.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 98
    прашките са адски гнусни...супер неудобни ии ужасно нехигиенични!
    не виждам за кво ги носят някои жини? ии то дори биз да са с прозрачен панталон...
    късите поли са кифленски...много рядко носа ултра къси поли
    аа къса пола+прашки=целия боклук на който си седял се е заврял в гъза ти

ляляляя...аз предпочитам боксерките...по-удобни са ми пък прашките ддз ...не са ми и симпатични бее
    :P

Фен Аватара на mel4ety
    Град
    sf
    казвали са ми,че от тях дупето увисвааа и като цяло не съм чувала хубави неща за прашките,а пък и не са мн удобни (се 1 си без бельо ) браво за темата =D>

Град
    в мазето ;dd
    мм и аз не нося прашки освен ако не съм с бял панталон или нещо от което личат гащичките ... супер тема а пък за късите поли - не нося през зимата :P

както и да го гледаш,хем прашките са отживелица вече с тези нашумелите бодита ще ни спасят от тези лентички. Само лятото се налага ако е с по-тънак пантало все пак не е приятно да ти се очертават нормалните гащички,но съм твърдо ПРОТИВ постоянното носене на прашки

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FReSh^GiRl`
    Аз по принцип само прашки нося, но рядко се случва да съм с къса пола през зимата.
    Тази информация наистина е небходима за момичетата.
    а така +1

браво за страхотната тема аз попринцип си ходя с боксерки а от ликрата съм алергична тка че.....
    Тази, която бе егоистка...
    Тази, която бе жестока към другите,
    която нямаше душа,
    нямаше срам,
    остана без мечти и разруши света.
    Но тази, която беше себе си...
    без лъжи, без лицемерие.
    Просто беше себе си...

омфг!! тва за прашките не го знаех..

Град
    София
    ххах, забавно е

Град
    Rivendell, Middle Earth
    xax to4no za tova ne nosq pra6ki, pyk i ne sa mi mn udobni
    "The absence makes the heart grows fonder!"
    Crossfade - Giving up

прашки не нося а пък през зимата къса пола много рядко се случва да нося...

ms 4e mi kaza [/img]
    [!]r3n!7y[!]

Zimata s pra6ki i k1si poli ne xodq. no lqtoto daje i u nas da s1m, pak stoq s pra6ki..Daje spq s pra6ki...a za k1si poli prez lqtoto...ami samo takiva nosq..No temata e spr

мерси за информацията
    Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}

Град
    София
    Аз мога само да кажа, че като момче като седна зад някоя в рейса и като видя, че белите прашки са й станали сиви с черни краища ми иде да я смажа от бой и през прозореца...
    Хората забравят, че са хора, защото постоянно се държат като животни.

Temata e mnogo dobra,za koeto blagodarq. Tova za prashkite ne go znaeh,no veche taka sum priviknala kum tqh,che kogato obleka bikini ili bokserki mi e tolkova diskomforto ...napravo poludqvam

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    of moje da sa vredni ama si4ki gi nosqt masovo osobeno lqtoto nai ve4e i
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от ViNyArD
    Аз мога само да кажа, че като момче като седна зад някоя в рейса и като видя, че белите прашки са й станали сиви с черни краища ми иде да я смажа от бой и през прозореца...
    i kato vidi6 drugata gashtite i sashtite ako edno momiche ne se podarja s gashti prashki s kakvoto i da e 6te izglejda tei taka 4e.......
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Az nosq pra6ki ili kysno poli samo po povod ...i ne vijdam smisyl da sym otgore s nqkaf pantalon i da ne si li4i 4e nosq pra6ki a da mi e neudobno...naistina mn polezna info ...trqbva da se razbere 4e pra6kite ne sa proizvedeni za postoqnna upotreba....az imam poznati koito daje kato spqt nosqt pra6ki
    NqMaM nUjDa oT Mn fR,StIgAt mI 2/3,AlA TaKiVa 4E KoGaTo GrYm UdArI i SvQt PoMrYkNe,dA zNaE6 4E NqKoI RoVi V gRObA tI dA Te iZmYkNe!Ne E Ne6TaStNo mOmi4eTo ZaGuBiLo lUbOvTa nA EdIn GlUpAk,A E nE6TaStEn gLuPaKa,zAgUbIl pOsLeDnIq 6aNs dA StAnE 4oVeK!!!

Голям фен Аватара на rammstein123
    браво за темата

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    dobre,4e ne nosq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

a we ddz az sum muj i edvali nqkoga 6te si obuq pra6ki ili kusa pola no ne mise vqrva tva 4e pra6kite razvujdat bolesti a polite pravq celulit

Град
    myReeee*..
    Aaaaa относно темата за сутиените какво значи осанка?
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    myReeee*..
    ici_pi4a щом си мъж нямаш женските проблеми за да знаеш какви последствия има след като носиш прашки и е много вярно че развъждат бактерии
    tomoRRow caN waIt... . ;]]]~* feeL the musiC And cOme to thE danCe fLooR .... yEaaaH *...., :}

Град
    ne vi interesuva

BR

Браво за темата.На мен мама и баба ми натякват постоянно през зимата да се обличам добре...никога не бих излезнала с къса пола нито с прашки... трябва темата да е важна...мс за имфоти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си