- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя....
днес ходих на новооткритата ледена пързалка в моя малък град и по едно време се загледах по едно момче, после карах малко и гледам едно момченце(по-малко от мене) паднало на земята и плаче помогнах му да се изправи, питах го как е боли ли го много и по едно време гледам момчето което ми беше харесало още от началото идва към нас и гушна малкото детенце - около 5 годишно горе долу. Разбрах че е батко му! заговорихме се момченцето почна да бие батко си и аз му помагах да се придвижва и да не падне и така беше забавно. Забравих да спомена че при мен беше и една приятелка и тя също хвърли око на сладура! и така те си тръгнаха от пързалката (детето и батко му и приятелите му) аз също си тръгнах щото и без това времето мина и казах на мойта приятелка че ще муискам скайпа ама ме е срам и тя отиде вместо мен пита го каза ми скайпа му и аз го намерих ама се чуда кво да му пиша. дайте съветчета! наистина момчето беше мноо свестно на 15 е аз съм на 13 ама сме на една височина и той изглежда по - малък! плссс пишете ми дали да го добавя за абонат и ако ме приеме кво да му пиша! ами мойта приятелка не че е по готина от мен ама незнам... ами той изглеждаше срамежлив и едва си каза името искаипа му но ако не искаше нямаше да ми го каже,а пъкв действителност го намерих в скайп! в главата ми е каша и незнам кво да правя! помагайте
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ами добави го, кажи му, че ти си момичето от пързалката, което е помогнало на братчето му, разпитай го как се казва детенцету, какво обича, накарай го да види, че си заинтересована от братчето му...а после го питай и за неговите интереси. Заговорете се, виж дали имате общи черти в характерите, дали харесвате еднакви неща. А щом градът е малък, сигурно ще се срещате на различни места, сприятелете се, после съдбата сама ще си свърши работата. Успех, дано и той те хареса![]()
личи си че е каша в главата тинай доброто което може да направиш в случая е да я караш полека...ти сама каза че е срамежлив...дръж се приятелски и не го насилвай с никви неща от рода ама ти кой харесваш или имаш ли си приятелка...нека първо открие в теб едно свястно момиче за приятелка с времето може и да се получи нещо
Успех
![]()
Kakvo losho ima da si go dobavish v abonati i da poprikazvate malko v skype ,az sushto sum go pravila tova i pone mojesh da zavurjish priqtno priqtelstvo .Uspeh !![]()
![]()
Точно добавиги заприказвайго и най-малкото поканиго да идете да се попързаляте.
купи си бананова мелба
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Пиши му общи неща, нищо особено.Питай го дали иска да излезете, да карате малко кънки и т.н.
emi toi me prie v skaip iaz mu pisah "hi" a toi me pita koq sam kato mu bqh kazala kato mu iskam palnomoshtno. posle mi kaza bb 4e otiva na disko. qvno ne mu puka za men! a moje i da si e pomislil 4e sam drugoto momi4e! neznam! oshte stoi v skaip a predi 10 minuti mi go pisa 4e hte hodi na disko qvno ili ne mu puka ili si ima priqtelka! mn tapo stana i mi e kofti a na parzalkata be6e zabavno! kakvo moje da zna4i tva?![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Хммммммммм..
Значи ВСЕ ОЩЕ 15-годишните ходят на детска дискотека..
Зарежи го.
Прави се на недостъпен.
Така са всички мъже/момченца.
В днешно време стана модерно мъжете да вземат ролята на жената.
Колко скучно.
Горе главата, сладурче. Пък и то тия сладките момченца са най-големите келеши.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Лола отново оригинален като анцуг от илиянци...Ако няма да помагаш с някъв съвет,защо пишеш?За спам?Да си трупаш мнения?Първоначално написано от kael
А сега до темата...Ми като ти каже,че отива на диско,питай с кого...ако се поинтересува,защо питаш,качи че от любопитство,просто така...Както каза някой,може и да му предложиш да идете пак на пързалката или да го питаш нещо за братчето му...оттам само направляваш разговора,накъдето искаш.
А тая тема съм я отворил в 4 сутринта вчера,немаше мнения,даже(така си мисля де)но си легнах,че съм на даскало и събота(не че 2 часа съм са нешо много,но стигат)
Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!
Добави го естествено...макар и да не съм голям привърженик на скайп запознанствата нищо не ти струва да опиташ.А и случката е сладка като Кай и Герда![]()
=D> заяждай се още мой, може и да ми задреме ..... някогаПървоначално написано от Phantom_91
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do