.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Какво трябва да направя и какво да си мисля??

ta znachi,s moqt bivsh priqtel se razdelihme predi okolo 5 meseca....prez tova vreme imahme dosta drazgi i premejdiq,no naposleduk v poslenite nqkolko sedmici zapochahme da se chuvame po tela,makar i rqdko....izlizahme zaedno...i edna vecher toi mi kaza che kato me e vidql prosto e iskal da me pregurne,prekarahme si chudesna nosht....i posle pak vsichko kato priqteli...izlqzohme otnovo,no nishto,durjeshe se milo obrushtashe mi vnimanie....i tova e .....nishto poveche....kakvo da napravq???????kakvo da si mislq
    две хубави очи,душата на дете
    две хубави чои,музика лъчи
    не искат и не обещават те,
    душата ми се моли
    дете,душата ми се моли........

Град
    Търново.... Велико Търново
    питаш какво да мислиш ......... xD

Град
    Пловдив
    питаш го директно какви иска да бъдат отношенията ви

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, може би той не е съвсем безразличен към теб, щом говори и прави такива неща, но това не означава, че ще ти каже да сте заедно и такива...Просто трудно може да сте приятели след връзка, трябва и двамата да сте напълно безразлични един към друг.

Emi 4isto i prosto priqtelski 4uvstva. Spored men tova trqbva da te radva tova 4e ste skusali i toi vse o6te si spomnq za teb s dobri 4uvstva

Мега фен
    Град
    София
    Щом си написала това,предполагам имаш някакви чувства към него.
    Не энам.Може и чувствата му да са чисто приятелски,но може и да не са.Ако искаш да энаеш ,просто поговори с него.
    И мужду другото е много тъпо да питаш какво да мислиш..
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от rehab
    Emi 4isto i prosto priqtelski 4uvstva. Spored men tova trqbva da te radva tova 4e ste skusali i toi vse o6te si spomnq za teb s dobri 4uvstva
    dam suglasna sum...s moq bivsh sme v ne mnogo dobri vzaimootnosheniq i nikak ne e priqtno za tova po-dobre da si ostanete priqteli

Първо се изясни със себе си, тогава питай ... после питай себе си, та чак накрая нас..

Po-добре поговорете и се изяснете.Поне тва е моето мнение и тва бих направила аз в такава ситуация Успех
    Научих -
    че отнема години да изградиш доверие,
    и само секунди да го разрушиш.

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Щом си написала това,предполагам имаш някакви чувства към него.
    Не энам.Може и чувствата му да са чисто приятелски,но може и да не са.Ако искаш да энаеш ,просто поговори с него.
    И мужду другото е много тъпо да питаш какво да мислиш..

ahmm dam i az mislq 4e 4ustvata ti ne sa samo priqtelski noo ne e typo da pita mojebi prosto ne si e zadala dobre vyprosa spored men iska da kajem nie kakvo bihme si pomislili i da i kajem dano ne gre6a de

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си