- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- към моми4етата и бельото
Нося сутиен,само когато излизам.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
Първоначално написано от KpuCuTo0o
и аз, и аз![]()
![]()
Az puk sam vinagi i navsqkade sus sutien dori dokato spq :P![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
ами не,чесно казано,не нося![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от st1ka
Ами да.Вече толкова съм свикнала с него,че не мога да го махна от себе сиДокато спя естествено го махам.А пък лятото си ходя с бански и хич не ме интересуват сутиените
![]()
Just haters make me famous! εĭз
...Ами попринцип в нас не нося,но когато дойдат гости слагам...Първоначално написано от marilyn
През лятото също нося
![]()
Удобно ми е със сутиен и въпеки това слагам само когато излизам-в къщи или без или с бюстие
И аз като васПървоначално написано от Angel^^Girl
![]()
Животът е адът описан в Библията!
хммм аз само като съм някаде навън или забрая да го смъкна като се прибера![]()
![]()
![]()
~ цЯлъТъ sъм 0бsinaнъ s kpisтал Sфаp0фski ... аЗ sъм л0шу m0miче s лошi 0бн0ski
Първоначално написано от ot4aqnata_ot_jivota
![]()
Az go nosq i v kyshti,samo kogato si lqgam go svalqm..
оо...аз у нас не нося...
...през нощта също го махам....
слагам го само като излизам...
а пък лятото по някога излизам без сутиен...доколкото позволява дрехата де..
бахаххаахаа
ххахаму
мусакакакаккаааа
Salsa...salsaaaaaaaa......... (dance)
Преди си стоях нон - стоп със сутиен, дори когато спя, но взеха да ми излизат банелите.Сега свикнах да го махам след като се пребера в къщи и си ходя без.
Като излизам си слагам и като се прибера -не го свалям.Иначе като съм първа смяна на даскало в просъницата ми се е случвало да забравя да си сложа сутиен и някаде към 2-3 учебен час ,когато се поразбудя,се сещам че съм без.![]()
NOSQ SAMO KOGATO 6TE IZLIZAM A EDIN PAT ZABRAVIX DA GO MAHNA I SPAX SAS SYTIEN I POSLE MI BE6E YJASNO MN ME STQGA6E
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
+ 1 ... a и нямам време .. се има нещо да върша ..Първоначално написано от Evil`Brunette
![]()
![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Нося си вкъщи и си ми е удобноПървоначално написано от marilyn
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Ми аз нося винаги като съм навънка или на училище. Като съм вкъщи го свалям... ако не забравя де.![]()
*HaPpiLY EvEr AfTeR*
But no matter what you'll never see me cry...
нося винаги.свалям го само когато лягам да спа
Рядко го свалям през деня,но вечер винаги.
Винаги съм със сутиен. С него ми е по-комфортноМахам го, когато си лягам де...