.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Ами...

Ами...

Харесвам едно момче от 1 година и 6 месеца. Наистина много го харесвам...Но...той ме игнорира. Скоро аз и една моя приятелка влезнахме в неговата компания, започнахме да се събираме и да излизаме заедно...Аз си говоря с всички, освен с него. Моята приятелка се опитва да го заговаря, за да ни сближи по някакъв начин. Той знае, че го харесвам, но вместо да каже "еми добре" той е казал " Ще я наритам " на един негов приятел. Моята приятелка го пита какво има против мен и той и е казал " Мразя я" тя го е попитала "Е, защо, какво ти е направила" и той е казал "Нищо, просто я мразя"...След това моята приятелка отново направила опит да говори за мен пред него , казала е "Ти не знаеш колко е печена" и той и е отвърнал "Не искам и да знам", всеки път в който тя спомене моето име той и казва "Ще те сритам" или "Ще те убия" . Не се поздравяваме, а и моята приятелка вече е малко скарана с него, защото постоянно го ебава, ама не я виня. И не знам какво да правя. Приятелите ми казват да се боря за него, че той само си прикрива чувствата, но аз не вярвам...Искам да се откажа и когато не го виждам си мисля,че вече нямам чувства към него, но когато го видя започвам да треперя, той е толкова сладък...Той е Козирог, а те по принцип са срамежливи и си прикриват чувствата, ама ако има такива....Няма да мога да го изчакам да се нагласи да си признае...Дайте съвети как да го привлека или...как да го забравя...

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Според мен твоята приятелка не е трябвало толкоз много да натяква за теб и твойте чувства... А иначе относно теб,ем мисля че е по добре да се насочиш към други момчета..много време е минало има ли смисъл да мине още толкоз в празни надежди и опити?! А неговите постъпки са много лапешки.. А ти само заради това,че е сладък ли го харесваш,като гледам къв цветущ характер има... А и помни - зодиите нищо не определят!
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Град
    40 Miles from the Sun
    К'ви чувства, к'ви 5 лева? Много ме съмнява да те харесва. То бива бива да ги прикрива, ама чак пък толкова? Не се занимавай с него. Не че те обиждам, ама направо си е жалко да се влачиш след някъв боклук година и половина, а той да те обижда и да се заканва. Щял да те нарита .. тъпак, да нарита някой по-голям. Както казах - не се занимавай с него, явно е ужасно тъп.

Абе много момичета заблуждавайки себе си заблуждават и другите.Когато не получават нужното внимание от обекта на техните чувства си намират все някакви глупави причини.
    И не е нужно да си му направила нещо за да има негативно отношение към теб.Понякога по неизвестни за нас причини някои хора са ни антипатични.Това е една от причините момчето да се държи така с теб но те може да са хиляди.Така че ти помисли какво може да го е накарало да има такова мнение за теб и изкорени причините.Ако не-просто го остави!

Амиии....какво да те посъветвам не знам...Ама да се замислим дали момчето те заслужава...Е? Заслужава ли си толкова време да се мъчиш и да прекарваш дните си в надежда за тоя дето клати гората? Аз не го познавам, ама явно не е от най-ярките представители на човешкия вид, че да иска да те "нарита". Пък и както казаха преди мен, може просто да си му антипатична, ама не знам...Една приятелка ми беше казала "не плачи за този, който не плаче за теб", въпреки че и аз рева час по час за момчето което харесвам...Просто се замисли заслужава ли си и постигнала ли си нещо значително за това време? ( говорим в плана за момчето ) Успех, мила

Град
    София

Re: Ами...

Цитирай Първоначално написано от hate-love
    .....Той е Козирог, а те по принцип са срамежливи и си прикриват чувствата....
    Това прозвуча като "Звездите ми го говорят" няма да го обсъждам,за да не излизам от рамките на темата,но да ти кажа не моеш да го използваш за аргумент...Ами как да го забравиш...?Постарай се да не се виждаш с него известно време,срещай се с други момчета,намери си друг някой сладур...ддз
    Любовта е само илюзия породена от липсата на алкохол!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Az ako bqh na tvoe mqsto do sega da sam go zabravila 100 pati Spored men samo kato e kazal 4e te mrazi e trqbvalo da si go izbie6 ot glavata...ne se zanimavai da ne e edinstvenoto mom4e na toq svqt

Мега фен Аватара на koalka
    Много ми е чудно на мен как можеш още да го харесваш, след тия работи...или вече не го?Ако на мен ми наговори такива неща, дори и няма да го поздравя.Негова си е грешката, че дори не те познава, а говори ужасни работи.Най-добре спри да мислиш за това и да се измъчваш за човек, когото не му пука за теб.

Момиче осъзнаи се ...тоя е галфон ,за какво ти е такова нещо бе я му тегли майна и толкова не си заслужава изобщо !ЗАБРАВИ ГО!!!!

Град
    Търново.... Велико Търново
    тоя или е някакъв уником или просто си те мрази .... ( btw тфа за козирозите не е вярно в моята компания сме 5ма козела и всеки е различен :} )

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Голям идиот е,как може да го харесаш? :P Той те обижда,а ти му лижеш подметките тцтцтцтц

Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    А и помни - зодиите нищо не определят!
    Напротив. Моя близка приятелка се занимава с астрология и аз покрай нея отгоре отгоре, но има неща, които зодийте определят... вярно е, че зависи от много позиции на планети, аспекти и прочее неща, но въпреки това... Просто работата е там, че общите характеристики не отговарят на всички представители... както казах не зависи само от позицията на слънцето... както и да е...
    Иначе по темата - не се занимавай с тоя, и по дяволите ако някой говореше така за мен щях да го мразя...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Цитирай Първоначално написано от kiss_me{P}
    А и помни - зодиите нищо не определят!
    Напротив. Моя близка приятелка се занимава с астрология и аз покрай нея отгоре отгоре, но има неща, които зодийте определят... вярно е, че зависи от много позиции на планети, аспекти и прочее неща, но въпреки това... Просто работата е там, че общите характеристики не отговарят на всички представители... както казах не зависи само от позицията на слънцето... както и да е...
    Иначе по темата - не се занимавай с тоя, и по дяволите ако някой говореше така за мен щях да го мразя...
    за 1234213421 път астрологията е глупост която е измислена когато се е вярвало че земята е център на вселената ..... btw представете си че има извинземни и тяхната съдба ли се определя от това ?!?!?! ама те ако са на другия край на вселената как ще им влиаят нашите планети
    и как подяволите някоя планета ще ми влияе абе пълна идиотщина чесно казано ....

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Много ми е чудно на мен как можеш още да го харесваш, след тия работи...или вече не го?Ако на мен ми наговори такива неща, дори и няма да го поздравя.Негова си е грешката, че дори не те познава, а говори ужасни работи.Най-добре спри да мислиш за това и да се измъчваш за човек, когото не му пука за теб.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    К'ви чувства, к'ви 5 лева? Много ме съмнява да те харесва. То бива бива да ги прикрива, ама чак пък толкова? Не се занимавай с него. Не че те обиждам, ама направо си е жалко да се влачиш след някъв боклук година и половина, а той да те обижда и да се заканва. Щял да те нарита .. тъпак, да нарита някой по-голям. Както казах - не се занимавай с него, явно е ужасно тъп.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Не виждам никакъв смисъл да се бориш за него...по това,което говори за теб личи,че не те харесва,а много ме самнява да го прикрива чак толкова.Просто се огледай и си харесай някой друг. Успех
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си