- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Прашките развъждат бактерии, миниполите причиняват целулит
Да бе,добре,значи това е оправданието да се носят гадни гащи.Въпрос на хигиена и колко пъти се къпеш на ден.Близо 10 години всекидневно носене на прашки и как така не съм учудена,че веднъж не съм получавала инфекция.Съжелявам,ама умрях от смях на важността на темата,защото това е една от глуповатите статии ,които се пускат в нета и говорят за евентуална опасност при средностатичстическия човечец-доматите били канцерогенни,дъвките предизвиквали рак,а да пипнеш ескалатора било опасно за здравето.Ако не се къпете мин по 2 пъти на ден и се забърсвате само с тоалетна хартия след тоалетна -съм съгласна,че не трябва да носите прашки
e ko sega da se varne modata na bikinite li.nemoga bez pra6ki,makar 4e ve4e stradam ot tqh.prosto sa mn udobni.
Naistina hubava i vajna e tazi tema!Az poprincip nosq pra6ki no ne prez zimata za6toto mi e studeno na d****!Ne sam znaela za tezi bakterii!A za kasi poli prez zimata da ne govorime...ne nosq!!!
Pff ne nosq nito ednoto
![]()
Every man dies
But not every really lives
ми то и аз прашки попринцип не нося...някак си не са ми удобни...а за дънките с ниска талия - правят ми задника по малък и за тва нося такивано зимата ги нося с боди спокс
![]()
Странно .. наистина много хора не го знаят.. много гадно и научно е описано, но това е живота![]()
Така .... Нз за вас обаче ако лятото не нося прашки нз. То е толкова топло пък и някакви гащи да те спарват още толкова не мога да го разбераа за зимата съм сагласна когато е много студено и аз нося боксерки и боди . Но това е въпрос на личен избор. А за полите зимата ги нося с клин ...
![]()
аз съм си най-добре-нито нося прашки, нито каквито и да е били поли![]()
аз не нося прашки,въобще не са удобни![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Аз лично не нося прашки. Не са никак удобни!!!!!![]()
![]()
Момичета не ходете с прашки а с нищо
тва за целулита е най голямата глупост която съм чувала![]()
![]()
мама даже ми се изсмя като и казах...ако искате да откажете мацките от късите поли през зимата кажете им че ще им истинат всички необходими органи за възпроизводство
![]()
за прашките нзм
Mnogo gotina temi4ka .... no edvali 6te nakara nqkoi da spre da nosi pra6ki...no tva e mn polezna informaciq![]()
Ами и аз не нося прашки!Не ми са удобни просто,освен ако не съм с прозиращ панталон и тогава просто се налага!![]()
А с пола ми е студено,ама само през зимата де!![]()
![]()
Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...![]()
За целулит не са виновн прашките! Това чудо е неизбежно!
А че дъвките са канцерогенни е факт /поровете малко за аспартама из интернет и ще ви се изправят косите, ще се замислите следващия път дали да посегнете към Орбит, Кока Кола лайт и т. н.... А като казах Кока Кола, се сетих за кофеина, но спирам до тук, да не ме дърпат по съдилищата фирмите производителки, че..... ще стане страшно/
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ne ne ne! ne nosq pra6ki super gnusno eedna v u4ili6te se be6e ocapala cqlata a odzat ima6e kafqvo
![]()
noosqq bikini i takiva moje i bokserki
Прашки така или иначе не нося... мн мн рядко.Просто не са ми удобни,най-мн си обичам боксерките.Поличките .. ми и тях мн рядко ги нося
![]()
Нов ник: Cassidy
Поли мразя а пък прашки изобщо не нося щот` не са ми удобни, иначе мерси за инфото
+1 :PПървоначално написано от Vampirella