- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъжна история.
Ми какво да ти кажа, слънце, прав си, НО донякъде. Бившия ми (скъсах с него преди 1 седмица) беше баш женчо. Плачеше (в буквалния смисъл на думата), че не му обръщам внимание, постоянно настояваше да сме били танцували, правеше си планове за сватба, водеше си дневник. Боже ми, та дори и наи-женствените ми приятелки не си водят дневник @_@ сериозно... чувствах се много странно с него и до такава степен ми стана неприятно, че сега не искам и да чуя за женствени момченца.Първоначално написано от kael
Относно темичката: Знам какво е да обичаш, силно и изпепеляващо. Ако имам възможността да си пожелая едно единствено желание което да съм сигурна, че ще се сбъдне, няма да си пожелая да съм вечно с него, а ще си пожелая никога нищо лошо да не му се случи, да е заобиколен от хора, които обича и да е щастлив, защото го заслужава. Усещаш ли накъде бия? Ако наистина я обичаш и тя е щастлива с това момче ще се научиш да се радваш за нейното щастие. Е пожелавам ти успех все пак, дано да ти провърви и един ден да се съберете :3
Milions long for immortality when they don't even know what to do on a rainy afternoon...