- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- към моми4етата и бельото
Махам.Само като излизам го нося(пък то се едно има кво да нося в него)
У нас го свалям,мн ясно. Изобщо не е полезно
Smile!?
Постоянно съм със. У нас ми е неудобно да ходя без и май май само когато спя си го свалям. Всъщност аз не го усещам и не ми пречи![]()
>>> House Music <<<
Бе то хубу, че някои не слагат почти сутиен, ма после ше ви висят циците до пъпа.. бляк
Вярно, че трябва почивка.. ама нали затова е спането и душчето..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
6to be tolko li sa ti malkiПървоначално написано от ot4aqnata_ot_jivota
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Ami prez denq sam s sutien, no kato si lqgam zadaljitelno go maham. Mnogo mnogo ne se zadarjam vka6ti taka4e nqma vreme za mahane. No na men ne mi pre4i prez denq da sam s sutien, sigurno za6toto moite sa udobni, nqkoi naistina ubivat
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Вкъщи със сутиен единствено ако преди това съм била навън ... иначе НЕЕЕЕ![]()
![]()
![]()
Само когато се къпя го махам XD
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
+1!Първоначално написано от Angel^^Girl
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
tova hi4 ne e hubavo za tebe!trqbva da se svalqПървоначално написано от KpuCuTo0o
az go nosq kogato sym navyn Vky6ti samo kogato vednyj sym go slojila...no ponqkoga mn me drazni i go svalqm
Trqbva da si po4inat malko gyrdite nali....pyk i ve4er da spi6 s nego..izklu4eno!![]()
![]()
![]()
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
Задължително като се прибера си свалям сутиена..без него ми е по свободно..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
вкъщи не![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
почти винаги съм със сутиен , даже понякога когато спя...ноо го махам лятото когато спя, защото ми е мн топло
mmm az samo kato izlizam si slagam sutien ina4e v ky6ti si hodq bez 6toto mi e po-udobno, ama i sutiena zabavq raztejq i zatova go nosq samo kato izlizam
Нося само когато съм на вън,
Аз и навън не го трая, пък камо ли вкъщи... само веднъж съм спала със сутиен и ми беше много неудобно...
мм не ме дразни толкова...Да спя с него-не ,ама то аз постоянно излизам и влизам, тъй че няма начин да го свалям по 100 пъти![]()
Вкъщи определено не
Don't worry, be happy!