.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: 40 дена?!

Hybrid View

40 дена?!

Кво ще стане ако се опитам да не лъскам 40 дена Ще се побъркам ли според вас или ще успея?

П.С. - На 15 съм и го правя бая често попринцип...

Град
    пловДИВ

Re: 40 дена?!

Цитирай Първоначално написано от axakovec
    Кво ще стане ако се опитам да не лъскам 40 дена Ще се побъркам ли според вас или ще успея?

Няма да успееш Зависи колко често лъскаш ? Ако е всеки ден няма да успееш А ако е повече от 2 пъти на ден просто забрави
    Lil Wayne feat . Static Major - Lollipop ... уникална песничка

Ami nz,ako luska6 mn 4esto 6te ti e trudno,no opitai i posle spodeeli kvo e stanalo,4e mi e mn int pls

Aми интересното е че в момента опитвам..преди да почна лъсках по 3 пъти на ден бях в някъв много разгонен период, и първата седмица ми беше невероятно трудно, ама сега съм на 22рия ден. Оная фаза отмина, ама мисля че пак навлизам в нея, много ми е трудно, в даскало постоянно зяпам задници и не мога да спра, сърбят ме ръцете

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    ми попринцип изградения навик трудно се отбива пък ти си в такава възраст,но все пак няма невъзможни неща,ако се стегнеш и наистина смяташ,че трябва да издържиш толкова

Ами пробваи и кажи как си чувстваш мадите
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Принципно такива въздържания са безсмислени.

Почти сигурно е, че през вечер ще цапаш гащите от полюции.

Хубавото обаче е, че на 40-тия ден ще изпиташ такъв кеф от чекията, какъвто Хю Хефнер не изпитва от 10-те си блондинки наведнъж.

какво повече да кажа..човек без работа..общо взето важен е опита.Дано да успееш,не че има някъв смисъл от това да се въздържаш де.Явно просто искаш да си докажеш,че можеш да живееш без чОкии,ще ти стискам палци \/
    Любовта е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ,вярвайки че той няма да го направи. http://7-tepeta.myminicity.com/

nz ko da ti kaja pi4 moq rekord e 16 dena EDVAM GI UDARJAH
    PS: be6e otdAvna i nz sq ako opitam kolko 6te izdarja \/

Мега фен
    Град
    София
    Просто си намери някоя мацка..
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Mai gleda6 mn filmi Spored men ako ne luska6 i ne pravi6 seks sled purvite 1-2 sedmici 6te po4ne6 da ima6 mokri suni6t ai da se prazni6 nesuznatelno...

заеби филмите, тва което казваш е малко нереалистично, щот не става точно така....но важното е че изказа мнение

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    заеби филмите, тва което казваш е малко нереалистично, щот не става точно така....но важното е че изказа мнение
    E ne sum mom4e vse pak i ne moga da znam sus sigyrnost..Za6to e nerealisti4no?(ne se zaiajdam naistina me interesyva)

Мнението на Слънчицето е напълно вярно. А Аксаковеца така и не успя да обясни какво иска да каже.

Ами на 23тия ден съм и нямам мокри съни6та и не съм се празнил наляво и надясно...тва са цели 3 седмици даже... за това казах че е нереалистично.

Първо - това че досега не си се празнил, не значи че няма да ти се случи още довечера. Освен това няма да е наляво-надясно, а само докато спиш.

И трето - ако и до края на те си случи, трябва по-скоро да се притесняваш дали ти работят топките, отколкото да се гордееш.

Град
    OUT OF SPACE
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Просто си намери някоя мацка..
    ей ТОВА Е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР

До сега топките ми не са ме предавали, слава Богу....

Re: 40 дена?!

Много филми си гледал маиче а ?!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си