- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Изправяне на коса
zna4i da vi pitam dali ste polzvali na nivea produkta za izpravqne i kakvo misloite za nego
![]()
Не помага .......нищо не изправя![]()
Za nivea nz,no na Sunsilk(lilavata seriq)-pomaga ot li4en opit![]()
При мен пък нищо не правиПървоначално написано от AnoNim4e
![]()
Хей,хора различните продукти, оказват различен ефект в/у раличните видове коса.На едни им действа едно на други,друго.Всичко е строго-индивидуално...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Съгласна съм за Sunsilk, но това за изправяне на Nivea не става.Първоначално написано от AnoNim4e
![]()
na men ne mi pomaga v izpravqneto na kosata...prosto ne deistvaa![]()
Еми,я кажете някакъв друг щом не сте доволни от тези.Аз мислих да си взимам този на Нивеа,но нещо се отказах (: А от Сънсилк много зле ми става косата...
ммм аз ползвам в момента тези продукти за косата на нивеа и 4есно казно много по лесно си изправям косата да със преса оба4е спр лесно за 20 мин и съм готова някак си по я прибира косата този 6ампоан немога да ти обесня но със сигорност ако си го купи6 няма да деиства от 1-вото измиване
No matter where you go, there they are...
може да се каже 4е всеки ден си изправям косата с преса, но ми казаха 4е ако е керами4на няма сташно ма..нз до колко е вярно =\
та да си дойдем на думата някои да ми препоръ4а някаф балсам който да нанасям след изправянето![]()
~Ne E sTrAsHnO, cHe GrEsHiM- sTrAsHnOtO e ChE pOvTaRqMe GrEsHkItE sI~
Ммм на мене пък Нивеята ми изправя косата идеално...
И не само на мен ами и на майка ми и на сестра ми...
Нз наистина е мн индивидуално![]()
Една приятелка си го взе и наистина и изправи косата, а хем нейната е доста вълниста, но тя не се хареса как и стой. Все пак всеки с вкуса си. А и всеки е с гените си, на един ще действа на друг не. Аз лично мисля в най-скоро време да си го взема, защото косата ми се навива само в краищата и се надявам да има положителен ефект.
Ще ти препоръчам да си го вземеш само ако косата ти не е прекалено къдрава.![]()
Ми аз съм го ползвала ,но не помага..![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
mi NIVEA ne6ty![]()
ama s presa e po qko...makar 4e gori kosata :P![]()
Слаба работа е тва на Nivea ;]
На опаковката на балсамчето за изправяне с което се мажеш и след това изправяш с четка и сешоар пише,че косата се изправя и няма нужда от изправяне с преса..само ще ти кажа,че определено има нужда..щото е все едно дали с тоя балсам + четка и сешоар или без него![]()
Няма смисъл просто![]()
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
Емии аз бях почнала да я използвам ама цялата серия от трите продукта и докато ги използвах така както трябва имаше ефект ... обаче после ми писна пък и в тея жеги с тоя сешоар ... и пак се върнах на пресата ... Има ефект,поне по мое мнение .. ама си е бая време на нерви ... Иначе мирише много хубаво![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Аз ползвам на Nivea за изправяне и определено при мен няма ефект![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
ЦвЕтИт0 написа:
Хей,хора различните продукти, оказват различен ефект в/у раличните видове коса.На едни им действа едно на други,друго.Всичко е строго-индивидуално...
+1
+2![]()
Руса кукличка