- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прашките развъждат бактерии, миниполите причиняват целулит
прашките са адски гнусни...супер неудобни ии ужасно нехигиенични!
не виждам за кво ги носят някои жини? ии то дори биз да са с прозрачен панталон...
късите поли са кифленски...много рядко носа ултра къси поли
аа къса пола+прашки=целия боклук на който си седял се е заврял в гъза ти
ляляляя...аз предпочитам боксерките...по-удобни са мипък прашките ддз ...не са ми и симпатични бее
![]()
![]()
![]()
:P
казвали са ми,че от тях дупето увисвааа и като цяло не съм чувала хубави неща за прашките,а пък и не са мн удобни (се 1 си без бельо) браво за темата =D>
мм и аз не нося прашки освен ако не съм с бял панталон или нещо от което личат гащичките ... супер темаа пък за късите поли - не нося през зимата :P
както и да го гледаш,хем прашките са отживелица вече с тези нашумелите бодита ще ни спасят от тези лентички. Само лятото се налага ако е с по-тънак пантало все пак не е приятно да ти се очертават нормалните гащички,но съм твърдо ПРОТИВ постоянното носене на прашки
браво за страхотната темааз попринцип си ходя с боксерки а от ликрата съм алергична тка че.....
Тази, която бе егоистка...
Тази, която бе жестока към другите,
която нямаше душа,
нямаше срам,
остана без мечти и разруши света.
Но тази, която беше себе си...
без лъжи, без лицемерие.
Просто беше себе си...
xax to4no za tova ne nosq pra6ki, pyk i ne sa mi mn udobni![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
прашки не нося![]()
а пък през зимата къса пола много рядко се случва да нося...
![]()
![]()
![]()
ms 4e mi kaza![]()
[/img]
[!]r3n!7y[!]
Zimata s pra6ki i k1si poli ne xodq. no lqtoto daje i u nas da s1m, pak stoq s pra6ki..Daje spq s pra6ki...a za k1si poli prez lqtoto...ami samo takiva nosq..No temata e spr![]()
мерси за информацията![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Аз мога само да кажа, че като момче като седна зад някоя в рейса и като видя, че белите прашки са й станали сиви с черни краища ми иде да я смажа от бой и през прозореца...![]()
Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.
Temata e mnogo dobra,za koeto blagodarq. Tova za prashkite ne go znaeh,no veche taka sum priviknala kum tqh,che kogato obleka bikini ili bokserki mi e tolkova diskomforto ...napravo poludqvam![]()
of moje da sa vredni ama si4ki gi nosqt masovo osobeno lqtoto nai ve4e i
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
i kato vidi6 drugata gashtite i sashtite ako edno momiche ne se podarja s gashti prashki s kakvoto i da e 6te izglejda tei taka 4e.......Първоначално написано от ViNyArD
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Az nosq pra6ki ili kysno poli samo po povod ...i ne vijdam smisyl da sym otgore s nqkaf pantalon i da ne si li4i 4e nosq pra6ki a da mi e neudobno...naistina mn polezna info ...trqbva da se razbere 4e pra6kite ne sa proizvedeni za postoqnna upotreba....az imam poznati koito daje kato spqt nosqt pra6ki
NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!
dobre,4e ne nosq![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
a we ddz az sum muj i edvali nqkoga 6te si obuq pra6ki ili kusa pola no ne mise vqrva tva 4e pra6kite razvujdat bolesti a polite pravq celulit![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aaaaa относно темата за сутиените какво значи осанка?![]()
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
ici_pi4a щом си мъж нямаш женските проблеми за да знаеш какви последствия има след като носиш прашкии е много вярно че развъждат бактерии
tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}
Браво за темата.На мен мама и баба ми натякват постоянно през зимата да се обличам добре...никога не бих излезнала с къса пола нито с прашки... трябва темата да е важна...мс за имфоти![]()