- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква козметика ползвате - маркова или по-обикновенна
здравейте момичетаискам да ви питам каква козметика използвате като цяло: червила и т.н. : :P маркова и скъпа като maybelline i bourjois i manchattan, rimmel , loreal или по-обикновенна и според вас има ли разлика в качеството или разликата е само в цената
![]()
markova...i da spored men ima ralika v ka4estvoro... az nemoga da grimiram s tezi boklu4ki ot 2-3 lv za6toto imam nqkakva alergiq i po4vat da mi salzqt o4ite...
Po princip polzvam tova,koeto mi haresa.Izpolzvam i markova i po obiknovena.Ima malka razlika v ka4estvoto(spored men)...![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
а така мацкии аз така мисля че има разлика но си мислех че ще ме изругаете щото мои приятелки ми викат " да не си луда да даваш толкова пари" някви такива но така или иначе аз си знам своята
![]()
oriflame![]()
И аз мисля, че има разлика в качеството (малка). Иначе единственото ми марково нещо е един гланц на Lancome. Но сега като имам пари, ще се оборудвам с хубави марковки
Няма да са много, но няма да имам много пари за козметика
Иначе имам на Oriflame, Avon, Golden Rose.
![]()
Ами имам всякаква козметика като почнеш от Арома, през Eveline и Garnier (не особено скъпи марки) и стигнеш до Avene и Yves Rocher. Във всеки един продук, който използвам съм открила нещо положително. Все пак цената не винаги е определяща за качеството, а и българската козметика (за разлика от други неща, произведени в БГ) е на доста високо ниво![]()
Vsushnost opredeleno ima razlika..No ima i evtini neshta koito sushto sa mnogo dobri..Opredeleno e vajno fon dio tena da ne zapushva porite..Pudrata da e kachestvena,cherviloto da ne e otrovno i t.n :P za kitaiskite bokluci ot vs po 1 lv - e da..maika mi mi e zabranila da si kupuvam ot tam..i ima pravo..no sum polzvala pudra na Maybeline (ne pomnq taka li se pisheshe) ii po obiknovena ot bulgariq..i dvete vurshat dobra rabota vajnoto e da znaesh kak da gi izpolzvash..no razlika makar i malka-vinagi ima
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
az polzvam spirala,glancove i 4ervila predimno na manchattan,imam i glancowe na maybelline.Imam mnogo kozmetika na Avene,loreal i drugi.
Spored men razlika mejdu skupata i evtinata kozmetika ima i to golqma macki,no v kraina smetka vseki si postilq spored 4ergata nali znaete![]()
Аз лично съм много доволна от спиралата за четворен обем на "Golden Rose"Честно казано, когато има толкова хубава "евтина" козметика, не виждам за какво трябва да си прахосвам парите..
Вършат работа и изкуствените мигли на "MaX Factor"
![]()
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Има разлика.аЗ не винаги ползвам козметика на Dior и Shanell след като съм доволна и от Maybeline,Loreal i Bourjois![]()
___to Be Continued___
As sushto ispolsvam predimno i samo na Oriflame.Първоначално написано от elichkaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mi az polzvam samo dior,chanel i profesionalna kozmetika na sephora i mac... ot kakto polzvam tezi produkti niamam problemi s liceto i sam stra6no dovolna! no ne vseki moje da si go pozvoli za sajelenie.
по принцип ползвам по-скъпа козметика, но се е случвало да си харесам нещо ефтинко и да си го взема...например любимото ми червило е на Голден Роуз, а имам сигурно 10 други..от скъпи-по скъпи![]()
Pochti ne se grimiram i za tova ne davam i pari za grimove,n0 za smetka na tova izpolzvam mnogo produkti za lice , vinagi si kupuvam izprobvani i skapi marki kato Yves Rocher i Lancome. Dovolna sum ot tqh.
Izpolzvam vsqkakva kozmetika ... imam nqkoi po skypi neshta imam i tezi koito sa na normalni ceni(ne ot vsichko za 1levche razbirase) ... vzeh da stavam kritichna v dosta temi no da pitam tezi koito sa spomenali chepolzvat skypa kozmetika ... zamislqli li ste se che 2 chervilca ot vashite struvat kolkoto da se izdyrja edno semeistvo cel mesec ... i osven tova nqkoi prekaleno se izhvyrlqte bih kazala .. smeshno e da se pravite na takiva kakvito ne ste ..![]()
декоративна козметика не позлвам, само за устни гланц/ балсам, както се казва ии всичките са ми на Есенс.
Медицинска козметика.. гледам да е колкото се може по-качествено, имам и по-скъпи и по-обикновенни.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ползвам скъпа козметика,защото кожата ми е супер чувствителна и не мога да си слагам какво да е.Според мен има разлика.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Не знам защо бутате Ив Роше при скъъъъпите марки. Вървят по средното ниво![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
За мое нещастие нямам право на избор..
Заради гена ми,имам дерматологични проблеми и ми се налага да ползвам медицинска козметика..
За косата ми средно на месец се харчат поне по 120 лева (50 за предгледи,на 15 дни),70 за медикаменти..
Шампоаните,маските,кремове те за втриване в скалпа,хапчетата..са повечето на Дюкре,някои на Фито или Виши.
Много ми е болно,че причинявам това на нашите,но се надявам,че скоро ще се оправя..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Декоративна козметика не ползвам много-много...
Имам един автоматичен молив на Ейвън и няколко гланца пак оттам.
Спиралата ми е на Мейбълин,имам и 1-2 техни гланца.
Балсам за устни имам на Нивеа...
Лакът ми е черен по принцип,на някаква неизвестна марка,имам и телесен цвят от Орифлейм...![]()
Имам както скъпи неща,така и по-евтини.
мм...не използвам много козметика-гланцове,понякога фон-дъо-тен и черен молив....дори и спирала не ми се налага да слагам(имам хубави мигли)![]()
Just haters make me famous! εĭз
Аз използвам Golden Rose и съм доволна!Веднъж си бях сложила от някакъв мн евтин грим и ми се получи някаква алергия.
Body of a virgin
Soul to the Devil's kin
Your God is me
In all that you see
Ползвам това, което ми хареса. Няма значение дали е скъпо или евтино. Но като се загледам на рафта преобладава по-скъпата козметика. Използвам предимно медицинска козметика и малко от българската (говоря да бяла). Повечето от декоративната ми козметика е от по-скъпите. Добре, че не карам наще да ми дават пари за нещо, че съм готова хвръкнала![]()