Цитирай Първоначално написано от kael
Цитирай Първоначално написано от bungle
Цитирай Първоначално написано от kael
byngle млъкни щото много се дразня.... много мразя тея неща " момчетата ако се разнежат значи са женчовци ( или както ти каза п**** ) " пък недай си боже някой да плаче вече го слагат в гейска категория .... за мен е тъкмо обратното колкото повече показваш чувстваа си толкова по силен си защото не те е страх да ги споделиш ...
Когато нямаш какво да кажеш, по-добре запълчи.
Не ми казвай да мълча, защото не си нито на годините ми, нито на акъла ми. Това е моето мнение и ще го изказвам където си поискам.
Момчетата, които хленчат са хипер дразнещи. Това не са мъже, това са плужеци. Заслужават всеки ден да им напомнят колко са жалки. Да показваш чувствата си и да мрънкаш/ревеш/депресираш всеки ден, няма място за сравнение. Един мъж трябва да е силен. Трябва да е груб и нежен едновременно, да знае мярката.
За мен онова НЕ СА МЪЖЕ.
аз мисля че казах нещо, щом си толкова тесногръда да го приемеш си е твоя работа... живей си в шаблона. боже опази да съм ти на акъла а мисля че в 20 теми се каза " годините не са от значение" така че ...
Хах, годините не били от значение. Дръжки!
Това, че ти си лигльо не означава, че аз съм тесногръда.
Пък и ти си този, който не зачита мнението ми ( в случая чуждото) и ти се оказваш живеещ в онзи плосък шаблон.
ку-ку!!!