- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТРЯБВА МИ СЪВЕТ!
eto go i moqt problem: imam si priqtel,koito mnogo iska da pravim sex i postoqnno mi go povtarq,a az sum devstvena i vse o6te ne se 4uvstvam gotova. Obi4am mnogo gajeto si,no ne moga da go napravq s nego to4no sega...nai-gadnoto e,4e pozavam tozi 4ovek mn dobre i toi sigurno 6te sk1sa s men ako mu kaja vsi4ko tovaKAKVO DA NAPRAVQ???
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P
+1 ...Какви са тия ваши гаджета,не мога да разбераПървоначално написано от Diablue{F}
Да скъсате,защото не искаш да го направиш
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
milichka spored men ne pravi neshto koeto neiskash,nikoga!Zashoto posle shte sajalqvash-ubedena sam!Pravi kakvoto iskash edinstveno samo i kogato ti go iskash!ako tvoq chovekdarji na teb shte te razbere,ako ne-prosto ne te zaslujava![]()
Trqbva da mu kaje6 vsi4ko tova.Ako naistina te obi4a 6te te razbere ako ne te obi4a 6te et zarejeAko te zareje zna4i prosto ne e 4oveka za teb.Ne ti trqbva 4ovek,koito ne te razbira i ne se saobrazqva s teb nali?
Здравей, crazy_sweet!
В удобрен момент, поговори с приятеля си и му обясни, че все още не се чувстваш готова за тази крачка и не би искала да избързваш. Ако той наистина те обича (а следователно не е с теб само за да прави секс), ще разбере за какво говориш и няма да те притиска, в противен случай, просто ще стане това, за което говорииш - ще се разделите. Но дори и така да стене, не го прави само защото той така иска... направи го, защото защото ти така искаш.![]()
А защо не се чувстваш готова. И кво е тва не се чувствам готова. Кво не знаеш на теория кво са прави и ти трябва време да го научиш ли или още не си минала половото съсзряване. Кво не ти е готовото.
+1 Сексът не стои в основата на една връзка все пак...Първоначално написано от Diablue{F}
![]()
Първоначално написано от swords1010
![]()
Ти смяташ ли, че човек, който би те зарязал задето не му пускаш заслужава да направиш за него такова нещо ... ?!
По-хубаво е да правиш секс,когато се чувстваш готова и наистина го искаш.Ако не се чувстваш готова и не искаш,не го прави.Щe си притеснена,нервна..абе не си эаслужава.Не прави нещо,което не искаш.
А и ако тоэи човек държи на теб,би трябвало да те раэбере.Някой може да каже,че това са отживелици,но не мисля така.Ако наистина те уважава и държи на теб,ще раэбере и ще дочака моментът,в който ще се почувстваш готова.
Съветът ми е да не го правиш,щом не искаш.Просто поговори с него и му обясни,че не си готова.Ако се ядоса и те эареже,направи си сметка эаслужавало ли си е иэобщо да си с такъв човек...определено не.Ако те раэбере ,хубаво.
Та така.Късмет.
[size=7][b][u]fosse cos
ve4e se razbrahme) dnes pogovorih s priqtelq si i mu obqsnih vsi4ko-toi me razbra i me popita za6to ne s1m mu kazala dosega. Mnogo se radvam
mersi za suvetite
![]()
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P