.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71

Каква козметика ползвате - маркова или по-обикновенна

здравейте момичета искам да ви питам каква козметика използвате като цяло: червила и т.н. : :P маркова и скъпа като maybelline i bourjois i manchattan, rimmel , loreal или по-обикновенна и според вас има ли разлика в качеството или разликата е само в цената

markova...i da spored men ima ralika v ka4estvoro... az nemoga da grimiram s tezi boklu4ki ot 2-3 lv za6toto imam nqkakva alergiq i po4vat da mi salzqt o4ite...

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Po princip polzvam tova,koeto mi haresa.Izpolzvam i markova i po obiknovena.Ima malka razlika v ka4estvoto(spored men)...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

а така мацки и аз така мисля че има разлика но си мислех че ще ме изругаете щото мои приятелки ми викат " да не си луда да даваш толкова пари" някви такива но така или иначе аз си знам своята

И аз мисля, че има разлика в качеството (малка). Иначе единственото ми марково нещо е един гланц на Lancome . Но сега като имам пари, ще се оборудвам с хубави марковки Няма да са много, но няма да имам много пари за козметика Иначе имам на Oriflame, Avon, Golden Rose.

Ами имам всякаква козметика като почнеш от Арома, през Eveline и Garnier (не особено скъпи марки) и стигнеш до Avene и Yves Rocher. Във всеки един продук, който използвам съм открила нещо положително. Все пак цената не винаги е определяща за качеството, а и българската козметика (за разлика от други неща, произведени в БГ) е на доста високо ниво

Vsushnost opredeleno ima razlika..No ima i evtini neshta koito sushto sa mnogo dobri..Opredeleno e vajno fon dio tena da ne zapushva porite..Pudrata da e kachestvena,cherviloto da ne e otrovno i t.n :P za kitaiskite bokluci ot vs po 1 lv - e da..maika mi mi e zabranila da si kupuvam ot tam..i ima pravo..no sum polzvala pudra na Maybeline (ne pomnq taka li se pisheshe) ii po obiknovena ot bulgariq..i dvete vurshat dobra rabota vajnoto e da znaesh kak da gi izpolzvash..no razlika makar i malka-vinagi ima
    Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

:)

az polzvam spirala,glancove i 4ervila predimno na manchattan,imam i glancowe na maybelline.Imam mnogo kozmetika na Avene,loreal i drugi.
    Spored men razlika mejdu skupata i evtinata kozmetika ima i to golqma macki,no v kraina smetka vseki si postilq spored 4ergata nali znaete

Аз лично съм много доволна от спиралата за четворен обем на "Golden Rose" Честно казано, когато има толкова хубава "евтина" козметика, не виждам за какво трябва да си прахосвам парите.. Вършат работа и изкуствените мигли на "MaX Factor"
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Фен
    Град
    Sun c!ty ;]
    Има разлика.аЗ не винаги ползвам козметика на Dior и Shanell след като съм доволна и от Maybeline,Loreal i Bourjois
    ___to Be Continued___

Цитирай Първоначално написано от elichkaaa
    oriflame
    As sushto ispolsvam predimno i samo na Oriflame.

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    mi az polzvam samo dior,chanel i profesionalna kozmetika na sephora i mac... ot kakto polzvam tezi produkti niamam problemi s liceto i sam stra6no dovolna! no ne vseki moje da si go pozvoli za sajelenie.

по принцип ползвам по-скъпа козметика, но се е случвало да си харесам нещо ефтинко и да си го взема...например любимото ми червило е на Голден Роуз, а имам сигурно 10 други..от скъпи-по скъпи

Pochti ne se grimiram i za tova ne davam i pari za grimove,n0 za smetka na tova izpolzvam mnogo produkti za lice , vinagi si kupuvam izprobvani i skapi marki kato Yves Rocher i Lancome. Dovolna sum ot tqh.

Izpolzvam vsqkakva kozmetika ... imam nqkoi po skypi neshta imam i tezi koito sa na normalni ceni(ne ot vsichko za 1levche razbirase) ... vzeh da stavam kritichna v dosta temi no da pitam tezi koito sa spomenali chepolzvat skypa kozmetika ... zamislqli li ste se che 2 chervilca ot vashite struvat kolkoto da se izdyrja edno semeistvo cel mesec ... i osven tova nqkoi prekaleno se izhvyrlqte bih kazala .. smeshno e da se pravite na takiva kakvito ne ste ..

декоративна козметика не позлвам, само за устни гланц/ балсам, както се казва ии всичките са ми на Есенс.
    Медицинска козметика.. гледам да е колкото се може по-качествено, имам и по-скъпи и по-обикновенни.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Ползвам скъпа козметика,защото кожата ми е супер чувствителна и не мога да си слагам какво да е.Според мен има разлика.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Не знам защо бутате Ив Роше при скъъъъпите марки. Вървят по средното ниво

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    За мое нещастие нямам право на избор..
    Заради гена ми,имам дерматологични проблеми и ми се налага да ползвам медицинска козметика..

За косата ми средно на месец се харчат поне по 120 лева (50 за предгледи,на 15 дни),70 за медикаменти..
    Шампоаните,маските,кремове те за втриване в скалпа,хапчетата..са повечето на Дюкре,някои на Фито или Виши.

Много ми е болно,че причинявам това на нашите,но се надявам,че скоро ще се оправя..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Декоративна козметика не ползвам много-много...
    Имам един автоматичен молив на Ейвън и няколко гланца пак оттам.
    Спиралата ми е на Мейбълин,имам и 1-2 техни гланца.
    Балсам за устни имам на Нивеа...
    Лакът ми е черен по принцип,на някаква неизвестна марка,имам и телесен цвят от Орифлейм...

Имам както скъпи неща,така и по-евтини.
    мм...не използвам много козметика-гланцове,понякога фон-дъо-тен и черен молив....дори и спирала не ми се налага да слагам(имам хубави мигли)
    Just haters make me famous! εĭз

Аз използвам Golden Rose и съм доволна!Веднъж си бях сложила от някакъв мн евтин грим и ми се получи някаква алергия.
    Body of a virgin
    Soul to the Devil's kin
    Your God is me
    In all that you see

Ползвам това, което ми хареса. Няма значение дали е скъпо или евтино. Но като се загледам на рафта преобладава по-скъпата козметика. Използвам предимно медицинска козметика и малко от българската (говоря да бяла). Повечето от декоративната ми козметика е от по-скъпите. Добре, че не карам наще да ми дават пари за нещо, че съм готова хвръкнала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си