Какво мислите за марката ??? Доволни ли сте от продуктите аз ли4но съм много доволна![]()
И аз съм много доволна.
Само маските им за лице нещо ...Поне аз не усетих някаква промяна.
Но цветната им козметика е супер. \/
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
aaa oriflame sum gi priznalamnogo mi haresva bqlata im kozmetika..ima edni kapsuli s vitamin C..imah edno testerche predi vreme..tova e edinstvenata kozmetika koqto me pobarka
na miga v koito si namazah ot kapsulata liceto mi svetna beshe strahotno..ama sa mi skupichki ii nqma kak da si gi kupq..inache - s udovolstvie :P
Life isn't about waiting for the storm to pass..It's about learning to dance in the rain
Частично може да се каже че съм доволна от тази марка:
Крем за тяло - Страхотен! Вече ползвам втора кутия "Мляко и мед"
Спирала - Сега съм с Уондърлаш и съм сравнително доволна. Единствено не ми допада консистенцията - много е течна, но с повече усилия и търпение се получава ефектът от рекламата.
Лак за нокти - ... не бих повторила покупката
ФДТ - определено имамного по-качествени и същевременно не по-скъпи от тези на Орифлейм.
За сега това е, за което се сещам. Ако ми хрумне нещо друго пак ще пиша![]()
Еми има готини парфюми, автоматичните моливи за очи са страхотни, спиралите (без най-новата) са пълни боклуци, някои гланцове са върха, други са ужасни, бялата им козметика не съм я ползвала![]()
:PПървоначално написано от bungle
![]()
Na men po4ti vsi4ki produkti sa mi na Oriflame,sashtoto maika mi raboti tam ot 5 godini.As sum dovolna ot po4ti vsi4ko.Sa spiralite as sega polsvam na Giordani Gold i sum super dovolna.Tq oba4e mi e na svurshvane i mislq da si vsimam tasi s 2te strani sa obemni migli.Ot maskite sushto sum dovolna,no to qvno si savisi i ot kojata.Първоначално написано от sladku_bebzi
![]()
здравейте.ако някой от Велико Търново си търси дистрибутор-ето ме.в момента има много яки оферти.
попринцип и аз съм дистрибутор и си купувам доста неща и съм доволна... но наистина че не всичко им е хубаво но повечето неща наистина си заслужават парите![]()
![]()
в момента има много готини предложения.ако искате ги разгледайте на www.oriflame.bg и мога да пусна поръчка.
миии току що /преди 1 час де/ получих като подарък бронзиращи перли на Giordani Gold и си сложих...ми бива....харесва ми ефектът който постигам когато съм си сложила![]()
+1bungle написа:
И аз съм много доволна.
Razz Angel
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Точно пък декоративната козметика не ме кефи, както и поръчването по каталог.
Обаче душ-геловете, кремовете за тяло, ръце, лица и маслата за нокти си ги бива.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
mda dovolna sam, makar 4e ne polzvam koi znae kolko ot produktite im..
ot po4ti 8 godini s1m konsultant na oriflame. da ne kaja golqma duma ama s1m polzvala ot po4ti vsi4ki produkti i sam dovolna. ina4e normalno e da ima i ne6ta koito ne si struvat tolkova kolkoto drugite. ne moje absolutno vsi4ko da se haresva ot vseki.naistina kakto nqkoi kaza, kofti e ot katalog da pora4va6, za taq cel ima komplek s mostri.kaji na tvoq konsultant da ti gi pokaje. tam ima testeri na vsi4ki kremove, lakove, 4ervila i parfiumi.probva6 haresva6 kupuva6. a ne da se 4udi6 dali cveta ot kataloga e realen....
ами много съм доволна от спиралите гланцовете козметиката за тяло абе всичко
+1Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
ne
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Доста продукти на орифлейм съм ползвала и единставеното лошо нещо е че доста пъти цветовете на червила, сенки, гланцове, моливи много се различава от този в каталога. Иначе няма крем или лосион от който да не съм доволна. И изобщо всичко им е супер![]()
Не съм очарована,но са за предпочитане пред Авон.
Аз съм мн доволна![]()
Супер са! Много към доволна от доста време използвам техните продукти и не съм имала никакви проблеми :P :P