.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 98 от общо 98
    Да бе,добре,значи това е оправданието да се носят гадни гащи.Въпрос на хигиена и колко пъти се къпеш на ден.Близо 10 години всекидневно носене на прашки и как така не съм учудена,че веднъж не съм получавала инфекция.Съжелявам,ама умрях от смях на важността на темата,защото това е една от глуповатите статии ,които се пускат в нета и говорят за евентуална опасност при средностатичстическия човечец-доматите били канцерогенни,дъвките предизвиквали рак,а да пипнеш ескалатора било опасно за здравето.Ако не се къпете мин по 2 пъти на ден и се забърсвате само с тоалетна хартия след тоалетна -съм съгласна,че не трябва да носите прашки

Цитирай Първоначално написано от shialabeouf_sexy
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-

PREDLAGAM temata da stane vajna :P :P

Град
    razgrad
    e ko sega da se varne modata na bikinite li.nemoga bez pra6ki,makar 4e ve4e stradam ot tqh.prosto sa mn udobni.

Naistina hubava i vajna e tazi tema!Az poprincip nosq pra6ki no ne prez zimata za6toto mi e studeno na d****!Ne sam znaela za tezi bakterii!A za kasi poli prez zimata da ne govorime...ne nosq!!!

Pff ne nosq nito ednoto
    Every man dies
    But not every really lives

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    ми то и аз прашки попринцип не нося...някак си не са ми удобни...а за дънките с ниска талия - правят ми задника по малък и за тва нося такива но зимата ги нося с боди спокс

Странно .. наистина много хора не го знаят.. много гадно и научно е описано, но това е живота

Така .... Нз за вас обаче ако лятото не нося прашки нз. То е толкова топло пък и някакви гащи да те спарват още толкова не мога да го разбера а за зимата съм сагласна когато е много студено и аз нося боксерки и боди . Но това е въпрос на личен избор. А за полите зимата ги нося с клин ...

Голям фен Аватара на rammstein123
    аз съм си най-добре-нито нося прашки, нито каквито и да е били поли

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    аз не нося прашки,въобще не са удобни
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Аз лично не нося прашки. Не са никак удобни!!!!!

Повече от фен
    Град
    sofia
    Момичета не ходете с прашки а с нищо

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    тва за целулита е най голямата глупост която съм чувала мама даже ми се изсмя като и казах...ако искате да откажете мацките от късите поли през зимата кажете им че ще им истинат всички необходими органи за възпроизводство
    за прашките нзм

Mnogo gotina temi4ka .... no edvali 6te nakara nqkoi da spre da nosi pra6ki...no tva e mn polezna informaciq

Повече от фен Аватара на IrRePlAcEaBlE
    Град
    Lost in the Paradise
    Ами и аз не нося прашки!Не ми са удобни просто,освен ако не съм с прозиращ панталон и тогава просто се налага!
    А с пола ми е студено,ама само през зимата де!
    Лятото в душата ми вече ме кара да мисля по различен начин за теб. Дори по-скоро само се сещам! Tи все още искаш и не спираш да
    искаш само онова,което още не си получил.Само хубавите неща на витрината, които не си имал шанс да докоснеш с треперещи за притежаване пръсти.И играчките,които са ти се сторили скучни и си захвърлил,а след това си видял,че просто не си знаел как да играеш с тях...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За целулит не са виновн прашките! Това чудо е неизбежно!

А че дъвките са канцерогенни е факт /поровете малко за аспартама из интернет и ще ви се изправят косите, ще се замислите следващия път дали да посегнете към Орбит, Кока Кола лайт и т. н.... А като казах Кока Кола, се сетих за кофеина, но спирам до тук, да не ме дърпат по съдилищата фирмите производителки, че..... ще стане страшно /

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

ne ne ne! ne nosq pra6ki super gnusno e edna v u4ili6te se be6e ocapala cqlata a odzat ima6e kafqvo noosqq bikini i takiva moje i bokserki

Град
    en mi habitacion xD ...
    Прашки така или иначе не нося ... мн мн рядко.Просто не са ми удобни,най-мн си обичам боксерките.Поличките .. ми и тях мн рядко ги нося

Цитирай Първоначално написано от ViNyArD
    Аз мога само да кажа, че като момче като седна зад някоя в рейса и като видя, че белите прашки са й станали сиви с черни краища ми иде да я смажа от бой и през прозореца...
    ти си идиот бе

Град
    София
    Нов ник: Cassidy

Град
    Варна
    Поли мразя а пък прашки изобщо не нося щот` не са ми удобни , иначе мерси за инфото

Необходима и полезна тема.

Цитирай Първоначално написано от Vampirella
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-

PREDLAGAM temata da stane vajna :P :P
    Напълно съгласна!
    +1 :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си