- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета: Как си представяте идеалния мъж....
То имаше такъв виц:Според по голямата част от жените идеалния мъж представлява хибрид между банкомат и любовник(вибратор).![]()
![]()
![]()
...
В един филм бяха казали: "It doesn't matter if the guy is perfect or the girl is perfect, as long as they're perfect for each other". Трябва ли да добавям още нещо? Сигурно след това мое изказване сте се досетили, че за мен приятелят ми е идеалният. :P Дълга гъста кестенява коса, кафеви блестящи очи, не е кльощав, не е и мускулест, не е пълен, а за качествата на характера му... мога до утре да пишаЗатова сега толкова...
И пак казвам, за някой един може да е грозноват, но за друг същият човек да е идеален![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Идеалният мъж...хмм...може би:висок,русокос с сини очи(или зелени),не даржа да има мускули(не си падам по такива мъже),окосменията ест трява да ги няма :P Може би тва е за външият вид!А за характара има ми да описвам до утре...![]()
hmm.. idealniq muj... ami chesto kazano toi ne e tolkova idealen ima edin nedostatyk... i toi e che idealniq muj NE SUSHTESTVUVAtova e
![]()
FUCK IS GOOD!
FUCK IS FUNNY!
A LOT OF PEOPLE FUCK FOR MONEY.
IF YOU THAT THAT FUCK IS FUNNY
FUCK YOURSELF AND SAVE THE MONEY!
Хм идеалния мъж?Висок, строен не със стандартната прическа а с малко по-дълга коса.Мил, нежен и сладък, много страстен и най-вече умен. Жалко, че такъв не съществува.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Za men idealniq maj e neshto kato Chad Michael Murry na vanshen vid imam predvid
Chad Michael Murry e nai gotiniq! Obache az si obicham moito sladurchemnogo mnogo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe ti si putka maina we tva e nai jelanoto momche v sveta KAKTO I One Tree Hill!Първоначално написано от (S) AINT
![]()
![]()
![]()
Nedei mu dava kato si gadna....davai na tozi grozniq pedal![]()
![]()
![]()
просто идеален - да говори, когато трябва. да мълчи когато трябва и да докосва както трябва : ) да е приятел в разговорите и мъж в леглото така си го представям моя идеален мъж... и разбира се да не забравяме мускулите : )
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
za men idealniq muj trqbva da me pravi 6tastliva i da my haresva i az da go pravq 6tastliv.da se suobrazqvame v jivota si edin s dryg i vseki da pravi kompromisi zaradi drygiq.da e dobur i da o4akvam po vsqko vreme podkrepa ot negova strana.mislq 4e tozi muj sum go otkrila i sum dovolna.a za nedostatucite mi da si gi ima ne ma burkat vse pak nqma hora koito da nqmat.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
mi i az ne vqrvah 4e ima takova ne6to kato idealen maj no az si go otkrih moq i prepokriva apsolutno vsi4ki kriterii-da e s tamna kosa,zeleni o4i,da ne e po nisak ot men no ne i mn po visok ot men(toi e 167),da slu6a qka muzika (metal,punk,rock...(bez 4alga)mn qsno),da se zabavlqva,da pie,da razbira ot komputri i da igrae na RS,da me razbira,izlu6va i da mi pomaga v trudni momenti i da se griji za men,da se obli4a gotino(suit4er i smaknati danki po vazmojnost),da se razbirame s nego i da me obi4a i da go pokazva nai-ve4e!
ne vqrvah 4e ima takav 4ovek dokato ne go sre6nah! :P
DA e s golqm...![]()
![]()
BZ se IDEALEN NQMA SE IMA NEKAV FABR4EN DEFEKT..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a merilin mensan i maika djeksan sa ..prosto perfektni TOLKOVA sa sexy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ujas
Awe vs si me4taem za perfekten ili pone efevten , visok , muskolest , krasiv , umen ..xaxa zamislqli li ste se 1-vo. , ako e krasiv 6te ima mn jenki okolo nego i edva li 6te se doberete do nego (trqbva da ste ot koricata va VOG![]()
, a takiffa rqdko se sre6tat
), 2-ro. , tva vaji i za visokite i muskolestite , 3-to. , ako e umen 6te vi precaka 6tot moje da e po-umen ot vas
![]()
![]()
, taka , 4e predi da iskame ne6to trqbva da se zamislim kak izglejdame samite nie i da razberem , 4e perfectni na edno , 4e nqma i dori i da ima te nqma da sa za nas
:P
Наистина идеален мъж няма има само мъж ЖЕЛАНИЕ. За мен такъв мъж е с добре оформени мускули както казаха и преди, лице нямам визуална представа всеки ден виждам нови и хубави и не толкова красиви мъже важното е да е силен психически и физически но не някфа фитнес машина да е любяшщ да ме обгръща с ръце и в прегрътките му да се чувствам защитена и спокойна. Това е![]()
![]()
![]()
![]()
Много е странно, но никой не може да ме привлече повече от моя..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
То това е повече от логично. А имаше някоя, дето беше изброила 1200 неща. Мъж AIO (All In One) не съществува. Все нещо ще му куца. Работата е там, че това, което е негов недостатък, да не е неприязън за теб и да не ти пука, че има кусури, защото всеки си има. Има едно нещо, което винаги много ме е удивлявало у една жена - винаги ще намери нещо, което да "не е както трябва" при някой мъж, но никога няма да погледне себе си и да каже "я първо да поправя това". За всеки влак си има пътници и най-важното е човек да намери кои са те.
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Няма идеални, факт е. Но да го кажем така:
Човек, с когото имам какво да си кажа. Не ми трябва някой безмозъчен индивид с много мускули, с когото нямам тема за разговор. Човек, с когото да се чувствам добре, разбрана, обогатена ( нищо общо с пари). Човек, от когото да има какво да науча, извън общите ни интереси. Човек, който да знае какво иска от живота и знае какво трябва да направи, за да го постигне. Човек, който да осъзнава кога е момента да бъде сериозен и кога е удачно да прояви чувство за хумор. Да е готов на шуротии, но и да може да ме укротява, когато започна да правя много глупости. И не на последно място да бъде умен- нито гений, нито интересуващ се само от една област, просто ерудиран.
За външен вид не мога да кажа, че имам особени претенции- просто да не е рус и по-добре обезкосмен от мен. Обичам силните мъже, да знаят къде им е мястото, да те накарат да се почувстваш закриляна, разбирана, обичана и желана. Да не е слаботелесен, но не и Мистър Мускул. Да има усмивка, която може да ме разтопи и поглед, който изпепелява.
Обобщено, акто баба казва (добре, че са бабаите)- Мъж, до когото не се срамуваш да застанеш в обществото.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!