.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27
    Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp

Секс преди мензис

Имам една фр,която скоро навърши 14години,а още не и е идвало...Въпроса ми е дали може да прави секс преди още да и е дошло ?Темата не е ебавка..мс предварително

Moдерирано от swords1010
    T.7 от правилника!
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    Русе
    Мисля че може .Но не е ли много малка за това?

Град
    не там където ми се иска..
    ми на практика може естествено, ма мисля, че е вредно и то не само за психиката й...
    love hurts, but it's worth it =)

Мисля,че може да се прави секс преди цикъл,но наистина не е ли малко малка за секс.
    Казваш,че ме обичашно всъщност не ме обичаш.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Che moje moje ,no tova ,4e cikylt i ne e do6yl samo dokazva ,4e ne e dorazvita ,ot koeto sama si pravi izvodi как ще се отрази секса на недоразвито тяло

Кво общо има секса с мензиса?Много ясно че може,кво и пречи?Бати разбирачите тука.

аве, тва е извратено по някъв гаден начин

Ами това ,че е на 14 не й пречи да прави секс , защото може да се чувства готова и да го иска ,но щом не й е дошло показва , е тя физически не е готова за секс...

Не,не може да прави секс.Малка е.

Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Ами това ,че е на 14 не й пречи да прави секс , защото може да се чувства готова и да го иска ,но щом не й е дошло показва , е тя физически не е готова за секс...
    Бе те сички 14 годишни момичета се чувстват "готови" като ги блъсне хормона.

+1

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    +1
    \/

Град
    СОфия
    Неможе да прави секс. Ще си увреди организма
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Аз пък имам една приятелка дето сега ходи на детска градина.Още не и е дошло.Може ли да прави секс или не?
    Всеки може да прави секс ,само че да правиш секс е нужно да имаш акъл в главата и да си отговорен сам за себе си

Почна да ме хваща страх всичко живо се проебава от малко....на къде отива светът
    Away from life!

mn qsno 4e ne ne6to ne se vruzva o6te ne i e idvalo puk sex i se pravi

Град
    София
    То може и на 7годинки да прави секс,принципно. Въпросът е дали тялото й е готово за това. Изглежда,че още не е.
    Бахти хората..
    Smile!?

не мислиш ли че това че още не й е дошло е достатъчно доказателство че не й е времето да го прави...какъв е толкова мерака за тоя секс като почнете ли веднъж цял живот секс ще правите...'
    РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?

Град
    гр. Монтана
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    То може и на 7годинки да прави секс,принципно. Въпросът е дали тялото й е готово за това. Изглежда,че още не е.
    Бахти хората..
    Ахм...

По принцип лекарите не препоръчват секс 2 години след започване на менструацията.
    There lives a fair maiden of forty or more,
    Charlotte the Harlot, the cowpuncher's whore.

tctctc ами, въпсроса ми е защо не го е направила още на 10?!?!?!?!? Край ! Не може да прави повече секс...

Извратеняци 14 години...
    [img][/img]

Цитирай Първоначално написано от don't stop the music
    ми на практика може естествено, ма мисля, че е вредно и то не само за психиката й...

+1

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    имам една приятелка, която в момента е на почти 16 години и скоро й дойде
    обаче още преди година тя реши че трябва да прави секс защото си обичала приятеля много
    е направи го, преди да й е дошло
    сега е жива и здрава слава богу
    обаче въпреки това мисля че преди на едно момиче да й дойде цикъла, тя не е готова за сексуален контакт
    а колкото до авторката
    твоя си работа, ти си прецени
    щом искаш да правиш секс, значи би следвало да имаш достатъчно акъл в главата, да си отговорна и сама да взимаш решенията
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Град
    shumen
    to4no go kaza... +1 \/

samo ne moga da 4atna za6to napadate taka 4e bila na 14 -~=> nikoi ne vi pita dali odobrqvate /za li4noto vi mnenie/ q si mal4ete tam i si se proebavaite VIE kogato VIE si iskate
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен Аватара на Devilka
    Щом още няма цикъл това е ясен признак,че тялото И още не е готово за секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си