- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е станало нещо?
Значи... преди 1 седмица правихме секс с приятелката ми,тя е на 13 и беше детствена.2 часа преди да го направим си направих 1 чекия...
До тук всичко добре... стигнахме до леглото... сложих си презерватива след десетина минути усетих че ми се изплъзва... както и да е смених го(все още не бях свършил).
И дойде времето когато усетих че ми идва.. съответно забързах за да мога да свърша.След като свъриш продължих да го бутам и когато го извадих мисля че се беше изляло малко сперма понеже презерватива отново ми се беше смъкнал...
Има ли вероятност да е забременяла?при положение че това и е било първия път,на мен второто изпразване(тук имам предвит дали спермата е била годна) и да се е изляла сперма най-много на 1-2см във влагалището.
Много ми е притеснено последните дни... само за това мисля... моля ви някой добре запознат да ми отговори!
Първо се научи да си поставяш презарватива като хората да не ти са изхлузва NOOB (или ддз може би ти трябват по-малки презарвативи). Вероятноста да е станало "нещо" не е голяма не се притеснявай. Въпреки че има възможност за това.
ДОН'Т ЛОРИ.
Как може да правиш секс, след като виждаш, че пишката ти е все още изключително малка и негодна, та чак презерватива ти се вади бе тъпак!?! И при условие, че онова лапе може да стане майка на 14 години примерно... Бързо да си обуваш гащите и да се спираш с простотиите!
И в НИКАКЪВ случай не давай хапчета и другитакива глупости на момичето за да не го повтредиш и после да те съди майка й...!
Единственото решение е да стоиш и да се молиш да не се наложи да купуваш скоро ританки![]()
Вероятността според мен все пак е малка предвид възрастта ви. но повече не прави това. Има си време, споко.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Е,все още не правят презервативи за 13годишни...всичките са по-широки с диаметър.
Ако чак толко си се депресирал вземи на тати портфейла и открадни 30лв за Ескапел.
Ама ако приятелката ти няма цикъл няма страшно
Нямам какво да добавяПървоначално написано от Make_Me_Laugh
Само се моля за момичето
Ама и тя не е мн. в час като гледам де
![]()
m da i az sam na tva mnenie...ako nqma cikal momicheto mislq che nqma veroqtnost da e bremenna,no ako ima neznam...moli se da ne stane gaf shoto togava cql jivot sha sajalqvash kade ti e bil akala na 13 godini detence da misli za takiva raboti oshte![]()
кажи й да си направи тест за бременност
ако вече сте направили гафа - да пие ескапел докато има време или да дондурка бебе
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ми като ти е голям презерватива така е...
И се образовай малко - като й е първия път те сперматозоидите няма да питат 'За пръв път ли ти е? Ако ти е, няма да забременееш...'
То за тва на 13 не се прави секс, а се четат книжки...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
nqma smisal momi4eto da pie eskapel ve4e,za6toto do kolkoto razrah ot poloviq akt do sega e minala 1 sedmica,nadqvaite se da ne e stanal gaf i uspeh sledva6tiq pat![]()
ШШ вие го наплашихте пич-а толкоз мноо че ся нема прай секс до де не се ожени и иска деца. Пич не ги слушай е*и я тая. Пък ако забременее кфо ти пука да са опрафя.
А да бе!!! Момичето само да се оправя... Да не е събирало спермата с лъжица и сама да си я вкарвала?!?!Първоначално написано от dshiznit
Здравей!
Започвам да отговарям на въпросите, един по един. Първо, щом е семенна течност и след втората и след двадесет и втората еякулация от нея може да се забременее (съдържа сперматозоиди). Съветвам те, наистина да потренираш с поставянето на презерватива, за да няма повече подобни гафове. Другото, което искам да знаеш е, че няма значение дали на момичето и е за пръв път, винаги може да забременее (естествено, ако тялото е подготвено за това). И стигнахме до главната част. Струва ми се неголям шансът да е станало нещо, но все пак ако семенна течност наистина е попаднала във влагалището... има шанс!![]()
Ako momi4eto ima menstruaciq veroqtnosta e golqma da e stanalo ne6to nezavisimo koi pat i e 6tom e imalo sperma v neq.Drugiq pat,v koito tragnete da pravite ne6to pomislete predvaritelno vse pak tq e na 13!
Как ша е незаконно уе. И двамата са малолетни никой нищо не мой да им каже. Аз да бех влязал в затвора до ся майна.
ПИЧ СМЕЛО Е*И
Искаш ли да ти докажа, че ако момчето има навършени 14 години е НЕЗАКОННО ?!? Ще ти дам извадка от наказателния кодекс на България! Непълнолетно лице - навършило 14 години, но ненавършило 18 години - е наказателноотговорно, ако е могло да разбира свойството и значението на деянието и да ръководи постъпките си (НК, чл. 31, ал. 2). Нали за това ми беше интересно, на колко е момчето!Първоначално написано от dshiznit
Това е пълна безотговорност! А ти даваш подобни съвети...![]()
1.Ти глупав ли си или падаш от някой комин..? 2.Пича не е казал, че той е на 13, а гаджето му- научете се да четете. А по темата- вземете си по-малки презервативи и след като свършиш го изваждай веднага.Толкоз...Първоначално написано от dshiznit
Първоначално написано от stan4ev
боже тя на 13 а ти на 14...нау4и се да си слагаш птезерватив пак тогава пеави каквото и да в било с моми4ето...![]()
![]()
лелеле деца!!!!!!!!!! и разбира се 4е може да е бременна това 4е и е било за прав път не зна4и 4е няма опасност...
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Sevi?Първоначално написано от Rysa_Kykla
2, 9, 10, 11 и 13т. системно
Когато сте правили секс в кой ден от цикъла и е било това? Питай я!
+ има доста прости тестове за бременност по аптеките
Първоначално написано от swords1010
Има ли някакво значени е дали тя е на 13-14 или 15? просто имах въпрост на който исках отговор!Просто момичето беше детствено.
Аз... няма значение на каква възраст съм(спокойно не съм педофил)
П.П. Презерватива не е паднал защото е голям,а защото го поствавих с 1 рака(другата ми беше на много хубаво място за да я вадя от там) и явно не съм го изпънал до край
ако и е дошъл цикъла има огромна възможност.. няма значение на момичето за кой път и е..
и се пише ДЕВСТВЕНА..а не детствена..пф![]()
![]()