- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мнение имате за Св.Валентин ??!?
Ако има с кой празнувам Свети Валентин...ако няма празнувам Трифон Зарезан и се намира с кой да се празнува Св. Валентин![]()
Я чакай сега. Българите, доколкото си спомяням, са православни християни, а не католици. Нямаш нужда от измислен ЧУЖД празник за да се радваш на любимия/та. Та с нали с него/нея всеки ден е празник! Тука има ли въобще някои, който може да каже защо 14 Февруари е празник на влюбените? Какво е станало на тази дата? Защото аз си нямам и на идея о.о Аз си празнувам православния Трифон Зарезан :/ И без това съм фенче на виното. Тва е най-хубавия алкохол за мене![]()
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
съгласна съм на 100%Първоначално написано от Fiola
но пък съгласи се, че чужд или не, имаш ли човек до себе си задължително ще сте заедно на този ден, колкото и да не го признавате![]()
Понеже съм обвързан и приятелката ми се казва Валентина почитам празника, защото тя го харесва. Но според мен тя има имен ден няколко дни по рано - по православния календар и на 14ти си е ден за напиване![]()
маа фака
da vi kaja 4esno pravi ste si4ki po malko. vqrno e 4e vseki den trqbva da se posve6tava6 na 4oveka do teb, da mu kazva6 4e go obi4a6 i obgru6ta6 s vnimanie. no kakvo lo6o ima v praznika ne razbiram?nima ejednevieto ni e prikazka?v zaburzaniq jivot ,tova e den v koito prosto lubovta da e na 1 vo mqsto ( 6toto kvoto i da si govorim ,tq ne vinagi e na 1 vo poradi mn to problemi) i nqkak si... nz. ako ste vlubeni 6te me razberete! az li4no obi4am praznika. i da 6te go praznuvam,dori s sa6tiq 4ovek s koito i minalata godina. na tozi den pravim 1 godina
i za men 6te e po spec praznika!
obi4am sv valentin... ako ne be6e toi...moje bi ni6to nqma6e da e s6atoto za men li4no! (sama znam za6to go kazvam)
Първоначално написано от ™G-Baby™
Може би, но вечерта ще се съберем с компанията и ще се напием (само с вино).Първоначално написано от anito.sl
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...
Мно зле се получават винаги нещата за мене на тоя ден, така че просто си върви както всеки останал. Дали 14 или 144ти .... за мен няма значение. Т.З. , повод да се съберем повечко приятели![]()
NqMa Sv.VaLenTiN Ima SaMo TrIfOn ZaReZaN![]()
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`