.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    Там,където най-малко очакваш....

Какво мнение имате за Св.Валентин ??!?

Sega se setix 4e nablijava praznika na ''Sv.VAlentin''
    i se 4ydq ko mislite za nego !?!?!? KAk smqtate da go otbelejite !??!!?
    az napriemr 6te razpra6tam sms-i na horata koito nqma da moga da vidq a tez koito 6te moga karti4ki,podar1ci iii taka a za gadjeto hihih dano do togaa si4ko v1rvi kat sq ..
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Град
    София
    Аэ праэнувам Трифона
    Но иначе нямам нищо против праэника.
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Пловдив
    аз и двата празника празнувам..иначе на св. валентин ако си иам фр по тва време на годината си разменяме подаръчета :P а на останалите ми фр драскам по 1 смс...и вечерта задължително отиваме да запиваме нейде

Голям фен
    Град
    Имам :)
    По принцип това е още един приятен празник, независимо от това точно по кой начин ще го празнуваш. Дефакто още един ден, в който трябва да се изръсиш яко така, че половинката ти да не се чувства пренабрегната.
    П.П. Скоро около 14 февруари ~ 2 месеца ги смятам.

Град
    София
    Ми аз не го празнувам по принцип,това е измислен празник...но става да се използва за повод да проявим внимание към любимия човек.
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Град
    не там където ми се иска..
    ем измислен празник на американците е тва за мен... ама е сладко ако имам гадже по тва време - с него си прекарвам деня и вечерта - подаръчета, цветя, дрън-дрън... а ако нямам приятел да ме глези - цяла нощ на натурални сокчета
    love hurts, but it's worth it =)

Аз до сега не съм празнувала св.Валентин защото по това време не ми се е случвало да съм с гадже,и затова Трифончо само с винце ала бала ..и супер

Мега фен Аватара на koalka
    Дразнят ме стандартните подаръци, които се подаряват на тоя празник.Сърчица, мечета и всякакви такива, макар че и това си има своя чар.

ami az haresvam praznika praznuvam go vsqka godina .. do sega ne mi se e slu4valo da imam gadje .. no pyk vinag si izlizam s nai-dobriq mi priqtel .. nadqvam se togava o6te da sym sys sega6niq mi priqtel za da go praznuvame kakto si e reda ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Хубав празник е . На мен ного ми харесва. Любовта е най-хубавото чувство на света ,така че трябва да има ден и в нейна чест. Лошото обаче е ,когато няма с кой да отпразнуваш този празник. Примерно това пък е хубав бовод да се насвяткаш. Тогава празнувам Т.З.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    Хубав празник е . На мен ного ми харесва. Любовта е най-хубавото чувство на света ,така че трябва да има ден и в нейна чест. Лошото обаче е ,когато няма с кой да отпразнуваш този празник. Примерно това пък е хубав бовод да се насвяткаш. Тогава празнувам Т.З.

s1glasna s1m s vsi4ko no mislq 4e trqbva da ima pove4e dni posveteni an neq :P
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от .::THE_LAST_ANGEL::.
    Оооо,как забравих...добре че ме подсети,дааа...Трифон Зарезан...ооо няма по-хубав празник...Специален ден,в който се очаква да се напеш...не може да има по-хубав,освен може би два такива подред
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

oooh Sv.Valentin..... Tozi praznik e tolkova hubav,e razbira se da ima s koi da go otpraznuva6!Lubovta e nai-prekrasnoto ne6to na sveta i az ve4e sum q otkrila i s neturpenie 4akam praznika!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Дразнят ме стандартните подаръци, които се подаряват на тоя празник.Сърчица, мечета и всякакви такива, макар че и това си има своя чар.
    + Свети Валентин е измислен от американците, за да си продават боклуците. Освен това мразя сърчицата, плюшените играчки и тем подобни.

mi kak da go otbelejim s mnogo vino i

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    + Свети Валентин е измислен от американците, за да си продават боклуците. Освен това мразя сърчицата, плюшените играчки и тем подобни.

"...да си пиивам винце биричка..."

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от AFT

ти не беше ли момиче как ги мразиш.... егаси изрода

vinagi za Sv Valentin ostavam bez gaje
    za tova praznuvam trifon zarezan ...nadqvam se taq god da ne e taka....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ми начи много хубав празник е,тая година ако имам гадже ще го празнувам,ако пък не няма да го празнувам и тва е

Град
    Търново.... Велико Търново
    пълна глупост измислена за да има нещо по това време на годината което да кара тъпите американци да хвърлят пари. на всеки 3 месеца трябва да има голям празник- коледа , св. валентин, великден, деня на независимостта, деня на благодарността .... сичко е направено да се вземат пари .... защо ми е да хвърлам пари за този ден след като ако направя същото ей така без повод ще е толкова по специално.. иначе ....
    ние си имаме празник Трифон Зарезан колко по весело е и малко ракия от дядо или вино от татко вършат работа ( или много)

Guest
    свети валентин? *Deus ex machina псува наум 2 минути* ааа щом ви кефи - празнувайте си. аз не съм и по Трифон Зарезан. все ми е тая.

Супер фен
    i 2ta ne praznuvam vsqka godina e samo zaguba na pari i e mega typo

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Празника ми допада страшно много.Все пак е празника на влюбените Ако и тогава си имам приятел сигурно ще сме си заедно на този ден...може да си разменим някое подаръче..но не искам да си правя предварителни планове.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Не ми харесва този празник,смисъл че само на 14 февруари ли ще кажа на любимия си "обичам те" и само на този ден ли ще заслужи подарак и обратното,ако двама души се обичат то всеки ден може да е Свети Валентин.Аз лично не го обичам този прадник,за мен си е най-обикновен ден.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами досега не съм го празнувала, защото винаги съм била сама, но тази година се надявам да не съм А иначе не го смятам, за кой знае колко голям празник, когато двама човека се обичат, всеки ден може да е Свети Валентин за тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си