- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква козметика ползвате - маркова или по-обикновенна
Аз ползвам качествена козметика.
ТЯЛО
Сапуни и лосиони за тяло (вкл. Душ Гел), в момента ползвам германски и съм много доволна. Мисля, че марката я има и в България, просто на мен ми ги носят от там. Та марката на лосиона, Душ Гела, някои сапуни е Aurate. Другите сапуни са на Cien. Moже да е имало и други, но само тези помня.
КОСА
Шампоаните са два и ги редувам - Loreal Elseve Nutri Gloss Light и Gliss Kur ( жълтия, против накъсване и цъфтене ). Балсама е на Gliss Kur ( пак жълтия, пак против накъсване и цъфтене). Ползвам и пяна за коса на AVON, за обем, червена е.
ЛИЦЕ
Лосионът ми за лице е на АVON, против черни точки. Имам още ексфолиант, който пак е против черни точки. Крем - за успокояване - Бочко, а иначе като дневен - ELEA, синия, против комедони. Ползвам само коректор за лице, никакви пудри или фон-дьо-тен-и. Коректорът е анти-бактериален и пак на AVON. Сенки, моливи и спирали също не ползвам. Всъщност, като се замисля имам една пудричка с лилаво пухче на AVON, която оставя само блясък, т.е. - брокатена е, но рядко я ползвам. Гланцовете са ми голяма страст, имам към 20 сигурно, имах и повече, ама правих съкращения. Гланцовете са ми на AVON повечето, но имам и на NIVEA, а също и един на BORJOIS, който е страхотен, с 26% вода, не лепне и е много приятен, по специална технология, само че струва 15 лв... Е, все пак е коледен подарък, пък и има къде-къде по-скъпи
.
АРОМАТ
Парфюмите ми са на AVON, но имам един старичък на Арома с ягода, червен, и един дезодорант X-Pose на Christina Aguilera, розов. На АVON
са New York и Summer White.
P.S: Досадих ли ви вече? Е, спирам, ама нали трябваше да се изкажа по темата...!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.