Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
Ами най- общо ще кажа ,че за мен са 2 критерийте 1. Характер 2. Външен вид.
По критерий характер за мен перфектен мъж е импулсивния , непринуден , романтичен , шантав , луд , с чувство за хумор и разбира се много ревнив (това за мен е показател ,че ме обича , държи на мен и ме иска само за себе си )....
За визията - висок между 1.80 и 2.00 м , нито от кльощавите мъже , нито тип култорист , а нещо средно , да е МНОГО релефен , като под релефен имам предвит добре оформени мусколи навсякъде , плочки , бицепси , трицепси , гръбните мусколи , гръдни мусколи , крака... още да има широки рамене , и големи ръце в смисъл пръсти и длани ( умирам си по мъже / батковци с големи ръце просто като видя някой такъв и си припадам) .... За лицето не е ужно ад е първа прелест , но да не е от ония , които като иг поглендеш и ти се отщява да погелднеш мъж в лицето... И неякой дейтали по лицето който ме втлнувах е да има леко по големи ии сочни устни и очи , с който като те погелдне да се разтапяш мигом , а като те прегърне да се чувстваш защитена от целия свят и да забравиш за всичко около теб.....
освен че за устните и очите не мога да преценя .. колкото до другото направо можеш да кажеш от каде си (: и кога ще ходим на кафе ;Рр~