.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: Oriflame

В каталога който започва от 14.04 на първите страници има някво, което ти показва колко калорий си свалил докато си тичал - някой има ли го.И изобщо работи ли???

декоративната козметика не ми допада особено

в това отношение предпочитам Ейвън (ако трябва да избирам м/у двете конкуриращи се фирми)

но пък харесвам кремовете на Орифлейм

Точно 2 пъти съм си поръчвала нещо от Орифлейм и НИКОГА няма да го потретя!!!Първо беше един гланц - сложих си от него 1 път и устните започнаха адски да ми парят(както при температура) Викам си-може да е няква алергия (въпреки,че до колкото знам нямам алергии...) и го дадох на една приятелка,която искаше да си поръча същия...Ефекта при нея беше същия... Втория път беше при един крем за лице ... 1.Количеството крем беше около 1/2 от това,което трябваше да е А за аромата не ми се говори ...
    П.П. Продуктите на Ейвън са 100 пъти по-добри !!!(и точно за това почти всичката ми козметика е на Ейвън)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    i az mnogo gi haresvam ama nqmam distributor

Хубава козметика, но аз повече използвам Ейвън.

Вижте какво си харесах тук ,моля някой ако го е ползвал да сподели дали е добро

Цитирай Първоначално написано от HakeR
    Вижте какво си харесах тук ,моля някой ако го е ползвал да сподели дали е добро
    СПАМЕР!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    От нещата,които съм имала,съм доволна,макар да съм чувала лоши отзиви за марката-че било мн скъпо и.т.н
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от ~sun_girl~
    Хубава козметика, но аз повече използвам Ейвън.

+1 имам един лосион за тяло на Орифлейм и съм доволна,но повече предпочитам Ейвън

Болка е,когато ме докосваш.Лудост е,когато съм сама.Силна съм,когато ме обичаш.Търся те във всичко на света.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си