- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата
za6to nqkoi momi4eta se durpat ako poiska6 na zadna ...
I live among the creatures of the Night
защото много боли![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
egati vyprosa6tot bolii mn qsno
щото се притесняват ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
zashto ne pitash syotvetnoto momiche kakvo protiv zadnata ima ?
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
щот боли?
аааа момиченцата мои - боли щтот пича не го прави както трябва!
при мене с моето момиченце - и на нея и беше странно първи 3 пъти, но после стана ок и даже и харесва![]()
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
защото некои си мислят 4е е са6тото както да си го вкараш в путката ии но отзаде боли и трябва полека и с опит да се действа а това не на секи се одаваае зависи и от моми4ето но които не го правят просто не знаят какво страхотен кеф изпускат!
![]()
Мииии... не знам... на мен 1. ми е дискомфортно, защото знаете, че това място е предназначено за по-други цели и не намирам нищо привлекателно в него. И 2. защото съм чувала, че много боли, ако момчето не внимава наистина много. Пък може и някой гаф да стане... Тфа пък недай Боже..затова нямам намерение и да пробвам
![]()
според мен се дърпат единствено и само от това че са чували че много боли и от несигурността си в хигиената отзад![]()
иначе съм съгласна с тва че боли , но повярвайте това е само в началото и е мн важно да имаш доверие и сигурност от страна на момчето , иначе удоволствието е много голямо и си струва да се пробва![]()
кой , дали не дава на задна че не схванах за кой е въпроса за cocaine_girl ли?
за автора на темата за който и аз съм в грешка, че не доуточнявам...извинявам се
![]()
маа фака
аз давам всичко и ми е супер кеф ... :P
Приятел е този за когото умирам! Любим е този за когото живея !
Първоначално написано от ShokoladkaTa
a we ti parvo probvai -50 na 50 sam sigurna 4e 6te se otkaje6 do kraq na dnite si
Znachi ednoto bolkata,a drugoto che nal se seshtate za tazi shema trabva klizma tui onui ne e zarad higienata pone spored men![]()
Аз честно казано не се притеснявам толкова от болката колкото от хигиенна гледна точкакато видя капута после
![]()