днес ходих на новооткритата ледена пързалка в моя малък град и по едно време се загледах по едно момче, после карах малко и гледам едно момченце(по-малко от мене) паднало на земята и плаче помогнах му да се изправи, питах го как е боли ли го много и по едно време гледам момчето което ми беше харесало още от началото идва към нас и гушна малкото детенце - около 5 годишно горе долу. Разбрах че е батко му! заговорихме се момченцето почна да бие батко си и аз му помагах да се придвижва и да не падне и така беше забавно. Забравих да спомена че при мен беше и една приятелка и тя също хвърли око на сладура! и така те си тръгнаха от пързалката (детето и батко му и приятелите му) аз също си тръгнах щото и без това времето мина и казах на мойта приятелка че ще муискам скайпа ама ме е срам и тя отиде вместо мен пита го каза ми скайпа му и аз го намерих ама се чуда кво да му пиша. дайте съветчета! наистина момчето беше мноо свестно на 15 е аз съм на 13 ама сме на една височина и той изглежда по - малък! плссс пишете ми дали да го добавя за абонат и ако ме приеме кво да му пиша! ами мойта приятелка не че е по готина от мен ама незнам... ами той изглеждаше срамежлив и едва си каза името искаипа му но ако не искаше нямаше да ми го каже,а пъкв действителност го намерих в скайп! в главата ми е каша и незнам кво да правя! помагайте