- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво бихте направили ако...
Ako nepoznato,krasivo momi4e/mom4e vi spre na publi4no mqsto i zapo4ne da vi celuva?6te se otdrupnete li ili 6te ostavite na hurmona da vi vodi?
аз същоПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
приятеля ми ме е стряскал веднъж когато бях с гръб към него ако не бях погледнала кой е щеше да си изяде шамара
![]()
хах![]()
тва съм го правила насред НДК, щото се бяхме хванали на некъв бас с едни приятели х)
Амище се дръпна , ще се развикам и ще го насиня канчето от бой , а за филан ще му направя ключ на ръката доакто не ми каже защо го е нарпавил и кво иска от мен.......
докато му направиш ключа той ще е далеч![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
mi nz zavisi v kfo nastroenie sm ...![]()
I live among the creatures of the Night
Хахах и сигурно ще пищя - ПСИХОПАТ, ПСИХОПААТ!!!!!!Първоначално написано от MrS.bEpS
![]()
![]()
![]()
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....
Има една подробност .... АКО Е В СЪСТОЯНИЕ ДА ЗИБЯГА СКЕД ЪДАИТЕ КОЙТО щЕ Е ПОЛИчИЛ МОЖЕ И ДА ИЗБЯГА.Първоначално написано от Quasar
6te se stresna i sigurno 6te go frasna
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ще се стресна и ще го бутна, все пак си имам с кого да се целувам, не ми трябва друг![]()
Ше и лепа 2 шамара с крак още преди да ме е целунала.Кои знаи ква е курва и кви болести носи.