.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 98
    Темата е доста Интересна ..наистина не знаех тези неща

Цитирай Първоначално написано от Ceco.Raznatovic
    С прашки, без прашки - жената си е жена! красивата жена и най-грозните дрипи да сложи си е пак красива... Номер на природата.. За повече информация номер 0878787878 - търсите Него
    Не става въпрос за това. Става на въпрос, че целулита си е целулит и яйчниците са си яйчници!

Цитирай Първоначално написано от mon4eto
    Dobre 4e imam maika koqto da mi kaje 4e prez zimata ne se nosqt pra6ki i kasi poli za da ne go pravq
    az prashki nosq rqdko..dori prez zimata ne,no pola..pff kato mi e takava uniformata zaradi tva tupo daskalo samo se jertvam

Just laying on the beach and having fun...

Може ли да не се съглася изцяло с твърдението за изкуствените материи и задържането на влагата? Памука е в пъти по-хигроскопичен от изкуствените влакна.

Браво за темата, ще отворите очите на мн момичета! И аз преди носех прашки на поразия, ама после разбрах на какво са "способни" (не в еротичен план ) и вече не ги нося толкова често (през зимата никога).
    За късите поли го знам отдавна, а и не е само за тях. Когато ходим разголени по студа, всяка част на тялото използва този рефлекс и затлъстяваме чрез опитите си да си покажем прелестите Мацки, не си го причинявайте
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Браво за темата, ще отворите очите на мн момичета! И аз преди носех прашки на поразия, ама после разбрах на какво са "способни" (не в еротичен план ) и вече не ги нося толкова често (през зимата никога).
    За късите поли го знам отдавна, а и не е само за тях. Когато ходим разголени по студа, всяка част на тялото използва този рефлекс и затлъстяваме чрез опитите си да си покажем прелестите Мацки, не си го причинявайте
    Стига глупости просто не ознавам жена дето не носи прашки! А за тези които не носят искам да кажа В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ! Просто най-противната гледка ми е била двойният гъз на някоя -прещипан от гащи или т.нар боксери- повярвайте ми винаги си личи! А за намаляване на риска от бактерий- се препръчва добра хигиена! За полите съм съгласна, но искам да ви кажа че в днешно време и въздуха дето го дишаме образува целулит.

Цитирай Първоначално написано от Patetu
    Цитирай Първоначално написано от chocolate`kiss
    Стига глупости просто не ознавам жена дето не носи прашки! А за тези които не носят искам да кажа В КОЙ ВЕК ЖИВЕЕТЕ! Просто най-противната гледка ми е била двойният гъз на някоя -прещипан от гащи или т.нар боксери- повярвайте ми винаги си личи! А за намаляване на риска от бактерий- се препръчва добра хигиена! За полите съм съгласна, но искам да ви кажа че в днешно време и въздуха дето го дишаме образува целулит.
    Абе виждало се, ама друг път! Не говоря, когато е с прилепнали панталони, рокли и т.н., тогава мн ясно, че ще се носят прашки, да не падаме от Марс... И живеем във век, в който всички се правят на мн интересни и в името на "красотата" си затриват здравето! И нищо им няма на боксерките или бикините (за неразположените - ми не на всяка и е удобно да носи тампон) изобщо е тъпо цяла година само с прашки!
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

apf pulna prostotiq

Цитирай Първоначално написано от jozefina_93
    apf pulna prostotiq
    после обаче, като почнеш да плачеш, докато пикаеш кръв, недей пуска тема 'ох мамка му, имам цистит' (:

патету... а ти в кой век си, че да ходиш с един конец на гъза? (: секви тъпи се навъдихте ей... само вие си се кефите на грозните провиснали мяхове отзад, момчетата не (:

Ооо това за полите не го знаех ужас до колкото помня зимата не съм носила миниполи защото е мн стъдено но както и да е се пак ще го имам в предвид а колкото се отнася за прашките аз нося много рядко и мисля че не е проблем :P

Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Dobre 4e imam maika koqto da mi kaje 4e prez zimata ne se nosqt pra6ki i kasi poli za da ne go pravq
    И аз така. Ама аз прашки по принцип не нося, освен ако не съм с прозиращ панталон (което се случва 1-2 пъти в годината), пък зимата ми е студено с пола.
    и при мен е така. не са ми удобни и след като майка ми чете една лекция как не били полезни и от тогава още по-рядко се случва...

Колко по - добре щаше да е всички да слушахме майките си по - честичко! Ама то от друга страна, гъзарията топли.
    Ако музиката можеше да се отъждестви с бременност, тогава чалгата щеше да е извънматочна!

Хаха...да тва винаги съм го знаела^^ Аз нося бикини,според мен е хиляда пъти по-секси и по-удобно отколкото да си с някъв конец на гъза

Ужас Аз не мога да нося друго освен прашки и направо се стресирах като прочетох тази тема

Град
    Sofia
    Аз попринцип нося само прашки,дори и през зимата....а поли зимата ми се случва да нося много рядко,да не казвам почти никога....а за сутиениете мисля че е пределно ясно,че би трябвало да си всемеш както се казва твоя сутиен,който е твоя размер и твойта форма...

Град
    Шумень
    Знаех си! Никога не съм одобрявала прашките! Още повече, че развалят една ципа дето се намира там някъде (и аз не знам къде , случайно го бях дочула в един разговор между жени) а тва е супер опасно.. а след тва коет прочетох съвсем!

Свикнали да носят само прашки.. Хаха, да не би непрекъснато да ви ги свалят, че сте винаги в "готовност" за нещо повече?

Аз невинаги нося, а през зимата... абсурд.

Град
    Okinawa
    Идеално! Не нося нито прашки,нито сутиени да не говорим за къси поли..

Е,много ясно че ще има бактерии и целулит.Бктериите се образуват тъй като прашките са в постоянен допир с ануса,а оттам се изхърлят само непотребни неща(включителбо и бактерии),в биологична паралелка съм все пак учихме го
    А относно целулита също е вярно защото целулит главно се обарзува от стегнати дрехи и т.н....аз лично не нося прашки и си ми е комфортно и най-обикновени бикини

Уау! Аз нося прашки постоянно, много рядко слагам боксерки, макар че и те са ми удобни. А през лятото като е горещо кво носите? На мене ми се струва, че с боксерки още повече ще се запарваш. Кажете вие

Ами през лятото е хубаво да се носи бельо от естетвени материали,например памучно,а не със не знам си колко процента ликра и такива неща...По принцип всеки избира какво да носи,но е най-важно да ти бъде удобно и комфортно,а особено през лятото

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Не нося поли и предпочитам боксерки.

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Аз по принцип само прашки нося, но не носа къса пола през зимата.
    Тази информация наистина е небходима за момичетата.И благодаря за инФормацията.

Град
    Русе
    Майка ми ми ги говори същите работи
    Много полезна тема.Браво! \/

Яка тема....бравооооооооо
    до преди 10 месеца някъде носех нон стоп прашки. но преминах на боксерки...Както казват повечето от приятелите ми момчета " е по секси", а и между другото е мн удобно ии ако може да се каже "по-здравословно"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си