.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Момичета, какво търсите в едно момче?

ami tova e temata kazvaite

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Има един милион теми такива + тва пишеш толкова неграмотно, че трябва да викам специалист да ми прочете името на темата ти!

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Май вече имаше такава тема :P Ами според мен трябва да е готин по характер,да ме обича,да се разбираме.Да ме кара да се смея,когато съм тъжна,да обича музиката,защото тя е целия ми живот и за тва само май се сещам

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Да бъде една съвършена комбинация от външна и душевна красота.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    mii predimno trqbva da e zemen (da nqma samo4ustvie do nebeto dori i da e s pokritie takiva nemoga da gi tyrpq) da se zabaven nejen da razbira ot duma da mi se vruzva na ykyla da e sladyk(otnositelno ponqtie) :P v ob6ti linii e tfa

Искам някой, който да ми обръща внимание, когато сме в компания, да има силен характер, а не на всичко да отговаря с "да, мило", да ме гушка понякога просто така - без да иска секс или да ме целува, както и след секс да ми отделя поне 10тина минути да си поговорим и да полежим двамата. Да е понне мъничко романтичен - не искам цветя на всяка среща, но поне от време на време - един път в месеца примерно. Предпочитам да е някой по-висок от мен и не прекалено слаб. За красив... не знам, по принцип рядко излизам с красиви мъже - свикнала съм да смятам, че са женкари и кръшкачи.
    Ауу, голям списък стана... Това сме жените, с много изисквания и претенции, а накрая се хващаме с някой, който няма много общо с идеала ни за мъж.

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Ако на някоя й трябва психопат,да свирка
    nice one

Не е важно какво търсиш в едно момче - ако от първия път не те грабне с нещо, то няма да стане в последствие.Красивото се откроява от раз - не говоря само за външност, пък и красиво - това е доста относително понятие и строго индивидуално...
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    40 Miles from the Sun
    Забавен, чаровен и да има гънки на сивото вещество.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Начи едно момче трябва да носи на пиене, да цака карти, да има поне бегла представа от футбол и да се интересува от жени иначе не можем да си праим лаф
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ми за външен вид явно имам странен вкус, щото който и да си харесам всички казват че бил мноо грозен! иначе за характер искам такъв, който да обича да говори с мен, да ми споделя, да е мил, романтичен, с чувство за хумор и да издържа да му говоря много и да му разказвам всичко с подробности. най - важното да е културен, не някакъв селяндур дето плюе на всяка крачка и псува на ред!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    Варна
    Е защо не всички момичета са такива : )

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Забавен, чаровен и да има гънки на сивото вещество.
    +1
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    Ако на някоя й трябва психопат,да свирка

Едни търсят бойна машина да ги пази , други търсят някой да ги слуша какво говорят , трети търсят някого заради репутацията му.

А , има и свестни , които търсят правилния човек.Изчезващ вид са.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kroasandvi4
    Едни търсят бойна машина да ги пази , други търсят някой да ги слуша какво говорят , трети търсят някого заради репутацията му.

А , има и свестни , които търсят правилния човек.Изчезващ вид са.

+1 , обедих се че не ние сме тези които имат проблеми , а нежния пол ... само погледнете мненията си ... Искам да е такъв,такъв, такъв и такъв , но накрая приемрно ще го смените след 1 месец... и то защото ви е погледнал на криво ... Другия вариант е да се втурнете към някой , който въобще не му пука за вас ... ама не бийте се в стената ...

А по темата живей си живота , не ти трябва момиче , намери си приятели , забавлявай се ... то другото ще дойде , когато му е времето ... Голяма грешка е да се сдухваш само защото нямаш приятелка , а примерно си на Бог знае колко ... щом не си имал по- добре ... само неприятности създават...

Супер фен
    Град
    България
    Съласен съм със class
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

търсат къде са ни парите.

Аз нямам идеал.Просто да е момче и да ме обича, уважава,да държи на мен и да намира време за мен.Мисля ,че не искам много :P

не търсат НИЩО само забавление и някои който да правят луд иначе гледат външния вид само
    Can you hear me? Do you know who I am? Can you see me? I live in the dark... I am the Devil! Dance with me!

Град
    И аз незнам вече къде живея ..
    Цитирай Първоначално написано от devil_in_the_darkness
    не търсат НИЩО само забавление и някои който да правят луд иначе гледат външния вид само
    Напълно съм съгласен...

а да и както каза и пич по нагоре в темата търсат каде ни е кранчето за мнгизите което да развият и да го остават да пуска докато не изтече и кфо става след това зарязват те и тръгват с първия мухльо с пари или в краен случай с некои дядка
    Can you hear me? Do you know who I am? Can you see me? I live in the dark... I am the Devil! Dance with me!

Град
    I don't know where I am...
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Да бъде една съвършена комбинация от външна и душевна красота.
    +1
    *******You can be who you want to be...Just be...Just do*******

Град
    I don't know where I am...
    Цитирай Първоначално написано от devil_in_the_darkness
    а да и както каза и пич по нагоре в темата търсат каде ни е кранчето за мнгизите което да развият и да го остават да пуска докато не изтече и кфо става след това зарязват те и тръгват с първия мухльо с пари или в краен случай с некои дядка

хехех...не може да слагаш всички под общ знаменател...наистина ги има и такива...супер елементарни и ограничени...ама пък има е много жени,които си знаят къде им е мястото и каква им е работата...
    *******You can be who you want to be...Just be...Just do*******

Еми да е много забавен. Да ме предразполага с присъствието си. Като влезе в помещението в което съм и аз.. да усетя супер положителна енергия. Да почувствам, че слънцето ме е погалило с лъчите си. хах Тъпо звучи, но това е за мен. Да е умен. Да си знае интереса, но да не се прави, че разбира всичко, защото не ми харесва да споря с хора които не знаят за какво приказват.
    Мисля, че .. описах бившия си приятел, но .. явно същността ми не е това което той търси в едно момиче.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си