- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- kael-спамърчето
za kael: абе ти на смотан ли се правиш, стига си писал безсмислени отговори,кво се чудиш как да натрупаш постове я престани!!!!!!!!!!!!!!!!кво е тва "............................................. " на тва пост ли му викаш или пък "кво да си мислиш.............DmX.....E to puk ve4e e drazne6to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
тоя мн ме дразни бе хораааааааааааааааааа.мол ви модове направете нещо!
Щом не ми е направил впечатление значи не е кой знае какво!
ебати...спрете с тия злобни теми...не може сички дет ви дразнат да ги баннат...
мен не ме сразни това "спамерче", а авторкта на темата която е проста злобарка
А ти каква си?Аз ако съм долна злобарка,ти си долна овца!Първоначално написано от die_die_my_darling_
![]()
Мен пък не ме дразни всеки си има право на мнение и изказ било то смислен или без,това решава само авторът му,а 4е ти пишеш специална тема за този 4овек говори за теб,че найстина си злобна или пък че се дразниш от много лесно.
Мен не ме дразни.. Тва че имаш някви по-специални отношения към него, не означава, че тряя ни занимаваш с проблемите си..
You are broken, I can fix you...
Нямаше нужда от тази тема!Ако имаш някакви проблеми с дадено личе му пишеш лично съобщение ако продължи да те дразни с дуржанието си се свързваш с админите..пишеш им писмо казваш кое те дразни от оттам нататък те си решават какво да го правят !
Заключвам темата поради 3 основни причини:
1-во, създават се излишни и безполезни конфликти между потребителите.
В случай, че по между ви(НЕ визирам,едивствено конкретния случай), възникнат спорове е желателно първоначално да опитате да ги разрешите чрез ЛС.
При положение, че не се стигне до отстраняване на противоречията се обърнете към мен или някой от останалите ми колеги,ние съответно ще говорим с админите и ще ги информираме за случващото се.
П.С-Подобен нип анкети,не са начинът да си решавате проблемите.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone