраши .... то май същата глупост с късането, кой ще скъса с другия първи...
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ами ако наистина ми е харесал, няма да чакам и ще го потърся първа, какво толкова.![]()
и ако той е като повечето ми познати ще има да си чакаш
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
да бе ще си хабя парите за някакъв мухльо...ако той не се обади не ме ебе той губи![]()
Аз не звъня,ако той иска ми знае номера![]()
![]()
Мразя да чакам, така че в повечето случай аз съм първа![]()
Животът е адът описан в Библията!
Зависи колко яку е било момчето. Ако е някъф адски сладур-звънкам, ако не е толку як-боли ме фара дали ще ми звънне.
предпочитам аз първа щот кат ги знам момчетата кви са мързели![]()
Най-вероятно ще се обадя първа, примерно до два дни, ако той не ми е звъннал до тогава.Не виждам нищо лошо в това.Щом ми е дал телефона си, най-вероятно ще му е приятно да ме чуе.
ако ме е заинтригувал няма да чакам,а ще му звънна първа...ама ако е един от многото...няма да полагам никакви усилия![]()
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!