- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс преди мензис
Имам една фр,която скоро навърши 14години,а още не и е идвало...Въпроса ми е дали може да прави секс преди още да и е дошло ?Темата не е ебавка..мс предварително
Moдерирано от swords1010
T.7 от правилника!
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Мисля че може .Но не е ли много малка за това?
ми на практика може естествено, ма мисля, че е вредно и то не само за психиката й...![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
Мисля,че може да се прави секс преди цикъл,но наистина не е ли малко малка за секс.
Казваш,че ме обичашно всъщност не ме обичаш.
Che moje moje ,no tova ,4e cikylt i ne e do6yl samo dokazva ,4e ne e dorazvita ,ot koeto sama si pravi izvodi как ще се отрази секса на недоразвито тяло![]()
Кво общо има секса с мензиса?Много ясно че може,кво и пречи?Бати разбирачите тука.
аве, тва е извратено по някъв гаден начин![]()
Ами това ,че е на 14 не й пречи да прави секс , защото може да се чувства готова и да го иска ,но щом не й е дошло показва , е тя физически не е готова за секс...
Бе те сички 14 годишни момичета се чувстват "готови" като ги блъсне хормона.Първоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
Неможе да прави секс. Ще си увреди организма![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Аз пък имам една приятелка дето сега ходи на детска градина.Още не и е дошло.Може ли да прави секс или не?
Всеки може да прави секс ,само че да правиш секс е нужно да имаш акъл в главата и да си отговорен сам за себе си
Почна да ме хваща страх![]()
![]()
![]()
всичко живо се проебава от малко....на къде отива светът
![]()
![]()
![]()
![]()
Away from life!
mn qsno 4e nene6to ne se vruzva o6te ne i e idvalo puk sex i se pravi
![]()
То може и на 7годинки да прави секс,принципно. Въпросът е дали тялото й е готово за това. Изглежда,че още не е.
Бахти хората..
Smile!?
не мислиш ли че това че още не й е дошло е достатъчно доказателство че не й е времето да го прави...какъв е толкова мерака за тоя секс като почнете ли веднъж цял живот секс ще правите...'![]()
РаЗпРаВяТ кУчКи СмЕ бИлИ-мИ сЕкИ сИ иМа ХаРаКтЕр!УлИчНиЦи СмЕ бИлИ-е По ПоКрИвИтЕ лИ дА хОдИм!БиЛи СмЕ с РаЗлИчНи-ЕмИ кЪдЕ дА гИ нАмЕрИм ЕдНаКвИ?!сПеЛи СмЕ с МъЖе-А мЪж ОсТаВяЛи Те дА сПиШ?
tctctc ами, въпсроса ми е защо не го е направила още на 10?!?!?!?!? Край ! Не може да прави повече секс...
Извратеняци14 години...
[img][/img]
имам една приятелка, която в момента е на почти 16 години и скоро й дойде
обаче още преди година тя реши че трябва да прави секс защото си обичала приятеля много
е направи го, преди да й е дошло
сега е жива и здрава слава богу
обаче въпреки това мисля че преди на едно момиче да й дойде цикъла, тя не е готова за сексуален контакт
а колкото до авторката
твоя си работа, ти си прецени
щом искаш да правиш секс, значи би следвало да имаш достатъчно акъл в главата, да си отговорна и сама да взимаш решенията
It's In The Air, We Raise Our Fists In
to4no go kaza... +1 \Първоначално написано от Dark_Angel_F
/
![]()
samo ne moga da 4atna za6to napadate taka 4e bila na 14 -~=> nikoi ne vi pita dali odobrqvate /za li4noto vi mnenie/![]()
q si mal4ete tam i si se proebavaite VIE kogato VIE si iskate
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Щом още няма цикъл това е ясен признак,че тялото И още не е готово за секс.