.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71
    Markova !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен Аватара на alehole
    Абе как обикновенна .. примерно да нанесеш някаф си скапан крем на лицето от левче и кой знае кви неща ще ти излязат ..Поне на мен така ми стана няколко пъти и оттогава само маркови.. Аз съм за Лореал..Нивеа..Понякога Ейвън.. И гланцовете и спиралите на Мейбълин ..
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

mi az za kojsta na liceto si polzvam markova,no spiralata,senkite,moliva i dr podobni moje i da ne sa(e ne i mn propadnala de ama sredno ka4estvo)!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    ima razlika taka e..izpolzvam na chifeli i sa strahotni produkti. Charviloto stoi mnogo pove4e vreme, boqta za kosa e mn po hubava, senkite ne padat i sa mn krasivi cvetove i t.n. No ne si kupuvam ot tqh ne smqtam da davam tolkova mnogo pari za kozmetika seg dokato sum mlada i moga da hodq i bez grim ili samo neshto leko da si sloja.maika mi si kupuva ot tqh i ako shte hodq nqkude kudeto trqbva da sum s ustoi4iv grim q molq da mi dade ot neinite

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от alehole
    Абе как обикновенна .. примерно да нанесеш някаф си скапан крем на лицето от левче и кой знае кви неща ще ти излязат ..Поне на мен така ми стана няколко пъти и оттогава само маркови.. Аз съм за Лореал..Нивеа..Понякога Ейвън.. И гланцовете и спиралите на Мейбълин ..
    tova me zabavlqva..ti znaesh li loreal, nivea i t.n ot kude gi vnasqt ot Turciq ,a vseki znae 4e ot tam kozmetikta e menteluk. Bqh si kupila krem za kraka za 1.50 kato si misleh 4e efekt nqma da ima nikakuv zashtoto e nqkakuv eFtin...da ama ne, sled kato se namazah bolkata v krakata mi mina mignovenno.Imam ot kremovete na avon za karaka i nikoga ne sa imali tozi ili pone podoben efekt

Град
    Sofia
    Аз използвам само маркова косметика във всяко едно отношение и съм на мнение,че не си заслужава да дам примерно 20лв по малко за нещо,което ще ми увреди кожата за една година напред...за тфа не си зимам и маркова косметика....

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Aми аз под "обикновена" разбирам Nivea, Oriflame, Avon... а под "маркова" Max Factor, Bourjois, Loreal и други .. Имам и обикновена и маркова козметика, и от двете съм доволна

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Маркова,много ясно.От Oriflame и понякога,когато си харесам нещо си купувам и от Avon.

az polzvam na Avon , Max Factor , Johnsons , Maybelline ,
    Nivea ....

est 4e ima zna4enie az po princip samo markova samo deto senkite i 4ervilata ne sa mi markovi ina4e vs dr mn e vajno..osobeno putri fonduiteni i t.n. nai mn neshta imam na maybelline i na manhatan ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

awe kvo se praite we se e edno i sa6to i ne samo s kozmetikata e taka
    po temata-mi az izpolzvam avon,oriflame,nivea,jonsons baby i dr

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не троша пари за простотии- ползвам си обикновена козметика, само за ексфолиак давам повече пари.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Ами използвам маркови-на AVON, но рядко си позволявам нещо което не е марково от аптеката-то дори повечето продукти там са си маркови Просто когато поръчката ми е след много време и не мога да чакам пазарувам от аптеката до нас То и там раборите са готини

Цитирай Първоначално написано от ...FaShIoN...
    Аз използвам само маркова косметика във всяко едно отношение и съм на мнение,че не си заслужава да дам примерно 20лв по малко за нещо,което ще ми увреди кожата за една година напред...за тфа не си зимам и маркова косметика....
    az sam na sa6toto mnenie i az sam taka

Повече от фен Аватара на Liz
    Град
    Canada/Sf
    Като чуя маркова козметика си представям марки кто Ланком, Клиник, Есте Лаудър, Шанел, Диор и т.н.
    Иначе аз ползвам марки като Мейбълин, Кавър Гърл, Римел, Ревлон и т.н. просто защото има само такива тук.
    Иначе като си ходя в БГ си копувам винаги сенки на Руби Роуз или неща на Габрини които са по-ефтини от другите който изброих и доста по-хубави. Примерно сенките на Мейбълин не са толкова добри - като брашно стоят, докато на Руби Роуз са перлени и добре се сливът.
    И понякога карам леля ми да ми изпрати такива сенки като прашта колети защото тука не мога да си купя Руби Роуз, и всички ме питат от къде си ги взимам. Така че не винаги по-скъпите са по-хубави.
    I am the substance and the one who has no substance.

Аз ползвам качествена козметика.

ТЯЛО
    Сапуни и лосиони за тяло (вкл. Душ Гел), в момента ползвам германски и съм много доволна. Мисля, че марката я има и в България, просто на мен ми ги носят от там. Та марката на лосиона, Душ Гела, някои сапуни е Aurate. Другите сапуни са на Cien. Moже да е имало и други, но само тези помня.

КОСА
    Шампоаните са два и ги редувам - Loreal Elseve Nutri Gloss Light и Gliss Kur ( жълтия, против накъсване и цъфтене ). Балсама е на Gliss Kur ( пак жълтия, пак против накъсване и цъфтене). Ползвам и пяна за коса на AVON, за обем, червена е.

ЛИЦЕ
    Лосионът ми за лице е на АVON, против черни точки. Имам още ексфолиант, който пак е против черни точки. Крем - за успокояване - Бочко, а иначе като дневен - ELEA, синия, против комедони. Ползвам само коректор за лице, никакви пудри или фон-дьо-тен-и. Коректорът е анти-бактериален и пак на AVON. Сенки, моливи и спирали също не ползвам. Всъщност, като се замисля имам една пудричка с лилаво пухче на AVON, която оставя само блясък, т.е. - брокатена е, но рядко я ползвам. Гланцовете са ми голяма страст, имам към 20 сигурно, имах и повече, ама правих съкращения . Гланцовете са ми на AVON повечето, но имам и на NIVEA, а също и един на BORJOIS, който е страхотен, с 26% вода, не лепне и е много приятен, по специална технология, само че струва 15 лв... Е, все пак е коледен подарък, пък и има къде-къде по-скъпи .

АРОМАТ
    Парфюмите ми са на AVON, но имам един старичък на Арома с ягода, червен, и един дезодорант X-Pose на Christina Aguilera, розов. На АVON
    са New York и Summer White.

P.S: Досадих ли ви вече? Е, спирам, ама нали трябваше да се изкажа по темата...!
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от elichkaaa
    oriflame
    и Ейвън

Ползвам обикновена козметика и мисля че не е нужно да има разлика в качеството,но някъде се среща.

маркова .. нямам доверие на другите. loreal ми е любимата на ейвън декоративната козметика и душ-геловете са хубави

позлвала съм на VICHY, Johnsons&Johnsons, в моемнта се доверих на Eucerin

Град
    Pays de la Loire
    Маркова, макар че не винаги това е гаранция за добро качество... Имам и няколко по-евтини неща, които също не са лоши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си