- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- към моми4етата и бельото
Ми то на мен не ми пречи у нас ама като легна да спя го махам а като излизам си слагам задължително :P [/b]
Като съм навънка съм със сутиен и като се прибера не го свалям, само когато спя!А ако пък не излизам не го слагам! :P
когато съм в къщи не нося-тръгна ли да излизам някъде и си го слагам![]()
Със сутиен съм само,когато съм на вън иначе вкъщи ходя без .Прибера ли се веднага се преобличам и го махам.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момиче съм !! || Знам,че респект се пише RESPECT !!!!!
Свалям го само, когато спя. През ругото време бих се чувствала адски неудобно...75Д... само като си помисля, че пак трябва да си взема нов, ужасно трудно си намирам сутиени, които да ми стават и да не са няк'ви кат за бабички![]()
Обстоятелствата не правят човека, те само го разкриват.
от къв зор да го нося и в къщи?!
когато ни доидат гости си слагам,но само тогава
не 4е ми е неудобен или нещо такова-просто ми като фикс идея-прибирам се,евентуално ям,преобличам се и си правя так квот си правя...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
mi az vinagi go nosq osven kogato spq,nemoga bez sutien super neudobno mi e![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
И аз не го свалям, освен когато спя. Гадно ми е, неудобно ... Най-много вкъщи да си го сменя с някой по-широк.
Това не е повод за гордост.. го маке а пластик сърджери пликсПървоначално написано от ot4aqnata_ot_jivota
The Spark
Аз съм си по цял ден със сутиен, само когато спя си го махам. Някакси ми е некомфортно, когато съм без него.
i az takaПървоначално написано от ***BORK@***
Аз съм със сутиен само, когато излизам. И като се прибера веднага го свалям. Общо взето го нося само, за да не ми се очертават гърдите под блузата.
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
ад същоПървоначално написано от dedencety
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
и аз. а у нас веднага си го махам понеже ми е по- комфортно безПървоначално написано от chocolate`kiss
![]()
prez denq si sedq s nego.prez no6ta go svalqm 6toto mi neydobno da spq s nego![]()
И аз така,е когато се сетя преди да си легна го махамПървоначално написано от malkata^sladuranka
Щото се е случвало и да спя с него
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!