- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета: Как си представяте идеалния мъж....
няма такова нещо :P всеки си има недостатъци, а и иначе не е интересно
Имаше такава тема (и тя беше моя)
ObiChaM kindergarden !!!
Che ot kade da znae choveka,ne moge vsiaka tema da ia znaeme predi da puskame podobna?!![]()
idealniqt muj...eto tova e moqt "idealen"- visok,krasiv,ne mn muskolest,a v ramkite na normalnoto,a..moje sladko 6te e da ima i tr1p4inkinoo tova be6e 4astta s fizikata; idealniqt muj trqbva da e umen,misle6t,kreativen,da me kara da se smeq...tova e
![]()
It's so simple-I don't wanna have everything,when I realy want something,I fight to get it :P
Ами най- общо ще кажа ,че за мен са 2 критерийте 1. Характер 2. Външен вид.
По критерий характер за мен перфектен мъж е импулсивния , непринуден , романтичен , шантав , луд , с чувство за хумор и разбира се много ревнив (това за мен е показател ,че ме обича , държи на мен и ме иска само за себе си )....
За визията - висок между 1.80 и 2.00 м , нито от кльощавите мъже , нито тип култорист , а нещо средно , да е МНОГО релефен , като под релефен имам предвит добре оформени мусколи навсякъде , плочки , бицепси , трицепси , гръбните мусколи , гръдни мусколи , крака... още да има широки рамене , и големи ръце в смисъл пръсти и длани ( умирам си по мъже / батковци с големи ръце просто като видя някой такъв и си припадам) .... За лицето не е ужно ад е първа прелест , но да не е от ония , които като иг поглендеш и ти се отщява да погелднеш мъж в лицето... И неякой дейтали по лицето който ме втлнувах е да има леко по големи ии сочни устни и очи , с който като те погелдне да се разтапяш мигом , а като те прегърне да се чувстваш защитена от целия свят и да забравиш за всичко около теб.....
ех тия мечти е...докато чакате някой такъв ще си умрете девствени![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Първоначално написано от Quasar
![]()
ей даже и снимка имам
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
eeeee idealenn nzz ima li takyf???spored men ne sy6testvuvaa obi4am si moqq za men toi e idealen ima nedostatyci kakto vsi4ki myjee ,no moje wi to4no te me karat da go obi4am tolkova :P![]()
за мен това идеален е нещо много силно казано!все пак всеки човек си има недостатъци!но тай като се иска все пак!за мен идеалния мъж трябва да е висок и строен но не толкова че да ми е нужна стълба!трябва да е забавен, умен, красев,сексапилен,да може да ме разсмива,с голямо сарце,да бъде нежен, любящ, и страшен романтик!но коклкото и да е идеален този, който описах от мойто мило по-невероятен няма!
Първоначално написано от hiro
за мен моито беб4е си е идеалнотоооооооооооооо! няма по идеално от моето![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
az i ax v takiva neshta ne vqrvam ... spazvanka na preporyki , edva li ... idealni nqma , nqma i da ima .
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Да ме обича, да прави мн секс, д а държи на мен, да ме уважава и да похапва с мен, тоест да ми купува храна, защото се тъпча като прасе...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато питаш кой е идеалният мъж според момичетата, всички ще си кажат своите лични предпочитания. А на цвят и на вкус няма приятелство.
Често се случва така, че един мъж се превръща в идеален, когато се влюбиш в него.
When I love, I love.
освен че за устните и очите не мога да преценя .. колкото до другото направо можеш да кажеш от каде си (: и кога ще ходим на кафе ;Рр~Първоначално написано от Dark_Angel_F
Ами най- общо ще кажа ,че за мен са 2 критерийте 1. Характер 2. Външен вид.
По критерий характер за мен перфектен мъж е импулсивния , непринуден , романтичен , шантав , луд , с чувство за хумор и разбира се много ревнив (това за мен е показател ,че ме обича , държи на мен и ме иска само за себе си )....
За визията - висок между 1.80 и 2.00 м , нито от кльощавите мъже , нито тип култорист , а нещо средно , да е МНОГО релефен , като под релефен имам предвит добре оформени мусколи навсякъде , плочки , бицепси , трицепси , гръбните мусколи , гръдни мусколи , крака... още да има широки рамене , и големи ръце в смисъл пръсти и длани ( умирам си по мъже / батковци с големи ръце просто като видя някой такъв и си припадам) .... За лицето не е ужно ад е първа прелест , но да не е от ония , които като иг поглендеш и ти се отщява да погелднеш мъж в лицето... И неякой дейтали по лицето който ме втлнувах е да има леко по големи ии сочни устни и очи , с който като те погелдне да се разтапяш мигом , а като те прегърне да се чувстваш защитена от целия свят и да забравиш за всичко около теб.....![]()
мускОлите за мен не са от първостепенна важност, но държа да е умен, сладък (и на външен вид и на характер), да ми е забавно с него, да е човек, на когото може да се разчита.
SMILE FOR ME NOW
РАЗЛИЧЕН. Някой, който може да ме учуди, да ме заинтригува, ДА МЕ ВПЕЧАТЛИ. За жалост, това не ми се е случвало от години... Вероятно няма и да се случи. Тъжно, но факт: всички мъже ползват един и същ алгоритъм. Писнал ми е.
Да е личност, която може да ме научи на нещо, да научавам нещо за него всеки ден... въобще интересен човек, много остроумен и интелигентен.
ВИСОКПо възможност с коса като на Киану Рийвс в "Матрицата". Ммм, перфектната коса! Косите са ми фетиш
![]()
The only truth they can accept is their own.
koito iska da vidi idealniq muj da me nameri v skype-a![]()
![]()
![]()
kolkoto do po gorniq komentar...ako si naduta i arogantna pred mom4etata est 4e nqma da te vpe4atlqt...prosto nqma da si napravqt truda da se habqt za pred tebe...
s 4erna kosa,zeleni o4i (moje i 4erni)visok 1.85 vazpitan,inteligenten,obrazovan,da ima 4ustvo za humor,djentalmen,ne mn muskolest normalen tva e gotin maj![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> Ха така! Напълно подкрепям, но мога да добавя, че моят идеален мъж ми доказва колко ме обича по "стария начин" така да се каже... Познавам момче, което толкова обичаше приятелката си, че винаги когато някой акжеше нещо лошо за нея той скачаше на бой. Искам и моя идеален мъж да го правиПървоначално написано от Dark_Angel_F
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.