бих искала да помоля за съвет...ето я и моята историйка...ами преди около 7-8 месеца тръгнах с едно мом4е.по града ми на него му се носи меко казано ло6а слава!предполагам се сещате - престапник,крадец,наркотиц и и т.н. и за тва като трагнахме аз излъгах на6те 4е ходя с някав друг - казах 4е става вапрос за савсем друго мом4е - нали се сещате - да спася вразката ни!мина доста време, ходехме 6 месеца и пове4е и стана така 4е на6ите разбраха с кого деиствително ходя!(естествено лъжата ми излезе наяве, което бе6е неминуемо)и след като разбраха, а тва стана през септември, разбира се искаха да се разделя с него - не ме пускаха да излизам и така. минаха ве4е 2 месеца(не можахме да се забравим) а аз о6те го оби4ам тва мом4е, той мен също и пак по4нахме да се виждаме!само 4е проблема е в тва 4е обещах да не се виждам с него и сега просто нз как да подходя кам на6ите и кво да им кажа, те са против вразката ни,мразят го а аз не искам да се разделям с него, нито пак искам да крия с кого излизам...