Харесвам едно момче от 1 година и 6 месеца. Наистина много го харесвам...Но...той ме игнорира. Скоро аз и една моя приятелка влезнахме в неговата компания, започнахме да се събираме и да излизаме заедно...Аз си говоря с всички, освен с него. Моята приятелка се опитва да го заговаря, за да ни сближи по някакъв начин. Той знае, че го харесвам, но вместо да каже "еми добре" той е казал " Ще я наритам " на един негов приятел. Моята приятелка го пита какво има против мен и той и е казал " Мразя я" тя го е попитала "Е, защо, какво ти е направила" и той е казал "Нищо, просто я мразя"...След това моята приятелка отново направила опит да говори за мен пред него , казала е "Ти не знаеш колко е печена" и той и е отвърнал "Не искам и да знам", всеки път в който тя спомене моето име той и казва "Ще те сритам" или "Ще те убия" . Не се поздравяваме, а и моята приятелка вече е малко скарана с него, защото постоянно го ебава, ама не я виня. И не знам какво да правя. Приятелите ми казват да се боря за него, че той само си прикрива чувствата, но аз не вярвам...Искам да се откажа и когато не го виждам си мисля,че вече нямам чувства към него, но когато го видя започвам да треперя, той е толкова сладък...Той е Козирог, а те по принцип са срамежливи и си прикриват чувствата, ама ако има такива....Няма да мога да го изчакам да се нагласи да си признае...Дайте съвети как да го привлека или...как да го забравя...