- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква козметика ползвате - маркова или по-обикновенна
Markova !
When You Live Forever,What Do You Live For??
Абе как обикновенна .. примерно да нанесеш някаф си скапан крем на лицето от левчеи кой знае кви неща ще ти излязат ..Поне на мен така ми стана няколко пъти и оттогава само маркови.. Аз съм за Лореал..Нивеа..Понякога Ейвън.. И гланцовете и спиралите на Мейбълин ..
![]()
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
mi az za kojsta na liceto si polzvam markova,no spiralata,senkite,moliva i dr podobni moje i da ne sa(e ne i mn propadnala de ama sredno ka4estvo)!
ima razlika taka e..izpolzvam na chifeli i sa strahotni produkti. Charviloto stoi mnogo pove4e vreme, boqta za kosa e mn po hubava, senkite ne padat i sa mn krasivi cvetove i t.n. No ne si kupuvam ot tqh ne smqtam da davam tolkova mnogo pari za kozmetika seg dokato sum mlada i moga da hodq i bez grim ili samo neshto leko da si sloja.maika mi si kupuva ot tqh i ako shte hodq nqkude kudeto trqbva da sum s ustoi4iv grim q molq da mi dade ot neinite![]()
tova me zabavlqva..ti znaesh li loreal, nivea i t.n ot kude gi vnasqt ot Turciq ,a vseki znae 4e ot tam kozmetikta e menteluk. Bqh si kupila krem za kraka za 1.50 kato si misleh 4e efekt nqma da ima nikakuv zashtoto e nqkakuv eFtin...da ama ne, sled kato se namazah bolkata v krakata mi mina mignovenno.Imam ot kremovete na avon za karaka i nikoga ne sa imali tozi ili pone podoben efektПървоначално написано от alehole
![]()
Аз използвам само маркова косметика във всяко едно отношение и съм на мнение,че не си заслужава да дам примерно 20лв по малко за нещо,което ще ми увреди кожата за една година напред...за тфа не си зимам и маркова косметика....![]()
Маркова,много ясно.От Oriflame и понякога,когато си харесам нещо си купувам и от Avon.![]()
![]()
![]()
est 4e ima zna4enie az po princip samo markova samo deto senkite i 4ervilata ne sa mi markovi ina4e vs dr mn e vajno..osobeno putri fonduiteni i t.n. nai mn neshta imam na maybelline i na manhatan ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
awe kvo se praite we se e edno i sa6to i ne samo s kozmetikata e taka
po temata-mi az izpolzvam avon,oriflame,nivea,jonsons baby i dr
Не троша пари за простотии- ползвам си обикновена козметика, само за ексфолиак давам повече пари.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами използвам маркови-на AVON, но рядко си позволявам нещо което не е марково от аптеката-то дори повечето продукти там са си марковиПросто когато поръчката ми е след много време и не мога да чакам пазарувам от аптеката до нас
То и там раборите са готини
![]()
az sam na sa6toto mnenie i az sam takaПървоначално написано от ...FaShIoN...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Като чуя маркова козметика си представям марки кто Ланком, Клиник, Есте Лаудър, Шанел, Диор и т.н.
Иначе аз ползвам марки като Мейбълин, Кавър Гърл, Римел, Ревлон и т.н. просто защото има само такива тук.
Иначе като си ходя в БГ си копувам винаги сенки на Руби Роуз или неща на Габрини които са по-ефтини от другите който изброих и доста по-хубави. Примерно сенките на Мейбълин не са толкова добри - като брашно стоят, докато на Руби Роуз са перлени и добре се сливът.
И понякога карам леля ми да ми изпрати такива сенки като прашта колети защото тука не мога да си купя Руби Роуз, и всички ме питат от къде си ги взимам. Така че не винаги по-скъпите са по-хубави.
I am the substance and the one who has no substance.
Аз ползвам качествена козметика.
ТЯЛО
Сапуни и лосиони за тяло (вкл. Душ Гел), в момента ползвам германски и съм много доволна. Мисля, че марката я има и в България, просто на мен ми ги носят от там. Та марката на лосиона, Душ Гела, някои сапуни е Aurate. Другите сапуни са на Cien. Moже да е имало и други, но само тези помня.
КОСА
Шампоаните са два и ги редувам - Loreal Elseve Nutri Gloss Light и Gliss Kur ( жълтия, против накъсване и цъфтене ). Балсама е на Gliss Kur ( пак жълтия, пак против накъсване и цъфтене). Ползвам и пяна за коса на AVON, за обем, червена е.
ЛИЦЕ
Лосионът ми за лице е на АVON, против черни точки. Имам още ексфолиант, който пак е против черни точки. Крем - за успокояване - Бочко, а иначе като дневен - ELEA, синия, против комедони. Ползвам само коректор за лице, никакви пудри или фон-дьо-тен-и. Коректорът е анти-бактериален и пак на AVON. Сенки, моливи и спирали също не ползвам. Всъщност, като се замисля имам една пудричка с лилаво пухче на AVON, която оставя само блясък, т.е. - брокатена е, но рядко я ползвам. Гланцовете са ми голяма страст, имам към 20 сигурно, имах и повече, ама правих съкращения. Гланцовете са ми на AVON повечето, но имам и на NIVEA, а също и един на BORJOIS, който е страхотен, с 26% вода, не лепне и е много приятен, по специална технология, само че струва 15 лв... Е, все пак е коледен подарък, пък и има къде-къде по-скъпи
.
АРОМАТ
Парфюмите ми са на AVON, но имам един старичък на Арома с ягода, червен, и един дезодорант X-Pose на Christina Aguilera, розов. На АVON
са New York и Summer White.
P.S: Досадих ли ви вече? Е, спирам, ама нали трябваше да се изкажа по темата...!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
и ЕйвънПървоначално написано от elichkaaa
![]()
Ползвам обикновена козметика и мисля че не е нужно да има разлика в качеството,но някъде се среща.
маркова .. нямам доверие на другите. loreal ми е любиматана ейвън декоративната козметика и душ-геловете са хубави
![]()